من تمام این لینک هایی که دادید رو بررسی کردم و باز هم به نظرم مشکوکه و نظرم نسبت بهش عوض نشده.
هنوز هم میگم چون توسط هیچ نهادی نظارت نمیشه بهترین وسیله برای پول شوییه.
به درد افرادی میخوره که میخوان از زیر مالیات دادن در برن.
به درد معاملات غیرقانونی مثل خرید و فروش اسلحه و مواد مخدر میخوره.
در حال حاضر، تعداد پذیرنده هاش فوق العاده کم هستند و عملا هیچ سایت معتبری توسط بیت کوین تبادلات مالی انجام نمیده.
دور زدن تحریم ها!!
مشکلات بالا باعث میشن مخالفت های بسیاری توسط کشورها و موسسات مالی و اعتباری به وجود بیاد، به دلیل ماهیت بیت کوین امکان تعطیل کردن این شیوه نیست، اما دیگه هیچ سایتی پذیرنده بیت کوین نمیشه و جایی نقدش نمیکنه.
شما بیت کوین به دست میارید و بعد به دلار یا هر واحد پولی دیگه exchange میکنید. یعنی در هر صورت وابسته به پول های ملی کشورها است.
یک سوال هم در ذهنم به وجود اومد که جواب هاش رو در جایی پیدا نکردم.
برای ثروتمند شدن باید زحمت کشید، کار کرد و هرکی غیر از این میگه به زودی به خاک سیاه میشینه! برای استخراج بیت کوین چه زحمتی میکشید؟ من میگم، استفاده از سخت افزارهای قدرتمند برای حل مسائل پیچیده ریاضی
چه مسائل ریاضی ای؟ این مسئله ها چی هستند؟ حل کردنشون به چه دردی میخوره؟ حالا این همه مسئله ریاضی حل بشه، کجا استفاده میشه؟ الکی که نیست.
حالا باز هم بگید از دنیا عقبی، یا ازش سر در نمیاری، برو مطالعه کن، شیوه جدید اقتصادی و از این حرفا که چند بار در این تاپیک تکرار شد.
من آدمی هستم که از این چیزا سر در نمیارم و به نظرم مشکوکه، پایدار هم نمیمونه و به زودی بساطش جمع میشه. پس لطفا جواب سوال های منو بدید. آدرس ویکی پدیا و سایت اصلی یا سایت فارسی رو ندید.
این هم نظر شخصی من که کاملا احساسیه: به نظرم در حال حاضر تب بیت کوین بالا گرفته و به زودی همه سرد میشن. 5 سال دیگه هم معلوم میشه کلاه برداری بوده.