کسانی که سایت دارند و انجمن میدونن مشکلات سایت داری و انجمن چیست؟ یک مطلب نادرست و ناخلف قوانین کشور کل سایت رو میبره هوا! و فیل و... قبلا من تو انجمن سایتمون همینطوری آزاد بود.هر کسی مطلب میزاشت یا شکایت میکرد میزاشتم ادامه بده.و پاک نمیکردم.تا اینکه 3 بار تا الان به خاطر اشتباهات کاربران سایت فیل شده! و من رسما تاوان و خسارتش رو دادم.کاربر قدیمی آمده بود یک مطلب سیاسی گذاشته بود.پاکش میکردم میگفت شما فلان و فلان هستید و نمیزارید مردم حرفشون رو بزنند! تا اینکه یکبار گذاشتم حرفش رو بزنه سایت فیل شد و همون آقای ادعا هیچ غلطی نکرد و از سایت رفت! یعنی به خاطر یک کاربر کل درآمد و هزینه و.. رو به باد دادم. وقتی رفتم ارشاد گفتند فلان مطلب بوده سیاسی!! گفتم والا خبر نداشتم و فلان کسی گذاشته.گفتند صاحب سایت شمایید و هر اتفاقی و هر توهینی به کسی بشه مسئولش فقط و فقط شمایید!!
حالا هم حرف من اینه.کاربری که میری 5 هزار تومان هاست میخری طرف پولت رو میکشه بالا یا به هر نحوی باهاش به مشکل میخوری؟ اینجا دادگستری هست که میای تاپیک شکایت میزنی؟ میخوای به چی برسی؟ تو با طرف مشکل داری میای اینجا تاپیک میزنی و هزار تا فحش و.. هم میدی هیچ میدونی اگر همون کسی که بهش توهینو..میکنی بره شکایت کنه یقیه صاحب سایت رو میچسبند؟ میدونی خسارت و آبرو و .. رو باید صاحب و مدیر این سایت جوابگو باشه؟ چی انتظار داری؟ که صاحب سایت بیاد خودش رو فدای ندانم کاری شما کنه؟ یا کل سایت رو تعطیل کنند به خاطر توهین شما به کسی که ازش مال خریدی؟
عزیز برادر اینجا دادگاه نیست.از کسی هاست یا چیزی میخری به این سایت مربوط نیست.اینجا فقط جهت معرفی هست..اینجا همانند یک بازار هفتگی هست که فروشندگان دور هم جمع هستند..مال خوب یا بد میخری به بازار ربطی نداره...برو دبال فروشندش بگرد!حتی کسانی که اینجا به دیگران کمک میکنند وظیفه ندارند کمک کنند و از حس دوستانشون به مشکلات دیگران کمک میکنند.
شما هاست میخوای اینجا همه میتونن مال خودشون رو بهت معرفی کنند!! این عقل و منطق شماست که باید بفهمی از کی بخری یا نخری.اعتماد شما و عدم اعتماد شما و شکست شما در یک خرید به این انجمن و هیچ کسی دیگر مربوط نیست..مال باخته ای یا هر چیز دیگر مراجع قضایی و پلیس واسه همین چیزها هست!
نبین بعضی وقتها تاپیکهای معرفی د ز د و کلاه بر دار زده میشه آنها 100 درصد تایید شده هستند و فقط وفقط هم برای معرفی هست نه اینکه دیگران بیان حقشون رو تو آن تاپیک بگیرند!