ما سرور نمیخواییم پول مارو پس بدید
ما سرور نمیخواییم پول مارو پس بدید
آقا ما که میدونیم پول ما رو بالا کشیدن هیچ اتفاقی نمیفته فقط میخوام یاد آوری کنم و میخوام بدونم این آقایون که پول من و امثال منو خوردن با چه رویی هنوز توی wht دارن سرور میفروشن متاسفانه حروم خوری شده عادت بعضی از آقایون فروشنده یه درس عبرتی شد برای من که به هیچ فروشنده سروری که توی wht سرور میفروشن اعتماد نکنم و این اتفاق اولین بار نیست توی wht اتفاق میفته واقعا خرید از فروشنده های wht اشتباه محض این آخرین بارم بود که به فروشنده های wht اعتماد میکنم حاظرم یه سرور با 10 برابر قیمت خارج از wht تهیه کنم که به آدمای شارلاتانی مثل امثال اینها بر نخورم که بخوان اطلاعاتتو گرو کشی کنن فقط میخوام بدونم این آقایون چقدر رو دارن که هنوز میان سرور میفروشن و مدیریت سایتم در مقابل همچین حرکتی هیچ کار مفیدی انجام نمیده
حرفت حق .
loox2music عزیز لطفا در سایت تیکت بفرمایید دوستان حتما به مشکل شما رسیدگی خواهند کرد
ملت به این نوع زندگی، این نوع قوانین، این نوع معامله ها، این نوع رفتارها عادت کردند.
همین که شما از این میان این طوری نیستید قابل تحسینه.
امیدوارم یه جوری به حقتون برسید و اونایی که حقتون رو پایمال کردن زندگیشون از بن و ریشه پایمال بشه.
ضایع شدن حق در این زندگی طبیعی شده...
موفق باشید
آقا همه اینا به کنار بنده بار اول محترمانه به اقایون گفتم اقا پول برای من مهم نیست اطلاعاتی که رو سرور بنده بود قرار بود همون شب که اقایون سرور دان کردن انتقال بدم که همون موقع بنده تیکت دادم اقایون منو سر دوندن فرداش اومدم میگم چی شده میگه صبر کنید میگم شما ضرریو که بنده به مشتری میدم شما جبران میکنید آقایون میگن نه به شما سرور میدیم نه اطلاعاتتونو شما بودید جای من چیکار میکردید؟ حالا میگیم نه سرور میخواییم نه اطلاعات پولمونو پس بدید میان میگن همکاری نمیکنیم خوب منم یه حقی دارم اینه که هی یاد اوری کنم تا کاربرا بدونن با چه ادمای پستی میخوان کار کنن
ویرایش توسط fardfard : December 17th, 2013 در ساعت 22:26
بله من پیگیر این تاپیک بودم و تمام پست ها رو خوندم.
درسته که عصبانی هستید یا متضرر شده اید ولی سعی کنید از الفاظ نامناسب استفاده نکنید.
حقیقت اینه که شما حقتون رو باید از کسی که معامله رو باهاش انجام دادین بگیرید، حتی اگر فرض کنید ساخت و پاختی هم شده باشه باز هم شما با شخص دیگه معامله کردید و اون شخص طرف شما هستند نه شخص ثالت.
از نظر حقوقی، شرعی و قانونی دارم می گم که مطلع باشید.
اگر قصد دارید یادآوری کنید، باید این را هم یادآوری کنید که شخصی عده ای را سرکار گذاشته و شما را با شخص دیگر تنها گذاشته و دارد به ریش شما می خندد!
موفق باشید
ویرایش توسط Metalik : December 17th, 2013 در ساعت 22:42
عزیز مشکل تمام افرادی که سرویس داشتن به نوعی حل شده
ایشون چون از اول حضورشون به بنده و دستان توهین میکردن و در اولین فرصت سرویس ایشون حذف شد
بنده با سرویس دهنده قبلی هم صبحت کردم لیست برخی از افراد و دادم جهت برگشت وجه
ولی ایشون و داخل اون لیست هم قرار ندادیم
تا مثل خودشون رفتار بشه
خیلی هم خوشحال هستم که پست میدن و باعث میشن تاپیک بالا بیاد تا دیگر دوستان هم نسبت به دریافت سرویس اقدام کنن
ویرایش توسط viasky : December 17th, 2013 در ساعت 22:50
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
حق با شماست ولی کسیم که سرور خریده نباید حداقل 24 ساعت فرصت بده مشتریا از سروراشون بک آپ بگیرن اگر آدم درستی باشه حداقل بعد از خرید سرور میاد اطلاعیه میده میگه هرکی خواست بیاد مابهالتفاوتشو بده نه اینکه یه دفعه سرورو دان کنه بعد بگه بخوا با اطلاعات مردم گرو کشی کنه خیلیا مثل من از این طریق خرج دانشگاه و زندگیشونو در میارن اگر قرار باشه که هر روز یکی بخوا اینکارو کنه که کلا ما باید ضرر به مشتری بدیم ماهم که از اول گفتیم حرفی نداریم حاظریم پولو بدیم ولی وقت زیادی من ندارم باید تا دیشب فایلای روی سرور انتقال میدادم به سرور یکی دیگه واقعا توی شرایط بدی بودم این اقایونم از ائن شرایط میخواستن سو استفاده کنن که خدا رو شکر یکی از دوستام صبح همون روز زحمت کشیده بود از سرور بکاپ تهیه کرده بود و واقعا خوب شد که با این اقایون قصد ادامه همکاریو ندارم الانم اومدم میگم من فقط 12 روز از سرورم مونده پول این 12 روزو هرچی هست برگشت بزنید فقط همین و واقعا بعضی از این اقایون به حروم خوری عادت کردن
در آخر من اگر بنده حرفی زدم که شما ناراحت شدید بنده معذرت میخوام ولی این داستان همچنان توی wht ادامه داره قبلا نمونه هاش توی wht بوده مثل farsdc , vps fars و امثالهم که دست مشتریاشون به هیچ جا نرسید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)