صفحه 47 از 66 نخستنخست ... 3743444546474849505157 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 461 تا 470 , از مجموع 655

موضوع: سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

عضو انجمن hamedmj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    472
    تشکر تشکر شده 
    1,770
    تشکر شده در
    1,172 پست

پیش فرض سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

1
    ویرایش توسط hamedmj : December 16th, 2013 در ساعت 20:00
    Hamed Rashnoo - Young web designer
    -----------------------------------------------------
    Free Web Design - Click Here

2. تعداد تشکر ها ازhamedmj به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    روش دریافت سرور ها و یا پایدار نگهداشتن سرویس
    مراحل به شکل زیر می باشد
    1. آسمان ارتباط شرق - پرداخت آنلاین
    در فرم باز شد مشخصات زیر را وارد نمایید
    قيمت به تومان : 4000
    پرداخت کننده : نام ثبت شده شما در کلون سرور
    ايميل معتبر : ایمیل ثبت نام شده در کلون سرور
    موبایل معتبر : یک شماره تماس مستقیم و واقعی ( فعالسازی سرور مجازی از طریق پیام کوتاه اطلاع داده خواهد شد)
    نوع سرویس : آی پی سرور مجازی مورد نظر
    کد پیگیری : برای کاربران رم یک گیگ Ak984 و برای سایر پلن ها ZG374
    پس از پرداخت
    2. با همین مشخصات در سایت رو به رو نیز ثبت نام به عمل آورید صفحه اصلی پورتال - آسمان ارتباط شرق
    مراحل تحویل سرور مجازی
    1. انتقال سرویس شما به سرور جدید
    2. کاهش رم به 512 برای کاربران رم 1 گیگ
    3. بررسی کنترل کیفیت سرور مجازی مورد نظر

زمان راه اندازی نیز بین 5 تا 15 دقیقه خواهد بود
    پس از پرداخت نیز احتیاجی به هماهنگی نمی باشد تمام اطلاعات در سیستم ثبت خواهند شد
    دوستانی که سرویس های خودشون تحویل گرفتن نیز به همین شکل عمل کنن
    موفق باشید
    جهت یاد آوری
    تشکر از تمام دوستان که دارن همکاری میکنن
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

5. تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    511
    تشکر شده در
    343 پست

پیش فرض پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط azad555 نمایش پست ها
    جناب عبید من الان این تاپیک رو خوندم و واقعا متاسف شدم
    دوستان من همونطور که قبلا نوشتم دیشب طی صحبتایی که با ایشون داشتم سرور مجازیم به سرور ایشون منتقل شد البته با همین شرایطی که برای باقی دوستان بود سی پی یو یک هسته ای و رم 512 که به لطف ایشون 250 هم اضافه کردند با هارد 50 و با این وجود تا الان که استفاده کردم چه از لحاظ سرعت ریموت و پایداری سرور بسیار بهتر از قبل شده (تقریبا قابل مقایسه نیست)
    من هم از آقای حامد خان و اون دوست بزرگوارشون که به شدت از ایشون حمایت می کردن و بعد از این ماجرا دایه مهربانتر از مادر شدن (پاسارگاد) به شدت دلگیرم و با توجه به سابقه هر دوی اینها که در مشخصاتشون موجوده متاسفانه نمی تونم این ماجرا رو غیر عمد و ناخواسته بدونم
    اما این وسط متاسفانه دوستان نسبت به آقای عبید که صادقانه در جهت کمک به کاربرا تلاش می کنند و هیچ وقت از دایره ادب خارج نشدن بی انصافی کردن
    من به نوبه خودم از ایشون تشکر می کنم و از دوستان عزیز خواهش میکنم همکاری کنن تا لااقل به خاطر ندونم کاری بعضیها کاملا ضرر نکنن
    بهترین جمله رو همون دوست عزیز تو تاپیک فروش حامد خان گفتند که : سرور رو دست بچه بدی همین میشه
    وقتی به جای 28 سرور 42 سرور رو روی یه سرور 32 گیگی راه بندازین چه توجیحی میتونه داشته باشه؟!
    من از جناب عبید عذر میخوام ولی تو تاپیک ایشون بوده باید همینجا پاسخ بدم....

بنده به شما سرویسی دادم؟دایه مهربان تر از مادر کجا شدم عزیز دل برادر؟یک بار گفتم نگران نباشید پاسخ گو ان! پاسخ گو نبودند؟دروغ گفتم؟مشکل حرف من کجا بود؟
    من از قبر پدرم که زیره 2 متره خاکه خبر داشته باشم که 2 روز بعد جمع میکنه؟ من سابقه ی خوبی از حامد داشتم! ظمنان چه سابقه ی بدی از من هست؟ از منه یاسین خداپناه؟
    عزیز دله من اون تاپیک فروشی که دید از من شکایت شده بود یوزرش ایشونه نمایش مشخصات: hostfire - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران آخر تاپیکش رو ببینید! منه بد بخت هنوز به سرور فروختن نیوفتادم که اصلا! د د د!
    من از آقای عبید عذر میخوام

7. تعداد تشکر ها از pasargad-it به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pasargad-it نمایش پست ها
    من از جناب عبید عذر میخوام ولی تو تاپیک ایشون بوده باید همینجا پاسخ بدم....

بنده به شما سرویسی دادم؟دایه مهربان تر از مادر کجا شدم عزیز دل برادر؟یک بار گفتم نگران نباشید پاسخ گو ان! پاسخ گو نبودند؟دروغ گفتم؟مشکل حرف من کجا بود؟
    من از قبر پدرم که زیره 2 متره خاکه خبر داشته باشم که 2 روز بعد جمع میکنه؟ من سابقه ی خوبی از حامد داشتم! ظمنان چه سابقه ی بدی از من هست؟ از منه یاسین خداپناه؟
    عزیز دله من اون تاپیک فروشی که دید از من شکایت شده بود یوزرش ایشونه نمایش مشخصات: hostfire - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران آخر تاپیکش رو ببینید! منه بد بخت هنوز به سرور فروختن نیوفتادم که اصلا! د د د!
    من از آقای عبید عذر میخوام
    سلام
    عزیزم شما خودتون و ناراحت نکتید - من از شما معذرت می خوام که اینجوری شد
    انشالله با هم همکاری خوبی در آینده خواهیم داشت
    شما هم فرد بسیار محترمی هستید
    در مورد فعالیت در تاپیک هم از نظر بنده هیچ محدودیتی وجود نداره - راحت باشید
    همه دوستانه در کنار هم هستیم
    سپاس
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

9. تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    511
    تشکر شده در
    343 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    سلام
    عزیزم شما خودتون و ناراحت نکتید - من از شما معذرت می خوام که اینجوری شد
    انشالله با هم همکاری خوبی در آینده خواهیم داشت
    شما هم فرد بسیار محترمی هستید
    در مورد فعالیت در تاپیک هم از نظر بنده هیچ محدودیتی وجود نداره - راحت باشید
    همه دوستانه در کنار هم هستیم
    سپاس

والا من تو این تاپیک 6-7 تا پست دادم همش طرف داری از شما بود که آقا آقای عبید مقصر نیست!
    خب زور داره میان اینجوری میگن دیگه.....
    من بچه نیستم که.مگه چه کردم که ازم دلخورن ؟یه بار حامد جواب نمیداد گفتم من حامد رو میشناسم نمیپیچه به بازی یهو میاد حالا این دوستان بل گرفتن که من با حامد داداش قسم خورده ام! نه والا به قران من حامد رو 1 ماه نیست میشناسم!

من اون 6-7 تا پس رو هم دادم چون نمیخواستم شما خراب بشید ولی دیگه دیدم همه جانبه به منم داره حمله میشه حتی ایمل ناسزا برای من اومده که تو با عبید دست به یکی کردی یا تو همون عبیدی!!!!!
    من دیگه حرفی نزدم تو تاپیک ولی این حرف زور داشت
    خواستید ایمیل طرف رو میدم

11. تعداد تشکر ها از pasargad-it به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pasargad-it نمایش پست ها
    والا من تو این تاپیک 6-7 تا پست دادم همش طرف داری از شما بود که آقا آقای عبید مقصر نیست!
    خب زور داره میان اینجوری میگن دیگه.....
    من بچه نیستم که.مگه چه کردم که ازم دلخورن ؟یه بار حامد جواب نمیداد گفتم من حامد رو میشناسم نمیپیچه به بازی یهو میاد حالا این دوستان بل گرفتن که من با حامد داداش قسم خورده ام! نه والا به قران من حامد رو 1 ماه نیست میشناسم!

من اون 6-7 تا پس رو هم دادم چون نمیخواستم شما خراب بشید ولی دیگه دیدم همه جانبه به منم داره حمله میشه حتی ایمل ناسزا برای من اومده که تو با عبید دست به یکی کردی یا تو همون عبیدی!!!!!
    من دیگه حرفی نزدم تو تاپیک ولی این حرف زور داشت
    خواستید ایمیل طرف رو میدم
    لطفا هرکی به شما توهین کرده اطلاع بدید
    سرویس ایشون همین لحظه حذف خواهد شد
    تفاوتی نمیکنه کاربر قدیمی باشه یا جدید
    بنده منتظر شما هستم

13. تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    79
    تشکر شده در
    63 پست

بزودی سرور من هم بالا میاد ...
    امیدوارم موفق باشید

15. تعداد تشکر ها از omid222 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    29
    تشکر شده در
    22 پست

من از آقای عبید عذر میخوام ولی با اجازتون یک پست هم در جواب کاربر محترم جناب پاسارگادمی نویسم و تمام
    جناب پاسارگاد عزیز شما در همین تاپیک به دفاع تمام قد از آقای حامد خان پرداختید(صفحات 18 و 19 همین تاپیک) و خود را از دوستان قدیمی ایشان خواندید و کوچکترین اعتراض به ایشون رو حرف یاوه میدونستین بعد در تاپیک فروش همین سرورها اولین کسی که تقاضای قیمت! کردن شما بودین بعد اونوقت دوباره تو همین تاپیک خودتون رو از دوستان قدیمی آقای عبید معرفی فرمودین و آقای حامد خان شد آشنای یک ماهه شما
    (حامد رشتو رو 1 ماه نیست میشناسم
    ولی داوود عبید رو نزدیک به 1 سال!) (صفحات 35 و 36 همین تاپیک) شما خودت رو جای ما بذار برادر
    به هر حال قصد من توهین به هیچ کس نیست و همه برای من محترم هستن اگه بی احترامی شد عذر می خوام
    موفق باشین

17. تعداد تشکر ها ازazad555 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

جناب farbod پرداخت شما نیز تایید شد
    شاد باشید

19. تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط omid222 نمایش پست ها
    بزودی سرور من هم بالا میاد ...
    امیدوارم موفق باشید
    قربان متاسفانه سرور مجازی شما مشکل داره
    ویندوز اصلا بالا نمیاد و مکرر ری استار میشه

21. تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    7 پست

آقا الان تکلیف من چی هست؟
    من دیروز از سایت کلون مبلغ 15 تومن برای رم 1 گیگ سفارش و پرداخت کردم

و چون شما طی چند روز گذشته سایت رو از او شخص خریدید . من با شما طرف هستم الان و دیگه این قضیه به اون شخص مربوط نمیشه
    و با توجه به پلان های سایتی که متعلق به شما بوده خریداری کردم.
    الان یا هزینه من رو پس بدید یا سرویس با رم یک گیگ بدید

23. تعداد تشکر ها از todaybazar به دلیل پست مفید

صفحه 47 از 66 نخستنخست ... 3743444546474849505157 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)