نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

موضوع: درخواست سرور پرقدرت با سی پی یو و رم بالا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید FARZADFREE آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    38 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور پرقدرت با سی پی یو و رم بالا

نقل قول نوشته اصلی توسط fifiln73 نمایش پست ها
    با سلام
    خیلی ممنون از راهنمایی هاتون می خواستم ببینم شما شرکتی میشناسید که کلود کامپوتینگ رو بتونم ازش تهیه کنم
    از بچه ها پرسیدم میگن صنعتی شریف و پلی تکنیک داره و فکر میکنن که اجاره هم میدن باید تماس بگیری باهاشون
    دانشگاه مالک اشتر هم فکر کنم داره ، کلا اینطور سرور ها جاشون تو مراکز تحقیقاتیه مثل دانشگاه های برتر ، SCS - School of Cognitive Sciences - IPM ، و ... سرچ بکنی میتونی پیدا کنی یک زنگی هم بزن حتما تو این وضعیت ، خوب میشه اجاره کرد
    ما کاری که داشتیم در ابتدا تقریبا 33 ساعت طول میکشید برامون مقدور نبود که زمان زیاد تری بزاریم از طرفی هم هزینه خیلی کرده بودیم و بیشتر جا نداشت هزینه بشه
    بهترین راه این بود که الگوریتم رو بهینه کردیم ، همین بهینه کردن 33 ساعت رو به 8.5 ساعت تقلیل داد و برامون خیلی به صرفه تر شد با همون سرور قبلی ، با پروفایلر دیدیم که رم بیشتر گرفت اما پردازش کمتری برد
    البته در مورد کلود کامپیوتیگ amazon s3 هست ولی این ذخیره سازی به صورت کلود هست ولی شما پردازش به صورت کلود مد نظرته باید سرچ کنی و ببین کی میتونه برات خرید بزنه هست ،
    کلود پروسسینگ چون مخصوص جاهای خاصه و چون این مراکز اینقدر بزرگن که خودشون سخت افزار لازمه رو هم دارن خیلی کم گیر میاد
    تو ایران هم پارس پیک هست که کلا کارشونو بلد نیستن و فقط جنبه برندینگ داره حالا از روی ناچاری یک تماسی بگیری بدک نیست
    اول رو الگوریتم فورس بزار اگه اوکی نشد برو دنبال سرور ، واسه کلود هم چون کانفیگش و تخصصش بسیار خاصه و اب دو خیاری نیست کسی سمتش نمیره
    ( اینجا فکر نکنم بتونی کسیو متخصص اینکار پیدا کنی ، دیگه طرف از مدرسه راهنمایی تعطیل میشه بدو بدو میاد ایرانسلشو روشن میکنه میاد لاگین میکنه و وی پی اس میفروشه مشقاشم پای سیستم مینویسه بعد که مشقاشو مینویسه یادش میره پشتیبانی هم باید بده)

میتونی بگی که کار چی هست ؟ اگرم نمیتونی بگی نوع پردازشتو بگو شاید چیزی بلد بودم به دردت خورد
    بازم میگم در موارد پردازشی معماری حل مسئله مهم تر از منابع پردازشی هست همیشه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    19 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط FARZADFREE نمایش پست ها
    از بچه ها پرسیدم میگن صنعتی شریف و پلی تکنیک داره و فکر میکنن که اجاره هم میدن باید تماس بگیری باهاشون
    دانشگاه مالک اشتر هم فکر کنم داره ، کلا اینطور سرور ها جاشون تو مراکز تحقیقاتیه مثل دانشگاه های برتر ، SCS - School of Cognitive Sciences - IPM ، و ... سرچ بکنی میتونی پیدا کنی یک زنگی هم بزن حتما تو این وضعیت ، خوب میشه اجاره کرد
    ما کاری که داشتیم در ابتدا تقریبا 33 ساعت طول میکشید برامون مقدور نبود که زمان زیاد تری بزاریم از طرفی هم هزینه خیلی کرده بودیم و بیشتر جا نداشت هزینه بشه
    بهترین راه این بود که الگوریتم رو بهینه کردیم ، همین بهینه کردن 33 ساعت رو به 8.5 ساعت تقلیل داد و برامون خیلی به صرفه تر شد با همون سرور قبلی ، با پروفایلر دیدیم که رم بیشتر گرفت اما پردازش کمتری برد
    البته در مورد کلود کامپیوتیگ amazon s3 هست ولی این ذخیره سازی به صورت کلود هست ولی شما پردازش به صورت کلود مد نظرته باید سرچ کنی و ببین کی میتونه برات خرید بزنه هست ،
    کلود پروسسینگ چون مخصوص جاهای خاصه و چون این مراکز اینقدر بزرگن که خودشون سخت افزار لازمه رو هم دارن خیلی کم گیر میاد
    تو ایران هم پارس پیک هست که کلا کارشونو بلد نیستن و فقط جنبه برندینگ داره حالا از روی ناچاری یک تماسی بگیری بدک نیست
    اول رو الگوریتم فورس بزار اگه اوکی نشد برو دنبال سرور ، واسه کلود هم چون کانفیگش و تخصصش بسیار خاصه و اب دو خیاری نیست کسی سمتش نمیره
    ( اینجا فکر نکنم بتونی کسیو متخصص اینکار پیدا کنی ، دیگه طرف از مدرسه راهنمایی تعطیل میشه بدو بدو میاد ایرانسلشو روشن میکنه میاد لاگین میکنه و وی پی اس میفروشه مشقاشم پای سیستم مینویسه بعد که مشقاشو مینویسه یادش میره پشتیبانی هم باید بده)

میتونی بگی که کار چی هست ؟ اگرم نمیتونی بگی نوع پردازشتو بگو شاید چیزی بلد بودم به دردت خورد
    بازم میگم در موارد پردازشی معماری حل مسئله مهم تر از منابع پردازشی هست همیشه
    سلام
    کار شبیه سازی مولکولی هستش بله حرف های شما کملا درسته ما الگوریتم هارو تغییر دادیم ولی بازم زمان بیش از حد بالاست

عضو جدید FARZADFREE آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    51
    تشکر شده در
    38 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط fifiln73 نمایش پست ها
    سلام
    کار شبیه سازی مولکولی هستش بله حرف های شما کملا درسته ما الگوریتم هارو تغییر دادیم ولی بازم زمان بیش از حد بالاست
    جالبه ، کارتونو دقیق نمیدونم ولی خوبه که داره تو ایران همچین کار هایی قوت میگیره و بهش علامند هستم ، قبلا تجربه کار رو الگوریتم تشخیص یک گروه از یک نوع بیماری خیلی خیلی خاص رو دارم که اکثرا پزشکان با مشکل تشخیص رو برو بودند و بیمار اکسپایر میشد چون درمان بر اساس تشخیص نادرست بود و بسیار دردناک بود چون تک تک اون مریض هایی که اکسپایر میشدند میتونستند زنده باشن الان-
    نتایج هم حیرت آور بود از اون تجربه به بعد دیدم که چقدر این زمینه میتونه به جون انسان ها کمک کنه بسیار علاقمند شدم که کار کنم در اینده حتما بیشتر کار خواهم کرد
    کاره شما هم که شبیه سازی مولکولیه که بی ربط هم نیست
    اگر برات مقدوره اطلاعات تماستو برام تو خصوصی بفرست شاید بتونیم با هم تو زمینه بیو انفورماتیک و ... کار کنیم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)