نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: درخواست هاست بک اپ 5 گیگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست هاست بک اپ 5 گیگ

نقل قول نوشته اصلی توسط ruhy نمایش پست ها
    با تشکر از شما

واقعا شما وقت ازادی دارید که توی تاپیک های دیگران مانور بدید

در جمع بندی عرض میکنم خدمتتون که افشای هر گونه اطلاعات شخصی من من جمله اسم من توسط شما منوط به اجازه بوده که این کار رو نکردید
    خدمت دنبال کننده گان تاپیک عرض کنم که روبینا سرور چهره منو به عنوان یک متخلف در میان کاربران وب هاستینگ تالک معرفی کرده که این خودش جای پیگیری بیشتر داره طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران دامنه ای که به نام من هست ***** شده دلیل بر این نیست که نامه ای که ارشاد به شما در مورد من داده در رابطه با عدم ارائه هاستینگ به یکی از دامنه های به نام من رو علنی کنید و شخصیت منو در افکار عمومی خدشه دار کنید
    شما جهت شفاف سازی میبایست تمام اصول حفظ حریم شخصی و اسرار کاربرانتونو حفظ میکردید و تنها به تخلف من اشاره میکردید من فقط عرض کردم که روبینا سرور پول منو خورده ؟ سرویس ارائه دادید ؟ وجه برگشت خورد ؟ در هر صورت پول منو که پس ندادید به این میگن خوردن پول حالا تحت لوای قانون سایت شما هست .
    خیلی دوست دارم بدونم قوانین سایت شما تائید شده کدوم مرجع قانونی هست اخه نمیشه که هر کسی قانون خودش رو داشته باشه

از مدیران خواهش میکنم که تاپیک رو هیچ جاش رو پاک نکنن من فردا سه شنبه اول وقت مراجعه میگنم به پلیس فتا در مورد ادعای حیثیت (در مورد بد چهره کردن اینجانب ) و همچنین افشای اطلاعات شخصی بدون اجازه توسط روبینا سرور

اگر تاپیک هم قفل بشه که چه بهتر
    ممنون
    برای روبینا سرور تا دلتان بخواهد وقت داریم

به هر حال هر پاسخی که میدهید باید جواب بدهیم چون مربوط به ما میباشد پاسخ شما.

قوانین هر هاستینگ طبق نظر همان هاستینگ میباشد اگر شما قبول ندارید نباید عضو میشدید و چنین جنجالی به پا میکردید.

شما اگر مشکلی نداشتید نیازی به خدشه دار شدن شما نبود و میتوانستید دفاع کنید.

ذکر میکنید هر کسی نمیتواند قانون خودش را داشته باشد در صورتی که طبق هر قانونی که شما فکرش را بکنید قانون قرار داد هر کس دست ارائه دهنده همان خدمات میباشد و شما میتوانید قبول کنید یا نکنید. شما کلا طبق کدام قوانین تا کنون عمل کرده اید ؟ آدرس نماد اعتماد خود را هم که نگذاشتید و فقط از اسم نماد در تاپیک سوء استفاده کردید.

همین که بدون هیچ دلیل و مدرک در پست اول خود دست به تخریب زدید و قوانین انجمن را نقض کردید خودش نشاندهنده عدم توجه شما به هر قوانینی میباشد.

منتظر شما در مراجع قانونی هستیم حتما مراجعه نمایید.

یا حق
    ویرایش توسط RoobinaServer : October 15th, 2013 در ساعت 00:46
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)