نقل قول نوشته اصلی توسط why.darkness نمایش پست ها
جنگو دعوا نکنید...

متاسافنه بدبختی اینه که هر کاری متخصص میخواد و افراد غیر متخصص کاشششششش ای کاش یه ذره ارزش برا هر کاری قائل بشن.
من خودم از 0 تا صد از وقتی که فهمیدم کامپیوتر چیه رفتم سراغش ... درسشو خودم بدبختیاشو کشیدم شدم متخصص ولی متاسفانه الان هرجا میرم میگم آقا 1 ملیون میگیرم کار رو انجام میدم طرف میدونی چی میگه میگه فلانی اومده بود برنامه نویس بوداا متخصص بود گفت 100 تومن میگیرم کار رو انجام میدن !!!!

مشکل اینه که هر کس نشسته پشت کامپیوتر یه سیستم عامل مزخرف و ساده بچه مامانی مثل ویندوز رو نصب کرده چهار تا چپ کلیک راست کلیک میکنه هر از گاهیم 2 تا رفرش میندازه بهش حس متخصص بودن میده بع میاد میشینه فکر میکنه که منم یه سایت بزنم !

بعد بازار کار و فرهنگ کار میشه همینی که میبینید فرق مهندس کامپیوتر با کاربر کامپیوتر مشخص نیست

شرط میبندم 90 درصد کاربرای خود همین وب هاستینگ غیر متخصص هستند.
سایت هایی پشتیبان کننده ای مثل پرشین اسکریپت و امثالش میان 4 تا اسکریپت بچه مامانی میندازن برا دانلود و همین افراد غیر متخصص میرن با 4 تا کلیک نصب و 2 تا قالب میندازن روش میگن شدیم طراح و متخصص و حتی میگین برنامه نویس ! ببین به چه روزی افتادیم اما کاریش نمیشه کرد فرق اینجور چیزارو مشتری اگه مشتری باشه میفهمه بلاخره شرکتی گفتن... سوادی گفتن...90 درصد سایت های ایرانی به وسیله همین سیستم های cms ایجاد شدن که کار همین افراد غیر متخصص هست !

حالا بشینید دعوا کنید ببینیم کجا میرسید

من به خاطر همین جنگ و دعوا وب هاستینگ تاک و هرچی وب است رو ول کردم. بد دردیه. اینا نمود های ساده اش هستش. بعد همه دوست دارن به طرف بگن بیشوادی و فلانی و فلان بخون و ... بقیش رو خودت میدونی که!

که چی؟ که یه یوزر که جلوی چشم من فقط یه آیدیه احساس کنه بیشتر از طرف مقابل می دونه.

باید به این آدما گفت جناب مهندس. ما هم یوزر ساده! اینجا درخواست دادیم برامون فروشگاه ساز شبیه فلان سایت درست کنند! عارمون هم نمیشه. اگه بگیم ما بی سوادیم و جناب فلان با سواد و خیلی متخصص و کاردرست و دولوپر و فلان نمی دونم راضی میشن!

بگذریم. کم کم مردم با سواد میشن! الان جو هاستینگ ایران هم مثل دوران روم 2600 سال قبله! سوفسطائیان زنده شدن!