از نوین تیم بپرس , ایدی novinteAM
رضا با این دیتا سنتر کار میکنه من دوست داشتم کار کنم ولی نتونستم ولی فکر کنم دستا سنتر خوبی باشه
از نوین تیم بپرس , ایدی novinteAM
رضا با این دیتا سنتر کار میکنه من دوست داشتم کار کنم ولی نتونستم ولی فکر کنم دستا سنتر خوبی باشه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ديتاسنتري خوبي است .
ولي اينكه هر وقت دلشون بخواد ديتا را قطع ميكنن بدون اطلاع قبلي .
قیمت های خیلی خوبی نداره تنها مانوری هم که میده فقط بینهایت بودن پهنای باندشهسلام.
دوست عزیز از نظر ساپورت من تست کردم قابل قبول بوده.
پاسخگویی 5 تا ایمیل در 6 ساعت به نظر من قابل قبول باشه
این ساپورت خوبی نیست ساپورت واقعی رو فقط از 1 دیتا سنتر دیدم اونم dedicatednow.com بود
جواب رو به 5 دقیقه نمیکشید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سلام وحید جان ، من اینجام در ضمن ایدی NovinTeam هم پاک کردم ! ایدی جدیدم novin_server هست .
و اما در مورد دیتاسنتر ! کی گفته اپتایمش بده !!!!!!!
بنده سرور دارم ... اپتام 100% هست فقط در موارد خاص ان هم بدلیل پهنای باند نامحدودی که ارائه می کند شبها خیلی کم پیش می اید ارتباط شبکه قطع شود . که خوشبختانه طبق نامه ای که به من شد در تاریخ 21 اپریل کلیه ساختمان گیگا اپگرید شد .
اطلاعات بیشتر از : http://webhostingreview.ir/review/نوین-سرور.html
:2guns: سوالی بود در خدمتم در ضمن اپتایم گرانی 99.90 هست ! :shifty: پشتیبانی هم تلفنی داره و ایمیل که ایمیل را معمولا 12 ساعت بعد پاسخ می دهند .
ویرایش توسط NovinServer : April 24th, 2009 در ساعت 04:33
خيلي جالبه توي 55 روز ريسلر من حدوده 6ساعت down بود كه تو اين 6 ساعت هميشه سايت خودشونم من چك كردم بالا نمي اومد حالا اين ميشه آپتايم 99.9 ؟( البته من از ايشون سرويس نميگرفتم منظورم ديتا سنتر هست)
بعد تا اونجايي كه من ميدونم تو تاريخ 2009-03-07 ديتا گيگا دچار مشكل شد 4ساعت down بود شما سرور رو يعد از اين تاريخ گرفتين كه آپتون 100% هست؟
من تجربه گیگا رو نداشتم ولی تا جایی که شنیدم و کسانی که بعد از گیگا دیتاسنترشونو عوض کردن از گیگا راضی نبودن به علت DownTime
The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.
با سلام و دورد ، بنده تضمین 99.90 را به شما می دهم خواستید بنده در خدمت هستم با شما قرار داد ببندم .
دیتاسنتر به هیچ عنوان Down نمی شود مگر مشکل از شبکه باشه که سراسری قطع می شود . نکته بعدی هم گفتم دیتاسنتر این مشکل را حل کرده و نامه کتبی را برای شما در اینجا زدم !
از همه مهمتر بنده نظر و حقیقت را گفتم :oops: حالا سرویس شما Down شده است ممکن است سرور دیتاسنتر که شما را پشتیبانی می کرده نقص فنی پیدا کرده دلیل بر کیفیت سایر سرورها او نمی شود ... :001_icon16:
تعداد Down ها در مجموع این 16 ماه سه عدد بوده :
یک قطعی شبکه از ساعت 02:00 بامداد تا 7:30 صبح
یک قطعی شبکه از ساعت 01:00 بامداد تا 30 : 10 صبح
یک قطعی کلی جهت اپگرید کلی دیتاسنتر که 12:00 بامداد آپریل بود و وقتش هم مشخص بود از ساعت 2 بامداد تا 8 صبح
موفق و پیروز باشد ، در ضمن قطعی شبکه Down به حساب نمی اید چون شبکه کامل قطع نیست بلکه kbps ان در ثانیه خیلی کم هست و قدرت پردازش ندارد و ممکن است سیستم ان ها شناسایی نکند .
موفق باشید :chinese:
ویرایش توسط NovinServer : April 24th, 2009 در ساعت 18:07
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)