با سلام 5 گیگ هاست بک اپ لازم دارم لطفا افر هاتونو اعلام بفرمائید قیمت مد نظر 2500-3000 تومان ماهیانه هست
همین الان از روبینا سرور گرفتم پولمو خورد لطفا جای معتبر افر بده ممنون
درصورت نیاز 5 گیگ هاست با قابلیت دسترسی اف تی پی (فقط اف تی پی) با ترافیک نامحدود رو با ماهی 8000 تومان می تونم تقدیم کنم. (با پشتیبانی آنلاین سایت تماس بگیرید).
یلدا وب | خدمات میزبانی وب و ثبت دامنه | طراحی وب سایت | هاست
سلام اگر سرویس پرکیفیت می خواهید می تونید از رسانگار تهیه کنید . ولی با قیمتی که شما مدنظر دارید فکر نکنم بتونید سرویس مورد نظر رو تهیه کنید و به سرنوشت قبلی دچار خواهید شد ما ایرانی ها متاسفانه فکر می کنیم میشه سرویس با کیفیت رو با قیمت کم بدست آورد درحالیکه این مورد هیچ وقت محقق نخواهد شد !
سرویس بک آپ :
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=17
شروع از
147,000ريال
ماهانه
Backup Storage
فضای بک آپ گیری از اطلاعات روی بستر ابری با استفاده از تکنولوژی NAS
با قابلیت اتصال به صورت DAS از طریق iSCSI
قابلیت اتصال از راه دور از طریق FTP
نگهداری اطلاعات در 2 یا چند سرور فیزیکی جداگانه در دیتاسنتر و کشورهای مختلف دنیا
حداکثر امنیت اطلاعات با توجه به هارد دیسکهای استفاده شده ، و همگام سازی به صورت هر 8 ساعت یک بار روی همه سرورهای موازی
موفق باشید
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
با سلام
بهتر هست با دلیل و مدرک دست به تخریب بزنید جناب روح الله شجایی (ملقب به روحی شوجی) تا فردا نگید روبینا شکایت کرد ازم الکی به دلیل تخریب
روبینا سرور بچه بازی نیست و فروشنده تابستانی مورد نظر شما نیست.
2500 تومان هاست بکاب هم به بانک پاسارگاد طرف قرار داد ما ذکر کنید خندش میگیره گردش مالی ما در روز بیش از این چیزهاست و قابل تصور شما نیست و با 2500 تومان شما ما به جایی نمیرسیم که بخواهیم پول شما را بخوریم
ما نمیتوانیم با ارائه هاست به چنین اکانتی فردا پاسخ گوی شکایت از سمت ف-ی-ل--ت---رینگ مبنی بر داشتن فایل های خلاف - هکینگ و ... شما و یا هک سرور و ... شما باشیم.
اگر شما معتبر هستید برای ما پس باید از جایی خرید کنید که هیچ نام و نشانی نداشته باشد اینجوری معتبره برای شما.
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : October 14th, 2013 در ساعت 22:50
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
تشکر از همکار گرامی روبینا سرور
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
طی تماس تلفنی که باهاتون داشتم شما حتی حاضر به ادغام اکانت ها نشدید حتی حاضر به ویرایش اطلاعات کاربری هم نشدید دفعات قبل هم همین بازی ها دراوردید ما کلا همه چیز رو متقل کردیم
من خودم enamad دارم هم با whmcs کامل کار کردم و اینجور که میگی شهر شلوغ نیست
من فقط بواسطه اینکه قبلا از شما خرید کرده بودم خرید کردم گفتم شاید تغییر مدیریت یا شاید شیوه کاری شده باشه که دیدم نه متاسفانه هنوز همون روال قبلی هست
البته قبلا چند روزی میذاشتید هاست کار کنه بعد حذف میکردید الان که کلا همون اول بعد از واریز حذف میکنید
باز هم ممنون که نگذاشتید اطلاعات رو داخل هاست وارد کنم که بعدا مجبورم کنید که بابتش هزینه جداگانه پرداخت کنم
بله روبینا سرور همیشه و همیشه به لطف خدا نظم خود را خواهد داشت تا چنین روزی بتواند پاسخگوی چنین کاربرانی چون شما باشد و حتی در موقع هرگونه مشکلی یا مراجعه هرگونه وزارتی، دارای مدارک کامل باشد.
هیچ موقع ما را با سابقه حدود 9 سال با خودتان مقایسه نکنید.
ممنون هستم از شما که اکانت دیگر خود را نیز لو دادید.
همانطور که بالا ذکر کردم نمیتوانیم پاسخگوی مشکل وزارت ارشاد شما باشیم .
دقیقا اکانت قبلی شما هم مشخصات کامل نبوده و بعد از اخطار و ... کلا مسدود شده است که بار دیگر قوانین را رعایت نکردید و اکانت دیگر ایجاد کردید.(با این تخلف میشه 2 تا تخلف).
تصویر اخطاریه وزارت ارشاد که به شما تیکت شده بود پیوست شد (شماره تیکت ثبت میباشد و همیشه موجود هست و هیچ اکانتی ادغام نمیشه برای چنین روزی.)
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : October 15th, 2013 در ساعت 00:45
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
با اين اوصاف حق را ميبايست به اقاي سجاديه مديريت روبيناسرور داد
من نمیخام تاپیکم منحرف بشه اما در جواب شما عرض میکنم که اطلاعات اکانت قبلی کاملا صحیح بوده و ظاهرا الان شما تغییرشون دادید
در ثانی افشای اطلاعات کاربران ظاهرا جزو دستور کارتون هست شما میبایستی قبل از افشای اطلاعات مربوط به اکانت نسبت داده شده به من از شخص من اجازه میگرفتید
ثالثا شما فرمودید من دو تا اکانت ایجاد کردم که تخلف هست در صورتیکه خود شما مرد بودید و پشت تلفن گفتید اکانتتون مسدود شده برای استفاده از خدمات ما باید یه نام کاربری دیگر ایجاد کنید حالا اینجا دم از تخلف میزنید
شما فرمودید :
همانطور که بالا ذکر کردم نمیتوانیم پاسخگوی مشکل وزارت ارشاد شما باشیم .
ایا اکانت جدید من که 5 گیگ هاست بک اپ توش سفارش دادم و هنوز خالیه و هیچ گونه اطلاعاتی داخلش نیست مشکل وزرات ارشاد دارد ؟
من خواهشی از شما دارم که به این تاپیک پاسخ ندید و بذارید تاپیک روند طبیعی خودش رو ادامه بده اگر شما بحثی دارید پیغام خصوصی کنید در صورت نیاز پاسخ داده میشه
ضمنا پاسختون رو ویرایش کنید چون افشای اطلاعات کاربران تون اصلا صحیح نیست و غیر قانونیه در دفعه بعدی مراجعه به تاپیکم امیدوارم اطلاعاتم حذف شده باشه من به هیچ وجه نیاز نمیبینم که نام و نام خانواگیم در این انجمن توسط شما افشا بشه
از مدیران محترم هم تقاضا دارم که تاپیک رو پاک سازی بفرمایند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)