نقل قول نوشته اصلی توسط FARZADFREE نمایش پست ها
من موندم چرا fifiln73 با این همه پست هاش تعداد نوشته هاش هنوز صفر هست ؟؟

دوست عزیز من سرور فروش نیستم از تجربه خودم بخوام بگم که کاره پردازشی کردم این اطمینان رو به شما میدهم که همانطور که دوستان با تجربه تر گفتند امکان سروری با نیاز شما با قیمیت حدود 500 تومان غیز واقعی است حالا راه کار چیه که با زیره 500 تومن کارت راه بیوفته ؟

1- شما این سرور رو برای یک ماه به صورت 24 ساعته نمی خوای پس بهتره به صورت کلود کامپوتینگ خرید کنی یعنی هر چقدر که مصرف کردی پولشو بدی عین کنترل برق خونه که هر چقدر مصرف میکنی قبض مصرفیت برات میاد
2- ببینی کی سروری با این قدرتی که شما نیاز دارید در اختیار داره و به صورت ساعتی یا روزی یا هر شرایطی که با هم کنار بیایین اجاره کنی ازش
3- چند سرور ارزان قیمت را باهم استفاده کنی و پردازش رو روی سرور هات تقسیم کنی
4- یک پلتفرم بنویسی و از بازدید کننده ها درخواست کنی که به کاره علمی شما کمک کنند و اون پلترم شما رو رو سیستمشون نصب کنن و از مقدار خاصی از سی پی یو افراد رو استفاده کنی این بسیار هوشمندانه است و تقریبا رایگانه نمونشم فکر میکنم رو وب باشه - بحث پردازش های رایگان کمکی است که از طریق نت افراد سی پی یو هاشونو در اختیارت قرار میدن - خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی کور و منابع گیرت میاد

نکته بسیار بسیار مهم : سیستم عامل ویندوز در مدیریت سی پی یو ها با تعداد هسته بالا بسیار بسیار ضعیف عمل میکنه ( حتی رو 2012) یعنی شما 32 کور هم در اختیار داشته باشی اگه رو ویندوز بخوای کار کنی ویندوز نمیتونه این تعداد کور بالا را به خوبیه سیستم عامل هایی مثل سولاریس ، فری بی اس دی ، رد هت ، لینوکس ساینس ، مدیریت کنه (کلا یونیکس بیس ها موفق ترند مخصوصا سولاریس) و بازم الکی پول بابته کور اضافی پرداخت کردی ، البته ویندوز در تعداد کور پایین موفق بوده اما رو 4 کور به بالا اون سیستم عامل های دیگه موفق ترند مخصوصا که شما پردازش بیشتر مد نظرته
من دقیق نمیدونم چیو میخوای پردازش کنی اگه بگی بیشتر کمکت میکنم آپکد های بعضی هسته ها در یک زمینه ای کمتر و بعضی ها بیشترند که مسایل فنیه کاره ولی اگه خیلی کارت خاص باشه جاهایی هستند که ابر سرور هایی مثل SUN Fire sparc 15000 (15k روساعتی اجاره میدن که 15 هزار کور رو با هم داره ( اینجا قدرته مدیریت سولاریس مشخص میشه ) این نوع سرور ها فقط برای کارهای پردازشی استفاده میشن تو ایرانم فکر میکنم نیمچه ابر سرور هایی داریم که اجاره میدن ساعتی ( اینو شنیدم ولی ندیدم میتونی سرچ کنی)

اینم بگم خالی از لطف نیست شنیدنش : این نوع سرور ها (سرور های سان اسپارک) در حدود 30-35 سال پیش جزء اولین چیز هایی بود که ایرانو تحریم کردن که نداشته باشه

بیشتر در مورد کار توضیح بدی بیشتر هم میتونم کمکت کنم .
با سلام
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون می خواستم ببینم شما شرکتی میشناسید که کلود کامپوتینگ رو بتونم ازش تهیه کنم