صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 32

موضوع: کاملا آماتوری

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    611
    تشکر شده در
    373 پست

پیش فرض پاسخ : کاملا آماتوری

خب شما باید دستورات لینوکس رو آشنایی داشته باشین....
    نصب کنترل پنل رو آشنایی داشته باشید...
    تنظیمات امنیتی وب سرور....
    نصب فایروال...
    نصب آنتی ویروس....
    کار باهاشون، تنظیمات آپاچ و دسترسی ها و فانکشن ها.تنظیمات mysql
    تنظیم php. به روز کردن سیستم و کنترل پنل.
    تنظیمات کنترل پنل مثل dns و ip و ....
    یکی از مسائل مهم نصب اسکریپتها و تظیمشون برای مونیتورینگ، دفع حملات ، افزایش سرعت و .... هست.
    به هر حال خیلی کارها میشه برای سرور انجام داد.
    بطور کوتاه بخوام بگم . شما میتونین سرور رو در دو حالت داشته باشید. یک حالت A اینکه لینوکس داره و کنترل پنل مثلا kloxo هم با دو تا دستور ساده نصب میکنی و سرور رو راه میندارین. یک حالت دیگه B هست شما همه این کارها رو انجام میدی که البته خیلی کارها دیگه هم هست که دانش من در همین حد بود.
    حالت A مثل این هست که شما یک ویندوز نصب کردین و فقط با همون ویندوز کارهای کامپیوتر رو انجام میدین
    حالت b هم مثل اینه که شما ویندوز رو نصب کردین و فایروال و آنتی ویروس + نرم افزارهای لازمه رو که روش کارشون هم میدونین نصب کردین و همه امکانات و امنیت بیشتر در اختیار سیستم شما هست.

در کل نصب و کانفیگ سرور نیازمند تجربه و یادگیری هست. شما باید حتی سالها وقتتون رو بزارین تا یک سرور رو بطور کامل برای راه اندازی آماده کنید....
    البته قصدم نا امید کردن نیست... اگر علاقه باشه توی زمان کم میشه خیلی چیزها رو یاد گرفت.

2. تعداد تشکر ها از goldstar به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن AfraWeb.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    478
    تشکر تشکر شده 
    1,026
    تشکر شده در
    664 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط h_zaman06 نمایش پست ها
    در مورد شماره 3 : مجازی ساز برای چی نیاز هست ؟ هدف هاست اشتراکی هست .. آیا باز هم نیاز به مجازی ساز هست ؟
    در مورد شماره 4 : برنامه های مورد نیاز چیا هستند ؟ (فرض کنید دارید سرور برای خودتون آماده میکنید ... چه چیزهایی نصب میکنید و چرا ؟)

با تشکر
    ساعت 3.30 صبح دنبال یاد گیری و علم و دانش هستید . جواب همه این سوال ها تو فروم هست اگر پیدا نکردید تو گوگل سرچ بزنید به جواب تمامی سوالات می رسید
    [LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
    Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
    Netelligent Hosting Services Inc
    Iran office : 98-21-66841497

عضو انجمن h_zaman06 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    155
    تشکر تشکر شده 
    70
    تشکر شده در
    45 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AfraWeb.net نمایش پست ها
    ساعت 3.30 صبح دنبال یاد گیری و علم و دانش هستید . جواب همه این سوال ها تو فروم هست اگر پیدا نکردید تو گوگل سرچ بزنید به جواب تمامی سوالات می رسید
    اینکه شما تا این وقت بیدار هستید نشان از تعهدتون به کارتون هست .. اما فکر نکنم الان به مقدار روز ترافیک کاریتون زیاد باشه ... بنابراین ممنون میشم جواب سئوال های بوجود اومده برام را بدید...
    راستش من خیلی از تاپیک های موجود در این فروم را خوندم ... اما در مورد شماره 3 جوابی ندارم هنوز ... البته درمورد شمار 4 کاملا حق با شماست ... اما باز هم من یک جا این موارد رو ندیدم ... و توی هر تاپیک در مورد یک برنامه صحبت شده .. که اونم من هنوز نمیدونم که حتما یک نیاز هست یا مثلا برای محکم کاری ... بنابراین اگر در این زمینه هم اطلاعاتی در اختیار قرار دهید ممنون میشم

یا تشکر
    همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !
    -------------------------------------------
    برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .

عضو انجمن Roka آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    127
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    386 پست

من خیلی از شما عذر میخوام ، ولی اگه قرار بود سرچ گوگل بزنند ، دیگه چرا این سایت راه اندازی شد ؟

تشکر تشکر کرده 
    478
    تشکر تشکر شده 
    1,026
    تشکر شده در
    664 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط h_zaman06 نمایش پست ها
    اینکه شما تا این وقت بیدار هستید نشان از تعهدتون به کارتون هست .. اما فکر نکنم الان به مقدار روز ترافیک کاریتون زیاد باشه ... بنابراین ممنون میشم جواب سئوال های بوجود اومده برام را بدید...
    راستش من خیلی از تاپیک های موجود در این فروم را خوندم ... اما در مورد شماره 3 جوابی ندارم هنوز ... البته درمورد شمار 4 کاملا حق با شماست ... اما باز هم من یک جا این موارد رو ندیدم ... و توی هر تاپیک در مورد یک برنامه صحبت شده .. که اونم من هنوز نمیدونم که حتما یک نیاز هست یا مثلا برای محکم کاری ... بنابراین اگر در این زمینه هم اطلاعاتی در اختیار قرار دهید ممنون میشم

یا تشکر
    اصلا برای چی مجازی سازی میکنیم . شما فرض بگیرید که یک هارد دارید و میایید یه چند پارتیشن تقسیم میکنیم و هر پارتیشن رو میدید به یکنفر استفاده کند و بر روی هر پراتیشن هم یوزر و پسورد میزارید . حالا سرور هم همین هست . یک کامپیوتر هست که مایید به چند قسمت تقسیم میکنید از هارد تا رم تا سی پی یو و ... هر قسمت را میتونید کم و زیاد کنید مثلا یه سرور مجازی 1 گیگ رم داشته باشه یکی دیگه 512 و هارد و سی پی یو هم بدین ترتیب حالا میایید این قسمت ها را میفروشید و هر کسی میتونه بصورت جداگانه روی سرور خودش با مقدار رم و سی پی یو و هارد و ... هاست درسته کنه و بفروشه . حالا چرا مجازی سازی میکنیم برای اینکه مقرون بصرفه هست و هر کسی میتونه با مبلغ کمی یک سرور مجازی خریداری کند که همانند یک سرور اختصاصی می باشد و از تمامی امکانات سرور اختصاصی نیز برخوردار هست. دیگه از این ساده تر نمیشه توضیح داد .

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

سلام.

دوست عزیز، ایشون ساعت دارند قاعدتاً و از دوستانی که ساعت 3:30 شب بهشون ساعت رو یادآوری می کنند ...!

جناب شما 3 تا جواب تو این تاپیک دادی ... 2000 جای دیگه هم پاسخ های مشابه دادید ... برادر من ایشون در بخش مدیریت سرور تاپیک زدند نه درخواست سرور و در کل سوالشون با کل جواب های شما فرق داره !

نگفته از کجا سررو بخرم، نگفته چه سروری بخرم، نگته بدم به کی .... گفته *** چجوری !!! ***

در جواب به سوال شما باید عرض کنم که من لینوکس کار نیستم ولی دوست عزیز و حرفه ای دارم که چند با در حال setup سرور ها بهم مراحل رو کلی توضیح داد و بعد از تحویل سرور:

1. همیشه apache رو دوباره compile می کنند تا component های مورد نیاز از جمله GD2 و IonCube و ... رو نصب کنند.
    2. cPanel رو به صورت کامل به روز رسانی می کنند.
    3. تغییراتی در PHP و MySQL (احتمالاً به روز رسانی و compile مجدد با امکانات مورد نیاز) ایجاد می کنند.
    4. نوع دریافت به روز رسانی cPanel رو از Stable به Release تغییر میدند (مواضب این مورد باشید، اگر در کار با cpanel حرفه ای نباشید این مورد از نظر امنیتی برایتون مشکل ایجاد میکنه)
    5. چند سایت رو به صورت امتحانی به سرور منتقل می کنند و موارد متفاوت رو بررسی می کنند.
    6. در نهایت CSF رو نصب می کنند و تنظیمات optimal رو اعمال می کنند.

** موارد بالا بدون هیچ تضمین و مسولیتی ارائه شده و عواقب هر گونه مشکل پس از انجام موارد مذکور، بر عهده استفاده کننده می باشد.

با تشکر.

9. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    478
    تشکر تشکر شده 
    1,026
    تشکر شده در
    664 پست

عضو انجمن h_zaman06 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    155
    تشکر تشکر شده 
    70
    تشکر شده در
    45 پست

اصلا برای چی مجازی سازی میکنیم . شما فرض بگیرید که یک هارد دارید و میایید یه چند پارتیشن تقسیم میکنیم و هر پارتیشن رو میدید به یکنفر استفاده کند و بر روی هر پراتیشن هم یوزر و پسورد میزارید . حالا سرور هم همین هست . یک کامپیوتر هست که مایید به چند قسمت تقسیم میکنید از هارد تا رم تا سی پی یو و ... هر قسمت را میتونید کم و زیاد کنید مثلا یه سرور مجازی 1 گیگ رم داشته باشه یکی دیگه 512 و هارد و سی پی یو هم بدین ترتیب حالا میایید این قسمت ها را میفروشید و هر کسی میتونه بصورت جداگانه روی سرور خودش با مقدار رم و سی پی یو و هارد و ... هاست درسته کنه و بفروشه . حالا چرا مجازی سازی میکنیم برای اینکه مقرون بصرفه هست و هر کسی میتونه با مبلغ کمی یک سرور مجازی خریداری کند که همانند یک سرور اختصاصی می باشد و از تمامی امکانات سرور اختصاصی نیز برخوردار هست. دیگه از این ساده تر نمیشه توضیح داد .
    خوب بحث در مورد سرور مجازی را میخواستم بعدا بپرسم ... اما من میخوام بدونم اگر فقط هدف دادن هاست اشتراکی باشه ... دیگه نیازی هم به سرور مجازی هست ؟
    همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !
    -------------------------------------------
    برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    611
    تشکر شده در
    373 پست

اگر بخواین از کل سرور برای هاست اشتراکی استفاده کنید نیازی نیست
    ولی اگر بخواین هم وی پی اس بدین و هم هاست اشتراکی میتونین مجازی سازی کنید. بر روی یکی از وی پی اس ها هاست بدین و بقیه وی پی اس ها هم بفروشین
    ولی حالت 1 بسیار بهتر هست. و کل سرور رو برای هاست یا کلش رو برای وی پی اس استفاده کنید بهتره.

13. تعداد تشکر ها از goldstar به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    478
    تشکر تشکر شده 
    1,026
    تشکر شده در
    664 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
    سلام.

دوست عزیز، ایشون ساعت دارند قاعدتاً و از دوستانی که ساعت 3:30 شب بهشون ساعت رو یادآوری می کنند ...!

جناب شما 3 تا جواب تو این تاپیک دادی ... 2000 جای دیگه هم پاسخ های مشابه دادید ... برادر من ایشون در بخش مدیریت سرور تاپیک زدند نه درخواست سرور و در کل سوالشون با کل جواب های شما فرق داره !

نگفته از کجا سررو بخرم، نگفته چه سروری بخرم، نگته بدم به کی .... گفته *** چجوری !!! ***

در جواب به سوال شما باید عرض کنم که من لینوکس کار نیستم ولی دوست عزیز و حرفه ای دارم که چند با در حال setup سرور ها بهم مراحل رو کلی توضیح داد و بعد از تحویل سرور:

1. همیشه apache رو دوباره compile می کنند تا component های مورد نیاز از جمله GD2 و IonCube و ... رو نصب کنند.
    2. cPanel رو به صورت کامل به روز رسانی می کنند.
    3. تغییراتی در PHP و MySQL (احتمالاً به روز رسانی و compile مجدد با امکانات مورد نیاز) ایجاد می کنند.
    4. نوع دریافت به روز رسانی cPanel رو از Stable به Release تغییر میدند (مواضب این مورد باشید، اگر در کار با cpanel حرفه ای نباشید این مورد از نظر امنیتی برایتون مشکل ایجاد میکنه)
    5. چند سایت رو به صورت امتحانی به سرور منتقل می کنند و موارد متفاوت رو بررسی می کنند.
    6. در نهایت CSF رو نصب می کنند و تنظیمات optimal رو اعمال می کنند.

** موارد بالا بدون هیچ تضمین و مسولیتی ارائه شده و عواقب هر گونه مشکل پس از انجام موارد مذکور، بر عهده استفاده کننده می باشد.

با تشکر.
    اینها اماتوری هستند . بهتون قول میدم که معنی هیچ کدوم از این لغات و اصطلاحات رو نمیدونند .

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)