حق با راست چین هست
حق با راست چین هست
الان موندم چه چیزی حق با راست چین هست؟
با سلامسلام دوست عزیز
من آقای نعیمی را تا حدودی می شناسم اما قالب Ultimate ترجمه آقای نعیمی نیست بلکه ترجمه آقای سجادی مدیر سایت فطرس (fetros.ir) یکی از دوستان بنده است که هر قالبی را که ترجمه میکنه هم در راست چین و هم در همیار وردپرس برای فروش میذاره اگر دقت کنید جواب نظرات هم در همیار وردپرس ایشون دادن.این قالب کپی از همیار وردپرس نیست و فقط آقای حمید سجادی قالب خودشون را برای فروش بیشتر در چند تا سایت معرفی کردند.
در جواب آقا وهاب عزیز هم درباره این قالب باید بگم که این قالب کار آقای نعیمی نبوده و انتشار آن توسط کاربر دیگری انجام شده و آقای نعیمی فقط قالب های whmcs را در این انجمن برای فروش بیشتر تبلیغ میکنند.احتمالاً الانم به دلیل اینکه خودشون منتشر کننده این قالب نبودن و از صحت کامل ترجمه توسط شخص انتشار دهنده اطمینان ندارند پاسخ نمیدن وگرنه کسی که خودش در کار طراحی باشه از نظر من افت داره که کار طراح دیگه ای را برای فروش بذاره.
من نه طرفدار آقا پیمانم و نه طرفدار آقا وهاب چون اصلاً از قالب های ترجمه شده که چندین سایت همزمان استفاده میکنند خوشم نمیاد و استفاده هم نمیکنم اما خب اگر بشینید این مسئله را خیلی مسالمت آمیز حل کنید خیلی بهتره تا اینکه کم کم به دعوا کشیده بشه.
بله حق باشماست
اگر واقعا براشون مههم بود قالب رو بر میداشتند و از فروش جلوگیری میکردند
متاسفانه دارند از کاربرانشون میخوان که بیان اینجا و نظر بدند
واقعا که
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)