نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 30

موضوع: در خواست سرور لینوکس با رم 2g

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

پیش فرض پاسخ : در خواست سرور لینوکس با رم 2g

نقل قول نوشته اصلی توسط sohan roh نمایش پست ها
    با سلام خدمت شما دوست بزرگوار و عزيزم.

اگر از شما سرويس نميگيرم حتما دليلي داره كه بهتر است به خاطر بعضي موارد اينجا بيان نكنم !

از شما دوست عزيز نه الان و نه هيچ وقت ديگر سرويس گرفته نخواهد شد 100% !

نيازي هم به پنل هاي شما ندارم !

من با شما تا الان تماسي نگرفتم ! اينكه كي تماس گرفته با شما و شما مي گوييد من بودم جاي سوال هست ! ؟

من درخواست ميدم و دوستان بزرگوار و عزيز با توجه به شرايط من آفر ميدن كه تا الان از بيشتر دوستان آفرهاي واقعا بسيار عالي تهيه شده.

دوست عزيزم من براي شما دعوت نامه نفرستم كه پلنی به من ارائه بديد كه تو سطر اول نوشته ايد كه ديگر ارائه نداده ايد !

من هم نه تنها براي شما بلكه براي همه دوستان احترامن بسيار زيادي قائل هستم.

برداشت شما 100% غلط هست من با توجه به نيازم و مخصوصا كاربرد آن اعلام درخواست ميكنم و هميشه از يك نفر چند درخواست تهيه نمي كنم به خاطر اينكه كيفيت سرويسها از زمين تا آسمان فرق ميكنه كه بهتر مي بينم ديگر چيزي نگويم !

شاد و پيروز و سربلند باشيد.

با تشكر.
    شما و دوست بزرگوارتون با بنده تماس گرفتید ممکن هم هست با دوستتون هماهنگ کرده باشید
    ایشون هم دقیقا اعلام کردن که ما برای ارسال ایمیل می خوایم روی رداستیشن که بنده عرض کردم فقط روی امریکا که کولو خودمون هست می تونیم این سرویس و ارئه بدید
    2 بار هم بنده با ایشون صحبت کردم - حتی در مورد کیفیت هم سوال کردید و اتفاقا حسایست شما یا اون دوست محترمون این بود که دوستانی که آفر میدن شماره تماس ذکر نمیکنن
    ببینید دوست عزیز به هرحال ما هم تجربه کاری خودمون و داریم و کاملا می تونیم تشخیص بدیم که واقعا قصد تهیه سرویس داره
    متاسفانه تمام تاپیک های درخواستی شما بدون جواب می مونه و به سر انجام نمیرسه
    فقط در 1 نمونه بنده دیدم نوشتید تهیه شد!
    که هیچ فروشنده هم از این تاپیک شما دوست گرامی تشکر نزد
    که این نشون میده به احتمال 90 درصد اصلا سرویسی در کار نموده
    اصلا اگر تهیه هم کردید من خیلی دوست دارم بدونم کدام همکار عزیزی به شما سرور مجازی از ovh و رداستیشن جهت ارسال انبوه ایمیل داده
    بگید لطفا شاید به درد ما هم خورد - حتما ایشون پارتی دارن داخل این دیتاسنتر ها....
    این موضوع کاملا واضح هست و اصلا جای بحث نداره
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

2. تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)