آقای پیمان نعیمی سوالی دارم از شما . خیلی واضح مثل سوال که خیلی روشنه انتظار دارم پاسخ بدید :
فرق بین این دو تا قالب در چیه؟
قالب شرکتی ULTIMATE
قالب چند منظوره Ultimate - راست چین
بی صبرانه منتظر پاسخ شما هستم
آقای پیمان نعیمی سوالی دارم از شما . خیلی واضح مثل سوال که خیلی روشنه انتظار دارم پاسخ بدید :
فرق بین این دو تا قالب در چیه؟
قالب شرکتی ULTIMATE
قالب چند منظوره Ultimate - راست چین
بی صبرانه منتظر پاسخ شما هستم
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
چرا نمیشه کاری کرد ؟
انگار ایشون اصلا عین خیالش نیست
بنده تعداد زیادی از قالب های ایشون رو دارم
همینجا اعلام میکنم اگه قالب بنده رو برندارند من هم قالب هاشون رو برای فروش یا رایگان تو سایت قرار میدم
واقعا شورش رو در آورند x-(
بفرمایید این دوستمون هم مثل من....
واقعا که...
این آقا کجاست پس ؟
تو اونجا که به ده نفر دیگه فروش رفته ...
تو وی پی 98 هم که حتما به صد نفر فروش رفته!!!!
واقعا اینا طراحن ؟؟؟؟؟؟
یه قالب میخر طرف 55 دلار ؛ حالا میزنه میفروشه به 100 نفر هر قالب رو 45 هم که حساب کنم
4.5 میلیون تومن ....
اصن 100 تا نه ؛ 50 نفر....
بازم خیلی میشه برا یه فارسی سازی اینقدرا گرفته..........
این فرهنگ به درستی جا نیفتاده
یک قالب فارسی سازی شده باید به تعدا محدودی واگذار بشه مگر به قیمت زیاد؛
مشکلی هم نداره اگر قیمتش زیاد باشه؛ ولی فقط دست 5 نفر باشه!
با سلام.این قالب از این پس فقط یک جا به فروش میرسه و اون هم همیار وردپرس هست.
شما هم بهتره جای اینکه بشینین پولای مردمو بشمرین زحماتشون رو ببینین.ضمنا کی به صد نفر فروخت؟؟قالب های شرکتی به ی حدی برسن دیگه بیشتر فروش نمیره چون به قول عامیانه خز شده!!حتی به همون 50 هم نمیرسه.
من به واسطه یک ماه وقتی که برای این قالب صرف کردم و البته دویست هزار تومنی که هزینه کردم،حاضرم ساعت ها از کارم دفاع کنم.البته با احترام،نظرات شما دوستان برای بنده اصلا مهم نیست و اهمیتی هم نمیدم و ترجیح میدم دیگه بحث رو ادامه ندم.
آقای حمید رضا سجادی
امکانش هست لطفا در مورد این پاسخ تون داخل کامنت های قالب " قالب-چند-منظوره-ultimate " توضیح بدید ؟
کاربری پرسیده :
قالب شرکتی ULTIMATE
تفات با این قالب چیست ؟
پاسخ شما :
حمید رضا میگوید
( ۲ آذر ۱۳۹۲ ) طراح قالب
هیچی!!لطف کردند اجازه دادن این قالب در سایتشون قرار بگیرند.البته ایشون نسبت به کاربران قدیمیشون لطف دارند.
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)