با سلام
ابتدا عرض کنم بنده صراحتا به این دوستمون همه چی رو توضیح دادم.
مجدد اینجا هم میگم شاید دوستان دیگری بتوانند نطر به حرفهای این حقیر شما رو قانع کنند.
دوست من سرویس پرداخت اینترنتی در هر جای دنیای هم که ببنید دارای 4 مرحله است و تا زمانی که این 4 مرحله به تایید صد درصد نرسه قابل قبول نیست.
شما وقتی در سایتی سفارش میدید این اولین مرحله است که اطلاعات درخواستی شما به منظور معرفی شما به درگاه بانکی ارسال میشه
مرحله پرداخت شما و بازگشت شما با یک متد خاص به سایت فروشنده است.
مرحله سوم فروشنده اطلاعات دریافتی را جهت تایید مجدد طی متدی به درگاه ارسال میکنه .
مرحله چهارم دریافت تایید و تحویل سفارش شماست.
خوب دوست من تا زمانی که ما کد تایید دریافت نکنیم خوب مسلما نیز محصولی به شما ارائه نمیشود. و در این مواقع گردش پول مذکور بعد از 72 ساعت به حساب شما عودت داده میشود و ما نیز در ان دخالتی نداریم و این توسط سیستم بازنگری درگاه مراجعه شده به ان میباشد.
بنده تمام اینها را حتی بیشتر برای شما از صبح توضیح دادم ولی خوب شما مشکل طرز فکرتون هست که گویا فکر میکنید پول را به ما پرداخت نمودید و ما هم گرفتیم و حالا نمیخواییم به شما سرویس بدیم..
فکر نمیکنم چیزی از قلم افتاده باشه .
به هر حال ما تایید پرداختی از شما نداشتیم و متد تایید اطلاعاتی دریافت نکردیم .
امیدوارم دیگه موضوع فهمیده باشید و پی به اشتباه خود برده باشید
و در اخر در مورد این حرفتون
باید خدمتتون بگم فکر نمیکنم بنده در پاسخ به شما کوتاهی کرده باشم و تمام اینهایی که گفتم یاد اوری مجدد میشهصرفا چون ایشون برنامهنویس هستند پس مخاطب ایشون آدم بیسوادیه؟ این شد دلیل؟
و در این چندین سالی که با بچه های ایرانی بودم شخصیتم را همه میشناسند تا جایی که در توانم باشه از کسی دریغ نکردمم
وفق باشید