-
October 13th, 2013, 08:24
پاسخ : Redstation
وقتی دیتاسنتری این همه تاپیک انتقادی داره یعنی ی جای کارش میلنگه
چرا در مورد xlhost این مدل تاپیک ها زده نمیشه؟ چرا اکثریت از xlhost راضی هستن؟ چرا در مورد hetzner این مدل تاپیک ها نیست؟ فقط در مورد redstation هست که خیلی ها مشکل پیدا کردن باش و یک عده فروشنده هم واسه اینکه از نون خوردن نیفتن سریع پست های مارو به عناوین مختلف پاک میکنن مبادا ۱۰۰۰ تومان کمتر گیرشون بیاد
-
تعداد تشکر ها از nightman به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2013 08:24
# ADS
-
October 13th, 2013, 08:41

نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
باز یک مشت آماتور بی سواد و بی ادب شروع کردن به تخریب...
1. سواد داشته باشید یا به مشاوره ها احترام بگذارید تا سخت افزار با کانفیگ مناسب تهیه کنید!! وقتی بلد نیستید چه چیزی بخرید، ضررش رو هم می بینید...
2. شمایی که قوانین و مقررات رو مشکل می دونی! راه حل اش رو یاد بگیر، ضمنا کار های خلاف هم انجام نده، دیگر مشکلی وجود نخواهد داشت...
3. شمایی که ادعا می کنید شرکت های همکار این دیتاسنتر، سنگ خودشون رو به سینه می زنند، مطمئن باشید هیچ یک از این شرکت ها مرض ندارند کلی سرمایه و هزینه شون رو روی این دیتاسنتر بگذارند! مطمئنا انتخاب هایی که برای شما دوست عزیز وجود دارد، برای ایشان نیز وجود دارد...

البته اگر شما تخصصی داشتید، دلایل قاطع و روشن این امر را می دیدید...
من سعی می کنم جواب این جور پست ها رو ندم، ولی نمیشه! همینطوری هر روز انواع و اقسام کل کل های بی مورد و حرف های بی پایه و اساس از افراد غیر موجه وارد این انجمن میشه...
البته همه شمارو میشناسن معلوم الحالی شما
-
تعداد تشکر ها از nightman به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2013, 18:37
-
تعداد تشکر ها از≡ ALEX ≡ به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2013, 18:50

نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
نظر تا وقتی قابل احترامه که حقیقت داشته باشه! دست شما بنز میدن نمی تونی برونی یا نمی دونی چی به چیه، میای تو فروم می نویسی بنز ماشین مزخرفی است! دقیقا کاری که شما ها دارید انجام میدید!
خود بزرگ بینی ؟!! من تا حالا اومدم اینجا از خودم تعریف کنم یا از کار هایی که انجام دادم و میدم؟!

ولی نمی تونم تحمل کنم افراد میان تو فضای وب هر چیز نادرست و غیر حقیقی رو منتشر می کنند و هیچ کس هم نیست که جلوشون رو بگیره... حالا می خواهد نظر راجع به یک شرکت باشه یا یک مقاله علمی!
تو wht تنها چیزی که رخ نمیده آموزش و انتشار اخبار صحیح و حقیقی است! این موضوع چند ساله که اینجا وجود داشته و داره و هر روز هم بدتر از دیروز میشه...
تو خوبی ...
هیچ کس اینجا من رو نمی شناسه... حضور زیادی هم در مباحث نداشته و ندارم...
----
حرف آخر! اکثر شما ها نه اطلاعات فنی و تجاری از نحوه راه اندازی و مدیریت یک دیتاسنتر دارید و نه از سخت افزار و سرور چیزی می دونید!

در واقع اطلاعات تون در این زمینه بسیار ناچیز و حتی اغلب غلط هستش! باز با این حال به خودتون اجازه می دیدید در مورد هر چیزی اظهار نظر کنید!

صرفا زمانی می تونید تو این حوزه حرفی برای گفتن داشته باشید و صاحب نظر، که اطلاعات و تجربه کافی داشته باشید و علاوه بر آن به قوانین و سیاست های حاکم بر این حوزه وارد باشید.
یا نمیدونی فروم چیه یا خودت رو زدی به کوچه ی علی چپ بابا بیخیال بعدشم ماشین ماشینه
شما اصولشو یادبگیرر میرونی حالا جه بنز باشه چه پیکان
-
تعداد تشکر ها از DUST به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2013, 18:53
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
DUST
یا نمیدونی فروم چیه یا خودت رو زدی به کوچه ی علی چپ بابا بیخیال
عزیزم این بحث ها بی فایده و بی ارزشه
لطفا فنی بحث کنید
کلیات موضوع اینه که رداستیشن بهترین سرور های موجود و در اختیار ما قرار میده
اون مدیریت غلط هست که باعث میشه کیفیت زیر سوال بره
خواهش می کنم قبول کنید....
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2013, 22:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
نظر تا وقتی قابل احترامه که حقیقت داشته باشه! دست شما بنز میدن نمی تونی برونی یا نمی دونی چی به چیه، میای تو فروم می نویسی بنز ماشین مزخرفی است! دقیقا کاری که شما ها دارید انجام میدید!
خود بزرگ بینی ؟!! من تا حالا اومدم اینجا از خودم تعریف کنم یا از کار هایی که انجام دادم و میدم؟!

ولی نمی تونم تحمل کنم افراد میان تو فضای وب هر چیز نادرست و غیر حقیقی رو منتشر می کنند و هیچ کس هم نیست که جلوشون رو بگیره... حالا می خواهد نظر راجع به یک شرکت باشه یا یک مقاله علمی!
تو wht تنها چیزی که رخ نمیده آموزش و انتشار اخبار صحیح و حقیقی است! این موضوع چند ساله که اینجا وجود داشته و داره و هر روز هم بدتر از دیروز میشه...
تو خوبی ...
هیچ کس اینجا من رو نمی شناسه... حضور زیادی هم در مباحث نداشته و ندارم...
----
حرف آخر! اکثر شما ها نه اطلاعات فنی و تجاری از نحوه راه اندازی و مدیریت یک دیتاسنتر دارید و نه از سخت افزار و سرور چیزی می دونید!

در واقع اطلاعات تون در این زمینه بسیار ناچیز و حتی اغلب غلط هستش! باز با این حال به خودتون اجازه می دیدید در مورد هر چیزی اظهار نظر کنید!

صرفا زمانی می تونید تو این حوزه حرفی برای گفتن داشته باشید و صاحب نظر، که اطلاعات و تجربه کافی داشته باشید و علاوه بر آن به قوانین و سیاست های حاکم بر این حوزه وارد باشید.
جناب Alex عزیز
...
من اینجا یه خواهشی دارم شما هر جا حرف از RedStation میشه نیا صحبت کن... از اونجایی که دو عزیز (حامد و مصطفی) در جریان هستن من تو این مسائل سرم درد میکنه...کسی ام هستم که به صورت مستقیم و غیر مستقیم با این دیتاسنتر که شما پرچم دارش هستی کار کردم...اونقدر حرف و مدرک و استدلال منطقی هست که اگر یک بار دیگه شما در این موارد RedStation ببینم صحبت میکنی هم تاپیک در این انجمن هم wht.com میزنم اونقت دیگه پیدات نشه ! بعدش باعث شدی که رابطه بنده هم با 2 دوست خیلی عزیز دچار مشکل بشه! مفهوم بود ؟! 
شمایی که انقدر ادعات میشه این دیتاسنتر خوب هست...خیالت راحت باش هیچ مشکلی براش پیش نمیاد و به قول معروف به حرف ما گربه سیاه ها بارون نمیاد...
بهترین راه حل برای فروش این دیتاسنتر فعالیت چراغ خاموش هست...خداروشکر افراد راضی هم کم نیستن...اما ناراضی هم کم نیست ! پس به فروش بی دردسر و نرمال خودتون ادامه بدید و رفتاری نداشته باشید که باعث ایجاد و دامن زدن به یکسری مسائل بشه و به انجمن و اعتبار اون آسیب برسونه...
و من الله توفیق
ویرایش توسط HyperServer : October 14th, 2013 در ساعت 00:03
-
تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2013, 23:07
عضو انجمن
باسلام
فرزاد جان فکر میکنم اگه
اونقدر حرف و مدرک و استدلال منطقی
داری بهتر هست تو wht.com تاپیک بزنی. خود دیتاسنتر میاد قشنگ بهتون جواب میده!
یه انتقادی هم به شما شخصا میکنم اگر خواستی شماره و ایمیلم رو دارید میتونیم این صبحت رو ادامه بدیم، تا به حال خود شما چند دفعه این مشکلاتی رو که میگید لیست کردید برای من ارسال کردید؟! تا ما طی جلاسات خودمون با دیتاسنتر حداقل اگه نتونیم این مشکلاتی که شما میفرمایید رو به صورت کامل حل کنیم حداقل بخشی از اون رو حل کنیم!
دوستان عزیز کسی هم اینجا دعوا باهم نداره که هی دوستان هم رو تهدید میکنند! 
در مورد مشکلات هم اگر دوستان عزیز مشکلاتی مشاهده میکنید لیست کنید برای ما ارسال کنید تا طی جلسه هفته آینده با مدیران دیتاسنتر مطرح شود تا جای ممکن مشکلات احتمالی حل شود.
ان ا... مع الصابرین
ویرایش توسط AlmaHost : October 13th, 2013 در ساعت 23:13
آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر
Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.
-
تعداد تشکر ها ازAlmaHost به دلیل پست مفید
-
October 13th, 2013, 23:31
عضو انجمن
Re: Redstation
طی تجربه 2 ساله من رداستیشن بهترین و بی دردسرترین دی سی هست.
کمترین دان تایم و پینگ رو داره به نظر من.
حداقلش از ovh فرانسه خیلی خیلی بهتره که برای کانفیگ نتورکش هفت خان رستم و باید طی کرد...
Sent from my C5303 using Tapatalk 2
-
تعداد تشکر ها از hamedmj به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2013, 00:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AlmaHost
باسلام
فرزاد جان فکر میکنم اگه داری بهتر هست تو wht.com تاپیک بزنی. خود دیتاسنتر میاد قشنگ بهتون جواب میده!
یه انتقادی هم به شما شخصا میکنم اگر خواستی شماره و ایمیلم رو دارید میتونیم این صبحت رو ادامه بدیم، تا به حال خود شما چند دفعه این مشکلاتی رو که میگید لیست کردید برای من ارسال کردید؟! تا ما طی جلاسات خودمون با دیتاسنتر حداقل اگه نتونیم این مشکلاتی که شما میفرمایید رو به صورت کامل حل کنیم حداقل بخشی از اون رو حل کنیم!
دوستان عزیز کسی هم اینجا دعوا باهم نداره که هی دوستان هم رو تهدید میکنند!
در مورد مشکلات هم اگر دوستان عزیز مشکلاتی مشاهده میکنید لیست کنید برای ما ارسال کنید تا طی جلسه هفته آینده با مدیران دیتاسنتر مطرح شود تا جای ممکن مشکلات احتمالی حل شود.
ان ا... مع الصابرین
سلام...
آرشیو تیکت هاتون در در whmcs قبلی هست ...ما صحبت کردیم...به امید خدا الان هم کم و بیش حل شده...اما به عمر ما قد نداد...:دی
این دیتاسنتر اگر جوابگو بود اون موقع که ESXI که خودشون ستاپ کردن و به مشکل خورد رو یه جور جمع و جور می کرد نه اینکه هی بگن ما مشکلی نمیبینیم و بعد بی دلیل جندین بار timed out بشه و بعد از 6 ساعت آخر ریبوت بدن و بگن مشکل حل شد! خاطرت باشه بعد از دان تایم های زیاد اخر سر خودم ساعت 2 تا 6 صبح به همراهی همکار گرامی سرور بنده مصطفی جان دوباره ESXI نصب کردم و مشکل حل شد...
من شما دو عزیز رو روی تخم چشم هام میزارم ...و هیچ کدوم از این مشکلات رو از شما و مجموعه شما نمیبینیم...اما بنا به این تغییرات و ناپایداری در سیاست کاری و کیفیت و انگلیسی بودنشون متاسفانه بدترین تجربه من بود!
واقعا تلاش های شما مثل حل کردن بحث هارد، هزینه ی IP، نحوه برخورد با abuseها که طی آخرین صحبتی که چند ماه پیش داشتیم فرمودید که آی پی رو جدید Null Root میکنه جای تقدیر داره...خوشحالم که سر به راهشون کردید...
دقت بفرمایید من هم در مورد گذشته و تجربه ای که داشتیم گقتم و از شرایط الان فقط استناد به وب سایت کردم و گفتم ظاهرا خیلی چیز ها بهتر شده...
پ صحبت بنده این هست که حتی خود شما که نماینده رسمی و پارتنر هستید هیچگاه به صورت علنی اینقدر موضع پر رنگ و کورکورانه نداشتید که ایشون دارند و به هیچ وجه زیر بار نمیرن که این سرویس دهنده مشکلاتی داشته... من همیشه با افراط و تفریط مخالف بودم و اینکه یک طرفه در مورد چیزی قضاوت بشه مشکل داشتم... طی سال گذشته هم در تاپیک های مختلف به ایشون این مسئله رو گوشزد کرده بودم اما ظاهرا گوش شنوا نیست !
در کل همیشه و همه جا گفتم شخصا ارادت خاصی با شما دو عزیز حامد و مصطفی داشتم و دارم به دلیل اینکه بی منت و تا جایی که در توان داشتید همراهی کردید و حتی جاهایی سعی بر کم رنگ کردن و پوشش ضعف های دیتاسنتر کردید و هیچگاه در پیگیری ها کم نذاشتید... اما خوب اون زمان این مسائل پیش اومد...
اما خوشحال هستم که خیلی موارد اصلاح شده و از این بیشتر خوشحال هستم که صبر و بردباری شما و مجموعه شما با تمام شرایط خوب و بد، سختی و آسانی رو به جلو هست و مزد زحماتتون رو میگیرید.
ویرایش توسط HyperServer : October 14th, 2013 در ساعت 11:09
-
تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2013, 00:24
عضو دائم
پاسخ : Re: Redstation

نوشته اصلی توسط
hamedmj
کمترین دان تایم و پینگ رو داره به نظر من.
حداقلش از ovh فرانسه خیلی خیلی بهتره که برای کانفیگ نتورکش هفت خان رستم و باید طی کرد...
Sent from my C5303 using Tapatalk 2
سلام
اگر شما اطلاعات کافی داشتید متوجه می شدید که چرا باید از هفت خان بگذرید و چه چیز با ارزشی هست این هفت خان!
ovh جای وارز کارا نیست، کیفیت شبکه و آپتایم هم 100% هست .
قیمت هم نصف بقیه دیتا سنتر ها!
-
تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید