نظر تا وقتی قابل احترامه که حقیقت داشته باشه! دست شما بنز میدن نمی تونی برونی یا نمی دونی چی به چیه، میای تو فروم می نویسی بنز ماشین مزخرفی است! دقیقا کاری که شما ها دارید انجام میدید!
خود بزرگ بینی ؟!! من تا حالا اومدم اینجا از خودم تعریف کنم یا از کار هایی که انجام دادم و میدم؟!

ولی نمی تونم تحمل کنم افراد میان تو فضای وب هر چیز نادرست و غیر حقیقی رو منتشر می کنند و هیچ کس هم نیست که جلوشون رو بگیره... حالا می خواهد نظر راجع به یک شرکت باشه یا یک مقاله علمی!
تو wht تنها چیزی که رخ نمیده آموزش و انتشار اخبار صحیح و حقیقی است! این موضوع چند ساله که اینجا وجود داشته و داره و هر روز هم بدتر از دیروز میشه...
تو خوبی ...
هیچ کس اینجا من رو نمی شناسه... حضور زیادی هم در مباحث نداشته و ندارم...
----
حرف آخر! اکثر شما ها نه اطلاعات فنی و تجاری از نحوه راه اندازی و مدیریت یک دیتاسنتر دارید و نه از سخت افزار و سرور چیزی می دونید!

در واقع اطلاعات تون در این زمینه بسیار ناچیز و حتی اغلب غلط هستش! باز با این حال به خودتون اجازه می دیدید در مورد هر چیزی اظهار نظر کنید!

صرفا زمانی می تونید تو این حوزه حرفی برای گفتن داشته باشید و صاحب نظر، که اطلاعات و تجربه کافی داشته باشید و علاوه بر آن به قوانین و سیاست های حاکم بر این حوزه وارد باشید.