من همین الانشم قصد فروش توی انجمن ندارم!شما اصلا سرور رو خاموش نکردید بنده خدا ! تا ساعات 11 اون شب سرور کار میکرد و شما به من زنگ میزدید . اما 12 : 45 دقیقه که سرور خوابید نه جواب تلفن دادید نه ااس ام اس و گفتید بقیه خواب بودن !
تنها اشتباهی که بنده قبولش دارم اینه که سرور بک آپ نداشتم .
سود کامل ؟ نه خیر عزیزم من اصلا درخواست مانی بک ازتون ندارم . من فقط میخوام چهره واقعی شما رو بشه و توی این انجمن ممنوع الفروش بشید !
خانواده من مثل خانواده شما شب زنده دار نیستند که ساعت ۱۲.۴۵ دقیقه جواب تلفن شمارو بدم!
چه راست چه دروغ سرور ۲۴ ساعت قبلش خاموش بود و حتی پشت تلفن گفتید سرور خاموشه گفتم تیکت بده باید بهت سرور جدید بدم!
چهره واقعی شما فعلا مشخص شده برای من بعد ۵سال فهمیدم چه ادمی هستید ! دشمن در لباس دوست!
اقا میگی اطلاعات مهمی بوده روی سرور درست من یک نویسنده با هزینه خودم میگیرم همه پست هات رو نرمیم میکنم تا نگی کلاه بردارم ولی جاش دیگه خسارتی بهت نمدیم اینکارو فقط برای این میکنم که نگید کلاه بردارم !
قرار بوده ادامه صحبت هارو شما بدی من برای درخواست انتقال ارسال کنم اره عموطبق عکس
http://img.ir/wzbc.jpg
من گفتم :
من میخوام ببینم چی گفتم و چی گفتید بر اون اساس متنو بنویسم . و پرسیدم فردا میفرستید و
شما گفتید:
بله
==========
حالا طبق این گفتگو شما قرار بوده چه کاری انجام بدی عمو ؟ :|
از ۱سال قبلش بهت گفته بودم سرور بکاپ نداره یعنی وضیفه حقط اطلاعات با مشتری هست نه من ! وضیفه من انلاین نگه داشتن سرور و ساپورت هستبرای ادمی که اینجوری با اطلاعات مشتریاش برخورد میکنه ، بله مشکلی نیست ! مشکل از کاربره که توی جیمیل انلاین نشده ! :|
تا حالا رو درواسی شنیدی؟ من هم همون حالت بودم عزیزم که بعدش زدم زیرش و هیچ اطلاعاتی بهت ندادم!طبق فرضیه شما : من ادم گهی هستم ! آشغال و مال مردم خور هستم. شما چرا قبول کردید اطلاعات رو بدید ؟
من متولد ۷۳هستم عزیزم ۲۲ مهر ۷۳من تا چند وقته دیگه سن دقیق شما رو بتوی این انجمن میفرستم ! و اگه شما سنتون بالاتر بود من رسما ازتون عذرخواهی میکنم.
۱ماه دیگه ۱۹ سالم تمام میشه !
این هم سن دقیق من که برات مهمه!
کل هزینه های واریزی شما برای سرور به کار رفته بود حتی همان قرضی که دادید درضمن ۱۴ ماه بود نه ۱۲ ماه!واریز کردم.
اگه درست یادم بیاد
من یه سرور مجازی با هارد 1ترا از شما داشتم که با پرداخت 1 ملیون و خرده ای 12 ماهه ازتون گرفته بودمش .
و بعدا هاردو به 2 ترابایت ارتقا دادمو شما بابت این کار 500 تومان برای یک سال هزینه خواستید که من واریز کردم
پس اون 450 هیچ ربطی به این سرور نداشت . و من به شکل پولی که باید برگرده بهش نگاه نکردم.
هزینه ارزونی شما . مهم اینه که شما متوجه بشید تا برای کاربراتون و اطلاعاتشون که اغلب دوستاتون هستن احترام قائل بشید .
-------------------------
پاسخ ندید تا پاسخ ندم ، تا فردا ظهر صبر کنی یا تاپیک حذف میشه ( که احتمالش بیشتره ) و یا من به خواسته خودم میرسم
تا ۲۴ ساعت دیگه هم جواب بدید منم جواب میدم چون نمیزارم حرفای دروغتون به کرسی بیشنه !