سلام
اول از همه فکر میکنم با استارتر مکالمه تلفنی در این مورد رو در حدود 6 ماه پیش داشتم ... اگر اشتباه نکنم ، امیدوارم به یک کانفیگ خوب دست پیدا کرده باشید .
اما من روز اول این تاپیک رو دیدم و خواستم اظهار نظر کنم ، اما خب ترجیح دادم نظرات دوستان گرامی رو بشنوم و استفاده کنم .
متاسفانه یه چیز که توی ایرانی جماعت هیچ وقت تغییر نمیکنه نظرات غیر تخصصی هستش .
واقعاً برام جای سوال هست که دوستانی که میفرمایند n تا سرور ، روی چه حسابی این حرف رو میزنند ؟
e5-2620 تنها یک پردازنده نسل سندی بریج هستش . این اصلاً نمیتونه چیزی رو مشخص کنه .
متاسفانه استارتر هم فقط همین پارت رو فرمودند که خب بدیهی هستش به این نتایج جالب دست پیدا کنند : )
در ادامه ، این مدل از پردازنده دارای 6 هسته و قابلیت پردازش 12 نخ رو در سیستم دارد . فرکانس عملیاتی اون روی 2 گیگاهرتر هست که در حالت اور کلاک به 2.5 هم میرسه .
خب ، در ادامه باید عرض کنم این پردازنده روی رم های 1333 مگاهرتزی کار میکنه و خب این خیلی چیزها رو عوض میکنه .
اما در کل وقتی که همچین سوالی مطرح میشه ، خوب هستش که شما از تعداد هارد دیسک ها ، ظرفیت ، دیتا ریت ، تعداد استوک رم ، ظرفیت هر کدام ، نوع کیس و مادربرد ، شبکه ، bw ، پورت و ... اطلاعات دقیقی بفرمایید .
مثلاً در شرایط مشابه یک رید سخت افزاری یا نرم افزاری میتونه خیلی چیزها رو عوض کنه .
مقدار برق مصرفی و گرمای تولید شده هم در این موارد خیلی مهم هستش و باید مد نظر قرار بگیره .
امیدوارم ثمره بحث دوستان ، افزایش اطلاعات باشه تا انتقال حدثیات
موفق باشید