سرور های چینی بسیار گران میباشند!چین حتی گوگل رو هم ***** کرده!
سرور های چینی بسیار گران میباشند!چین حتی گوگل رو هم ***** کرده!
ارائه دهنده خدمات میزبانی در انگلستان آلمان و ترکیه
MyHBD
با نظر شما موافقم. البته من برخی از سرویس دهندگان چینی و بخصوص روسی رو بررسی کردم که قیمتشون خیلی مناسب نبود. البته در موضوع دامین قیمتهای خوبی داشتند. البتّه همونطور که گفتم تعداد سرویس دهندگان چینی زیاد است و من قیمت همه را بررسی نکردم. ممکن است قیمت مناسب هم پیدا بشه. همونطور که در ایران گرون فروش داریم، قیمت مناسب هم داریم.
این صحیح است که شرایط و کیفیت سرویسهای چینی به هم نوعان اوپایی و آمریکای شمالی نمیرسد، ولی حداقل فکر کنم از سرویسهای ایرانی بهتر باشند. شما با توجه به اینکه بزرگترین مشکل سرویسهای آمریکای شمالی و اروپا تحریم و نا مطمئن بودن از ارائه و ادامه سرویس در آینده است این موضوع را بررسی کنید. اگر مشکل تحریم نبود که مسلّما این تاپیک و بسیاری از تاپیکهای این انجمن باز نمیشد.
ضمنا گوگل یک سایت بزرگ است و به همه زبانها از جمله چینی کار میکند و کارش این است که امکان جستجو را بدون اعمال موارد مورد نظر دولت چین به کاربران این کشور میدهد، امّا یک سایت حتّی موسیقی ایرانی به هیچ وجه به مساله **** در چین مواجه نمیشود. در حالی که در سرویس دهنده ایرانی این سایت ممکن است **** شود. هر دولتی به کشور خود میپردازد و هدفش کشور خودش است و نه کنترل هر جیزی. مثلا آیا سیستم **** ایران سایتهای چینی را ******* کرده است؟
ویرایش توسط mri_6889 : September 8th, 2013 در ساعت 18:42
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)