-
September 7th, 2013, 16:50
سرویس دهندگان چینی و روسی
سلام دوستان.
چرا با توجه به مشکلاتی که سرویس دهندگان غربی(اروپایی، کانادایی، آمریکایی) برای ما ایرانیها ایجاد میکنند، کسی به سراغ بررسی سرویس دهندگان دامین، هاست و دیتا سنتر در چین که احتمالا مشکلی با ایرانیان ندارد، نمیرود؟
ممکن است شما مساله سیستم بزرگ ف***ی***ل***ت***ر***ی***ن***گ را در آنجا مطرح کنید. امّا باید توجه داشته باشید که:
1-این سیستم بیشتر سایتهای چینی و نهایتا انگلیسی زبان را کنکاش میکند و نه سایتهای فارسی زبان را.
2-این سیستم بیشتر مسایل درون آن کشور را مورد بررسی قرار میدهد، که یک سایت ایرانی به آن نمیپردازد.
با توجه به دو مورد بالا، احتمال مشکل برای سایتهای ایرانی از سوی این سیستم کم است.
در مورد روسیه هم همینطور است. البته سرورهای روسی کمی در ایران رواج دارند، اما سرویسهای چینی مورد بی توجهی بوده اند. در حالی که در همه زمینه ها(سرور و دامین و...) چین خدمات خوبی دارد.
تعداد نمایندگی های رسمی آیکن(ICANN) که در چین به ارائه خدمات دامین و البته سایر خدمات هاستینگ و... میپردازند، بسیار زیاد است. پس از آمریکا تعداد نمایندگی ها(Resgistrar)های آیکن در چین قرار دارد و حتّی احتمالا به زودی در این زمینه هم چین گوی سبقت را از آمریکا خواهد ربود.بنابراین این نشان دهنده پر رونق بودن بازار دامین و هاستینگ و... در چین است.
لطفا در این مورد(بیشتر چین) بیشتر تبادل نظر کنید و نظراتتان را بیان کنید.
-
تعداد تشکر ها از mri_6889 به دلیل پست مفید
-
September 7th, 2013 16:50
# ADS
-
September 7th, 2013, 17:42
عضو انجمن
پاسخ : سرویس دهندگان چینی و روسی
سرور های چینی بسیار گران میباشند!چین حتی گوگل رو هم ***** کرده!
ارائه دهنده خدمات میزبانی در انگلستان آلمان و ترکیه
MyHBD
-
تعداد تشکر ها از redbull به دلیل پست مفید
-
September 7th, 2013, 21:41
عضو انجمن
همان طور که redbull فرمودند قیمت بالای سرور های چین و پهنای باند گرون اونها.
دیتاسنتر روسیه ای ها هم همین طور هستند.
دیتاسنتر ایران هم همین طور.
همه ی اروپایی ها هم با ما مشکل ندارند و شما میتونید دیتاسنترتون رو از دیتاسنتر های کشورهای اسکاندیناوی که نظام سوسالیستی دارند انتخاب کنید.
مثلا:
* سوئد
* هلند
البته باید به شرکتی که در اونجا هم هست توجه کنید و از شرکتهای چند ملیتی استفاده نکنید .
مثلا لیزوب هلند ، امریکایی-کانادایی-هلندی هست و گاها با ایران به مشکل میخورد.
دو تا از بهترین های دیتاسنتر ها که اصولا مشکلی با ک-پ-ی را-یت هم ندارند
در هلند
Ecatel - Home
در سوئد
Home | Portlane
با آرزوی موفقیت شما
-
تعداد تشکر ها از 30SecondToMars به دلیل پست مفید
-
September 7th, 2013, 23:44
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2013, 18:13

نوشته اصلی توسط
delta
تو قوانین چینی ها موقع خرید امده در صورتی که از سرور برای حمله استفاده نکنید مسدود خواهید شد

یادش بخیر یک هاستینگی بود سایت iweb رو کپی کرده بود برای فروش... آنجا هم دست از کپی بر نمیدارند!!
شرکتهای چینی تعدادشون خیلی زیاده. یعنی همشون همینطورند؟ شاید شما از جای معتبر نگرفتید. به هر حال میدونید که توی چین جنسها از درجه یک داره تا درجه صد!
-
-
September 8th, 2013, 18:19
-
-
September 8th, 2013, 18:29

نوشته اصلی توسط
redbull
سرور های چینی بسیار گران میباشند!چین حتی گوگل رو هم ***** کرده!
با نظر شما موافقم. البته من برخی از سرویس دهندگان چینی و بخصوص روسی رو بررسی کردم که قیمتشون خیلی مناسب نبود. البته در موضوع دامین قیمتهای خوبی داشتند. البتّه همونطور که گفتم تعداد سرویس دهندگان چینی زیاد است و من قیمت همه را بررسی نکردم. ممکن است قیمت مناسب هم پیدا بشه. همونطور که در ایران گرون فروش داریم، قیمت مناسب هم داریم.
این صحیح است که شرایط و کیفیت سرویسهای چینی به هم نوعان اوپایی و آمریکای شمالی نمیرسد، ولی حداقل فکر کنم از سرویسهای ایرانی بهتر باشند. شما با توجه به اینکه بزرگترین مشکل سرویسهای آمریکای شمالی و اروپا تحریم و نا مطمئن بودن از ارائه و ادامه سرویس در آینده است این موضوع را بررسی کنید. اگر مشکل تحریم نبود که مسلّما این تاپیک و بسیاری از تاپیکهای این انجمن باز نمیشد.
ضمنا گوگل یک سایت بزرگ است و به همه زبانها از جمله چینی کار میکند و کارش این است که امکان جستجو را بدون اعمال موارد مورد نظر دولت چین به کاربران این کشور میدهد، امّا یک سایت حتّی موسیقی ایرانی به هیچ وجه به مساله **** در چین مواجه نمیشود. در حالی که در سرویس دهنده ایرانی این سایت ممکن است **** شود. هر دولتی به کشور خود میپردازد و هدفش کشور خودش است و نه کنترل هر جیزی. مثلا آیا سیستم **** ایران سایتهای چینی را ******* کرده است؟
ویرایش توسط mri_6889 : September 8th, 2013 در ساعت 18:42
-
-
September 9th, 2013, 10:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mri_6889
ممنون. امّا سوئد نظامش سوسیال دمکراسی (سرمایه داری مبتنی بر نظام های مالیاتی) هست و سوسیالیستی نیست و هلند هم سوسیالیستی نیست و با آمریکا هم رابطه خوبی داره. هر دو کشور عضو اتحادیه اروپا هستند. این اتّحادیه پس از آمریکا بیشترین تحریم رو علیه ایران وضع کرده بنابراین اگه این دوتا هم دارن کار میدن هر لحظه ممکنه با یک فشار کوچک اتحادیه اروپا، قوانین خود را مطابق قوانین این اتحادیه تغییر بدهند و سرویسهای شما را ساسپند کنند. همانطور که مانی بوکرز انگلیسی قبلا با ایران کار میکرد، امّا به بهانه تبعیت از قوانین اتحادیه اروپا حساب ایرانیها رو بست.
امّا به هر حال از اینکه راهنمایی کردید و گفتید فعلا اینها خدمات میدن متشکرم.
من چند ساله باهاشون کار میکنم برای چند تا سایت انگلیسی زبانم، این جور هم سفت و سخت نیستن....
کد:
http://thepiratebay.com
رو در نظر بگیرید
که طی شکایت امریکا نزدیک بود مصادره بشه ولی پیش دستی کردن رفتن اینجا:
کد:
http://thepiratebay.se
سال های سال بدون مشکل در اونجا بودند
اما همین اواخر به خاطر ترس از یک وکیل سوئدی و مزاحم ، برای محکم کاری رفتند اینجا:
کد:
http://thepiratebay.sx
sx هم برای کشور "سنت مارتین" هست که از قوانین هلند تبعیت میکنه، چون مستعمره هلند است
الان واقعا بهترین کشور های دنیا برای ارائه ی دیتاسنترهای ازاد :سوئد و هلند و لوکزامبورگ هستند.
ویکی لیکز رو هم تا مدت ها Portlane سوئد ساپورت کرد.
حالا شاید بعضی ها از اینجا خوششون نیاد، ولی من به خاطر سایتهای انگلیسی زبانم تقریبا میشه گفت تمام دیتاسنترهای دنیا رو تجربه کردم: مالزی، ترکیه، چین، روسیه، افریقای جنوبی، ایران، امریکا و....
توی همه شون به مشکلات خاصی خوردم ، اما الان در اینجا واقعا آزاد هستم...!
-
-
September 9th, 2013, 11:04
سرور های چینی و روسی همون طور گفتند با هزینه های بسیار بالا.....
دیتاسنتر ایکس ال هاست آمریکا با ما ایرانی ها مشکلی نداره!
همچنین دیتاسنتر های هلند و سوئد...
-
-
September 9th, 2013, 11:14
دوستان نظرتون درباره singlehop که جدیدا در امستردام هم دیتاسنتر ایجاد کرده بگید؟
-