سلام
باور کنید تک تک تاپیک ها رو خوندم با اونکه من مشتری اقا وهاب هستم اما بهتره تا میتوانید مسائل را خارج از فضای عمومی برطرف کنید 1-2 هفته کامل بررسی بشه بعد دیگه بیایید شاید من میگیرم یک هزار درصد شاید ایشون اومده طرح اقای وهاب رو دیده دیده قشنگ بعد قالب خارجی رو برداشته کپی اقای وهاب درست کرده همیشه به دید مثبت نگاه کنید دوستان یک درصد احتمال اشتباه بودن نظر خودمون رو بدهیم با اونکه من از اقای نمیدونم کی کی :ی استاتر که قالب گذاشته در صورتی که برداشته باشه از اقا وهاب کار خوبی نیست
و با صحبت اینکه ما داریم از خارجی ها بر میداریم ایشون از ما هم موافق هستم با اونکه خودم از اون دسته ارزون بخواه ها هستم که چیز ارزون میخوام مشکلات مالی هم نمیگذاره ملت به چیز هایی که میخوان دست پیدا کنند و بخرند
بازم دوستان حرف کوچیکترتون رو گوش کنید و بحث رو ببرید به ایمیل و تلفنی شاید به توافقی رسیدید و استاتر که قالب رو گذاشته در صورتی که حرف آقا وهاب درست بود که معذرت خواهی کنه و اگر خواست اینجا عذرخواهی یا اینکه دوتایی طوری موضوع رو حل کنید که اصلا دیگه نفهمند چی شد و این تاپیک هم به مسئولنش بگویند حذف کنند
که با ابروی کسی هم بازی نشه
با تشکر
یا علی