be nazare shoma in datacenter che joorie GIGA-INTERNATIONAL.COM - Dedicated Servers with unlimited traffic and premium support
be nazare shoma in datacenter che joorie GIGA-INTERNATIONAL.COM - Dedicated Servers with unlimited traffic and premium support
آپ تايم خوبي نداره
Poshtibani chi ?
پتشيباني بصورت Live Chat ندارن . فقط با ايميل يا تلفن كه بايد زبان الماني بايد بدوني:rolleyes:
لطفا دیگه فینگلیش تکرار نشهbe nazare shoma in datacenter che joorie
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
به روي جفت چشمام مدير عزيز .
در ضمن من آلماني مي تونم صحبت کنم . فقط مشکلم با اينه که سرويس هاي خوبي دارن يا نه
Mano RahNamaii Konin:cheers2::grouphug::confused:
از نوین تیم بپرس , ایدی novinteAM
رضا با این دیتا سنتر کار میکنه من دوست داشتم کار کنم ولی نتونستم ولی فکر کنم دستا سنتر خوبی باشه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
ديتاسنتري خوبي است .
ولي اينكه هر وقت دلشون بخواد ديتا را قطع ميكنن بدون اطلاع قبلي .
قیمت های خیلی خوبی نداره تنها مانوری هم که میده فقط بینهایت بودن پهنای باندشهسلام.
دوست عزیز از نظر ساپورت من تست کردم قابل قبول بوده.
پاسخگویی 5 تا ایمیل در 6 ساعت به نظر من قابل قبول باشه
این ساپورت خوبی نیست ساپورت واقعی رو فقط از 1 دیتا سنتر دیدم اونم dedicatednow.com بود
جواب رو به 5 دقیقه نمیکشید
سلام
ببینم dedicatednow.com هنوز هم مشکل Network داره یا اینکه بهتر شدن ؟
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)