نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: درخواست هاست بک اپ 5 گیگ

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    171
    تشکر شده در
    143 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست هاست بک اپ 5 گیگ

من نمیخام تاپیکم منحرف بشه اما در جواب شما عرض میکنم که اطلاعات اکانت قبلی کاملا صحیح بوده و ظاهرا الان شما تغییرشون دادید
    در ثانی افشای اطلاعات کاربران ظاهرا جزو دستور کارتون هست شما میبایستی قبل از افشای اطلاعات مربوط به اکانت نسبت داده شده به من از شخص من اجازه میگرفتید

ثالثا شما فرمودید من دو تا اکانت ایجاد کردم که تخلف هست در صورتیکه خود شما مرد بودید و پشت تلفن گفتید اکانتتون مسدود شده برای استفاده از خدمات ما باید یه نام کاربری دیگر ایجاد کنید حالا اینجا دم از تخلف میزنید

شما فرمودید :
    همانطور که بالا ذکر کردم نمیتوانیم پاسخگوی مشکل وزارت ارشاد شما باشیم .
    ایا اکانت جدید من که 5 گیگ هاست بک اپ توش سفارش دادم و هنوز خالیه و هیچ گونه اطلاعاتی داخلش نیست مشکل وزرات ارشاد دارد ؟

من خواهشی از شما دارم که به این تاپیک پاسخ ندید و بذارید تاپیک روند طبیعی خودش رو ادامه بده اگر شما بحثی دارید پیغام خصوصی کنید در صورت نیاز پاسخ داده میشه

ضمنا پاسختون رو ویرایش کنید چون افشای اطلاعات کاربران تون اصلا صحیح نیست و غیر قانونیه در دفعه بعدی مراجعه به تاپیکم امیدوارم اطلاعاتم حذف شده باشه من به هیچ وجه نیاز نمیبینم که نام و نام خانواگیم در این انجمن توسط شما افشا بشه

از مدیران محترم هم تقاضا دارم که تاپیک رو پاک سازی بفرمایند

تلگرام : @ruhyshujy

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست هاست بک اپ 5 گیگ

نقل قول نوشته اصلی توسط ruhy نمایش پست ها
    من نمیخام تاپیکم منحرف بشه اما در جواب شما عرض میکنم که اطلاعات اکانت قبلی کاملا صحیح بوده و ظاهرا الان شما تغییرشون دادید
    در ثانی افشای اطلاعات کاربران ظاهرا جزو دستور کارتون هست شما میبایستی قبل از افشای اطلاعات مربوط به اکانت نسبت داده شده به من از شخص من اجازه میگرفتید

ثالثا شما فرمودید من دو تا اکانت ایجاد کردم که تخلف هست در صورتیکه خود شما مرد بودید و پشت تلفن گفتید اکانتتون مسدود شده برای استفاده از خدمات ما باید یه نام کاربری دیگر ایجاد کنید حالا اینجا دم از تخلف میزنید

شما فرمودید :
    همانطور که بالا ذکر کردم نمیتوانیم پاسخگوی مشکل وزارت ارشاد شما باشیم .
    ایا اکانت جدید من که 5 گیگ هاست بک اپ توش سفارش دادم و هنوز خالیه و هیچ گونه اطلاعاتی داخلش نیست مشکل وزرات ارشاد دارد ؟

من خواهشی از شما دارم که به این تاپیک پاسخ ندید و بذارید تاپیک روند طبیعی خودش رو ادامه بده اگر شما بحثی دارید پیغام خصوصی کنید در صورت نیاز پاسخ داده میشه

ضمنا پاسختون رو ویرایش کنید چون افشای اطلاعات کاربران تون اصلا صحیح نیست و غیر قانونیه در دفعه بعدی مراجعه به تاپیکم امیدوارم اطلاعاتم حذف شده باشه من به هیچ وجه نیاز نمیبینم که نام و نام خانواگیم در این انجمن توسط شما افشا بشه

از مدیران محترم هم تقاضا دارم که تاپیک رو پاک سازی بفرمایند
    موقع هرگونه تغییری به شما که ایمیلتون ثبت هست میل میشه لطفا مدرک از ایمیل دریافتی خود بگذارید ... (حتما اکانت دومتون هم درست بوده یادتون رفت بگید کلا ظاهرا ما با 2500 تومان شما روزمان میگذره تصمیم گرفتیم هر اکانتی میسازید پولش را بخوریم به قول شما آن هم 2500 تومان.)

طبق قوانین ما :

استفاده از سرویس برای مقاصد غیر قانونی :
    تنها به کاربرانی اجازه فعالیت بر روی سرورهای سرویس دهنده را دارند که هیچ یک از موارد زیر را نقض نکنند و در غیر این صورت سرویس کاربر مورد نظر توسط سرویس دهنده لغو شده ، هیچ هزینه ای باز پس داده نخواهد شد و تمام یا قسمتی از اطلاعت مشترک پاک سازی خواهند شد .
    بله بله خود بنده به شما ذکر کردم اکانت دیگر بسازید چرا ؟ چون با مشتری راه اومدم وقتی مشتری به قوانین ما احترام نگذاره و دردسر ساز باشه (با سابقه اخطاریه وزارت ارشادی که دارید و بنده اطلاع نداشتم و الان تازه فهمیدم) عملا دیگر سرویس ارائه نمیکنیم اما خب معمولا در چنین مواقعی اگر با بنده صحبت بشه و ببینم کاربر از عمد نبوده یا ... اجازه ساخت مجدد میدم و این فکر نکنم نقض قوانین باشه چرا چون :

طبق قوانین ما :

#در هر یک از قوانین و مقررات ذکر شده روبینا سرور آزاد میباشد تا طبق استفاده کاربر از خدمات و عدم استفاده صحیح یا ... شرایطی را قرار دهد.
    که بنده یک بار دیگر اجازه ساخت اکانت را به شما دادم.(که اشتباه بود).

اسم شما به دلیل تخریب نام ما بدون هیچ دلیل و مدرک مستندی افشا شده است (هرچند نام کوچک شما روی اکانت شما هست) و در این افشا هیچ اطلاعات دیگری از شما افشا نشده است در حقیقت اطلاعات درستی نداده اید که افشا گردد.(که کلا افشا نمیشود و فقط نام شما به دلیل تخریب ما برده شده است تا همکاران ما پی ببرند و در سرویس دادن به شما درست تصمیم بگیرند.)

هر گونه شکایتی دارید در مورد هزینه خود یا افشا و ... میتوانید روی جواز ما کلیک نمائید و به enamad که خود شما از آن به گفته خودتان نماد دارید تخلف ما را میل نمائید.

پست شما قبلا به مدیریت اطلاع داده شده به دلیل تخریب بدون مدرک و نقض قوانین انجمن دیگه نحوه برخورد با مدیران هست.

لطفا آدرس صفحه ای که نماد اعتمادی که ذکر کردید دارید را در همین تاپیک ذکر نمائید جالبه که به شخصی که نامه تخلف از وزارت ارشاد داشته نماد ارائه شده.

امیدوار هستم نماد داشته باشید چون سوء استفاده از اسم نماد فکر کنم بدونید باعث دردسر میشه براتون

یا حق
    ویرایش توسط RoobinaServer : October 14th, 2013 در ساعت 23:43
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)