نقل قول نوشته اصلی توسط h_zaman06 نمایش پست ها
اینکه شما تا این وقت بیدار هستید نشان از تعهدتون به کارتون هست .. اما فکر نکنم الان به مقدار روز ترافیک کاریتون زیاد باشه ... بنابراین ممنون میشم جواب سئوال های بوجود اومده برام را بدید...
راستش من خیلی از تاپیک های موجود در این فروم را خوندم ... اما در مورد شماره 3 جوابی ندارم هنوز ... البته درمورد شمار 4 کاملا حق با شماست ... اما باز هم من یک جا این موارد رو ندیدم ... و توی هر تاپیک در مورد یک برنامه صحبت شده .. که اونم من هنوز نمیدونم که حتما یک نیاز هست یا مثلا برای محکم کاری ... بنابراین اگر در این زمینه هم اطلاعاتی در اختیار قرار دهید ممنون میشم

یا تشکر
اصلا برای چی مجازی سازی میکنیم . شما فرض بگیرید که یک هارد دارید و میایید یه چند پارتیشن تقسیم میکنیم و هر پارتیشن رو میدید به یکنفر استفاده کند و بر روی هر پراتیشن هم یوزر و پسورد میزارید . حالا سرور هم همین هست . یک کامپیوتر هست که مایید به چند قسمت تقسیم میکنید از هارد تا رم تا سی پی یو و ... هر قسمت را میتونید کم و زیاد کنید مثلا یه سرور مجازی 1 گیگ رم داشته باشه یکی دیگه 512 و هارد و سی پی یو هم بدین ترتیب حالا میایید این قسمت ها را میفروشید و هر کسی میتونه بصورت جداگانه روی سرور خودش با مقدار رم و سی پی یو و هارد و ... هاست درسته کنه و بفروشه . حالا چرا مجازی سازی میکنیم برای اینکه مقرون بصرفه هست و هر کسی میتونه با مبلغ کمی یک سرور مجازی خریداری کند که همانند یک سرور اختصاصی می باشد و از تمامی امکانات سرور اختصاصی نیز برخوردار هست. دیگه از این ساده تر نمیشه توضیح داد .