باتشکز از شما بابت توضیحات کامل.
طی تماس مستقیم با مدیریت دیتاسنتر برای پیگیری این موضوع و جلسه یک ساعته با ایشان، اعلام کردند که به دلیل خیلی از کاربران من جمله شما فقط با جمله " مشکل حل شد " جواب ابیوز را میدادند و اصلا توجهی به ابیوز یا رفع آن نداشتند. که این موضوع باعث بروز مشکل برای کاربران جدید شده بود که خیلی از آی پی ها به دلیل بلک لیست شدن برای کاربران جدید مشکل ساز شده بود.
بعد از 8 ماه کار کردن با این دیتاسنتر ظرف 20 روز کلا سیستم کاری ما را به هم میریزد بدون پذیرش هیچگونه مسئولیتی . اکنون اعتبار این دیتاسنتر جای سوال دارد . باید به فکر خداحافظی با این دیتاسنتر قانونمند باشیم !
فکر میکنم شما بهتر میباشد بجای اعتبار سنجی اقدام به کنترل کاربرانتون بکنید تا به چنین مشکلی برخورد نکنید
جناب مهندس بهتره که بجای تعیین سطح برای دیتاسنتر یا کارکنان آن سری به سرور خود بزنید و مشکل یابی کنید!مشکل جدید هم اعلام کنم که نهایت لذت رو ببرید ، برخی از وی پی اس ها پینگ دارند خود vmware تایم اوت هست و به سرور دسترسی نداریم کلا!
مرحبا به مهندسین این دیتاسنتر...
خوش باشید
همان شک هم که آقای محمدی توضیح دادند با استفاده از یک فایروال سخت افزاری و کنترل پرتها میتوانید این مشکل را حل کنید! در حال حاضر هم ما در حال کانیفگ این فایروال هستیم و قرار دادن تمپلیت vmware آن برای کاربران!
موفق باشید