سلام...
آرشیو تیکت هاتون در در whmcs قبلی هست ...ما صحبت کردیم...به امید خدا الان هم کم و بیش حل شده...اما به عمر ما قد نداد...:دی
این دیتاسنتر اگر جوابگو بود اون موقع که ESXI که خودشون ستاپ کردن و به مشکل خورد رو یه جور جمع و جور می کرد نه اینکه هی بگن ما مشکلی نمیبینیم و بعد بی دلیل جندین بار timed out بشه و بعد از 6 ساعت آخر ریبوت بدن و بگن مشکل حل شد! خاطرت باشه بعد از دان تایم های زیاد اخر سر خودم ساعت 2 تا 6 صبح به همراهی همکار گرامی سرور بنده مصطفی جان دوباره ESXI نصب کردم و مشکل حل شد...
من شما دو عزیز رو روی تخم چشم هام میزارم ...و هیچ کدوم از این مشکلات رو از شما و مجموعه شما نمیبینیم...اما بنا به این تغییرات و ناپایداری در سیاست کاری و کیفیت و انگلیسی بودنشون متاسفانه بدترین تجربه من بود!
واقعا تلاش های شما مثل حل کردن بحث هارد، هزینه ی IP، نحوه برخورد با abuseها که طی آخرین صحبتی که چند ماه پیش داشتیم فرمودید که آی پی رو جدید Null Root میکنه جای تقدیر داره...خوشحالم که سر به راهشون کردید...
دقت بفرمایید من هم در مورد گذشته و تجربه ای که داشتیم گقتم و از شرایط الان فقط استناد به وب سایت کردم و گفتم ظاهرا خیلی چیز ها بهتر شده...
پ صحبت بنده این هست که حتی خود شما که نماینده رسمی و پارتنر هستید هیچگاه به صورت علنی اینقدر موضع پر رنگ و کورکورانه نداشتید که ایشون دارند و به هیچ وجه زیر بار نمیرن که این سرویس دهنده مشکلاتی داشته... من همیشه با افراط و تفریط مخالف بودم و اینکه یک طرفه در مورد چیزی قضاوت بشه مشکل داشتم... طی سال گذشته هم در تاپیک های مختلف به ایشون این مسئله رو گوشزد کرده بودم اما ظاهرا گوش شنوا نیست !
در کل همیشه و همه جا گفتم شخصا ارادت خاصی با شما دو عزیز حامد و مصطفی داشتم و دارم به دلیل اینکه بی منت و تا جایی که در توان داشتید همراهی کردید و حتی جاهایی سعی بر کم رنگ کردن و پوشش ضعف های دیتاسنتر کردید و هیچگاه در پیگیری ها کم نذاشتید... اما خوب اون زمان این مسائل پیش اومد...
اما خوشحال هستم که خیلی موارد اصلاح شده و از این بیشتر خوشحال هستم که صبر و بردباری شما و مجموعه شما با تمام شرایط خوب و بد، سختی و آسانی رو به جلو هست و مزد زحماتتون رو میگیرید.