نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 551

موضوع: تحریم ریسلر کلاب

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    859
    تشکر شده در
    647 پست

پیش فرض پاسخ : تحریم ریسلر کلاب

نقل قول نوشته اصلی توسط rezahesami نمایش پست ها
    دوستانی که اعتقاد دارند ریسلرکلاب مودبانه عمل کرده و ازش تشکر هم می کنند در نظر داشته باشند هیچ شرکتی الزاما عذر من و شمای ایرانی رو با فحش و بد و بیراه نمیخاد!مودبانه تحقیرمون می کنه ریسلر هم یکیش!مگه کم ایرانی پول ریخته توی حلقوم این شرکت که الان به تک تک ایرانی ها ایمیل زده که داریم میفرستیمت یه جای دیگه؟!مگه این کار اصلا قانونی هست؟ولی چون میدونه نمی تونیم اعتراض کنیم هر کاری بخاد می کنه! مثل این میمونه شما بری گوشی آیفن ۵ بخری پولش رو بدی بعد بهت بگن نوکیای ۳۳۱۰ بیا بگیر!
    من توی پنلم کلا ۲۰ تا دامین بیشتر نداشتم و اکانت ام هم از خارج از ایران وریفای شده منتها فقط چون ۲ الی ۳ نفر مشتری ایرانی داشتم اکانت منم ایمیل اومده قراره انتقال داده بشه!چون به ایرانی ها خدمات دادم. بعد شما بگید دمش گرم مودب بود ساپورت. شما ساپورت کدوم سایت رو دیدید که بگید ایرانی ام بی احترامی کنه به شما یا فحش بده؟!
    این ماجرا دقیقا عین ماجرای پناهنده هایی هست که به کشورهای اروپایی پناهنده میشن و ماه ها و سال ها توی کمپ و جدا از مردم عادی نگهداری میشند! ریسلرکلاب هم همه ما ایرانی های داخل و خارج رو که با ایرانی کار کردیم فرستاد به کمپش. ما هم خوشحالیم و ازش تشکر هم می کنیم. من تمام موجودی حساب ریسلرکلابم رو خالی کردم و هزینه انتقال تمام ۲۰ تا دامینم رو به رجستار جدید internet.bs میدم ضرر میدم اما نمیذارم بفرستنم کمپ!!!
    دایرکت آی خوبه یادش باشه 2 3 سال پیش رو دائم تماس میگرفتن و التماس می کردن بریم سمتشون و می گفتن تحریم اصلا خبری نیست! فقط و فقط به خاطر سود بیشتر ایرانی ها رو قربانی کرد. اگر بگم ایرانی بیش از 2 میلیون دامین تو دایرکت آی ثبت کردن اغراق نکردم! خودش هم می دونه دست ما چقدر بسته هست

2. تعداد تشکر ها ازMOHAMMAD MOHSEN به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)