نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 30

موضوع: در خواست سرور لینوکس با رم 2g

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Sohan Roh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    623
    تشکر تشکر شده 
    366
    تشکر شده در
    280 پست

پیش فرض پاسخ : در خواست سرور لینوکس با رم 2g

نقل قول نوشته اصلی توسط viasky نمایش پست ها
    والا منم دیگه پلنی ارائه ندادم خدمتشون به همکارای بخش فروش هم هماهنگ کردم اصلا اقدامی در این مورد انجام ندن
    حتی با بنده هم تماس گرفتن اما در نهایت هر بار یک سرویس خواستن و آخرش هم به نتیجه نمیرسن
    بنده با تمام احترامی که براشون قائل هستم احساس میکنم ایشون فقط به جهت جلب توجه تاپیک هایی با این مضمون ارسال میکنن
    چرا که اگر تمام اون تاپیک ها حقیقت داشت
    آدم وقتی از چند نفر سرویس تهیه کنه دیگه سرویس دهنده خوب و پیدا میکنه و دنبال آفر نیست و برای هر سرویس دوباره تاپیک نمیزنه
    من اینچنین احساس میکنم - اگر برداشتم غلط هست اصلاح بفرمایید
    باتشکر
    با سلام خدمت شما دوست بزرگوار و عزيزم.

اگر از شما سرويس نميگيرم حتما دليلي داره كه بهتر است به خاطر بعضي موارد اينجا بيان نكنم !

از شما دوست عزيز نه الان و نه هيچ وقت ديگر سرويس گرفته نخواهد شد 100% !

نيازي هم به پنل هاي شما ندارم !

من با شما تا الان تماسي نگرفتم ! اينكه كي تماس گرفته با شما و شما مي گوييد من بودم جاي سوال هست ! ؟

من درخواست ميدم و دوستان بزرگوار و عزيز با توجه به شرايط من آفر ميدن كه تا الان از بيشتر دوستان آفرهاي واقعا بسيار عالي تهيه شده.

دوست عزيزم من براي شما دعوت نامه نفرستم كه پلنی به من ارائه بديد كه در سطر اول نوشته ايد كه ديگر ارائه نداده ايد !

من هم نه تنها براي شما بلكه براي همه دوستان احترامن بسيار زيادي قائل هستم.

برداشت شما 100% غلط هست من با توجه به نيازم و مخصوصا كاربرد آن اعلام درخواست ميكنم و هميشه از يك نفر چند درخواست تهيه نمي كنم به خاطر اينكه كيفيت سرويسها از زمين تا آسمان فرق ميكنه كه بهتر مي بينم ديگر چيزي نگويم !

فقط همين مقدار بگويم كه 4 تا از سرويسهاي خودم را تا الان به خاطر كيفيت فوق العاده پايين و افتضاح كنسل كردم كه البته ناگفته نماند دوستان بزرگوار لطف كردند و تمامي مبلغ بنده را برگشت زدند .

شاد و پيروز و سربلند باشيد.

با تشكر.
    ویرایش توسط Sohan Roh : October 20th, 2013 در ساعت 03:02

2. تعداد تشکر ها از Sohan Roh به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)