صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 70

موضوع: بیت کوین رو به رشد‌ترین واحد پول دیجیتالی جهان

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض پاسخ : بیت کوین رو به رشد‌ترین واحد پول دیجیتالی جهان

اینهارو ببینید و بخونید که فکر نکنید این مساله مسخرست

Bitcoin - Wikipedia, the free encyclopedia

https://www.youtube.com/watch?v=KP6pBS6uptE

https://www.youtube.com/watch?v=dj5H8PRl_po

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

کسی پول به شما نمیده ، اگه بخوام مثال سده بزنم میتونم بگم که بیت کوین دقیقا مثل طلا میمونه .

طلا رو استخراج میکنند ، بیت کوین هم همینطور .

اینهم توضیح کامل :

شمایی کلی از مفهوم بیت کوین | پولفا

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    328
    تشکر تشکر شده 
    345
    تشکر شده در
    247 پست

میدونم عکس گویا گر هیچ چیز نیست ولی کدوم آدمی میاد این همه خرج کنه واسه بیت کوین؟

O0kIUrd.jpg

تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط amin7x : July 7th, 2013 در ساعت 19:54

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    328
    تشکر تشکر شده 
    345
    تشکر شده در
    247 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hostplate نمایش پست ها
    کسی پول به شما نمیده ، اگه بخوام مثال سده بزنم میتونم بگم که بیت کوین دقیقا مثل طلا میمونه .

طلا رو استخراج میکنند ، بیت کوین هم همینطور .

اینهم توضیح کامل :

شمایی کلی از مفهوم بیت کوین | پولفا
    این رو هم اضافه کنم استخر هایی که اسخراج شما رو به کیف پولتون انتقال میدن کارمزدی هم از روی اون برای خودشون برمیدارند.

عضو انجمن kamkar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    655
    تشکر شده در
    273 پست

من تمام این لینک هایی که دادید رو بررسی کردم و باز هم به نظرم مشکوکه و نظرم نسبت بهش عوض نشده.
    هنوز هم میگم چون توسط هیچ نهادی نظارت نمیشه بهترین وسیله برای پول شوییه.
    به درد افرادی میخوره که میخوان از زیر مالیات دادن در برن.
    به درد معاملات غیرقانونی مثل خرید و فروش اسلحه و مواد مخدر میخوره.
    در حال حاضر، تعداد پذیرنده هاش فوق العاده کم هستند و عملا هیچ سایت معتبری توسط بیت کوین تبادلات مالی انجام نمیده.
    دور زدن تحریم ها!!
    مشکلات بالا باعث میشن مخالفت های بسیاری توسط کشورها و موسسات مالی و اعتباری به وجود بیاد، به دلیل ماهیت بیت کوین امکان تعطیل کردن این شیوه نیست، اما دیگه هیچ سایتی پذیرنده بیت کوین نمیشه و جایی نقدش نمیکنه.

شما بیت کوین به دست میارید و بعد به دلار یا هر واحد پولی دیگه exchange میکنید. یعنی در هر صورت وابسته به پول های ملی کشورها است.

یک سوال هم در ذهنم به وجود اومد که جواب هاش رو در جایی پیدا نکردم.
    برای ثروتمند شدن باید زحمت کشید، کار کرد و هرکی غیر از این میگه به زودی به خاک سیاه میشینه! برای استخراج بیت کوین چه زحمتی میکشید؟ من میگم، استفاده از سخت افزارهای قدرتمند برای حل مسائل پیچیده ریاضی
    چه مسائل ریاضی ای؟ این مسئله ها چی هستند؟ حل کردنشون به چه دردی میخوره؟ حالا این همه مسئله ریاضی حل بشه، کجا استفاده میشه؟ الکی که نیست.

حالا باز هم بگید از دنیا عقبی، یا ازش سر در نمیاری، برو مطالعه کن، شیوه جدید اقتصادی و از این حرفا که چند بار در این تاپیک تکرار شد.
    من آدمی هستم که از این چیزا سر در نمیارم و به نظرم مشکوکه، پایدار هم نمیمونه و به زودی بساطش جمع میشه. پس لطفا جواب سوال های منو بدید. آدرس ویکی پدیا و سایت اصلی یا سایت فارسی رو ندید.

این هم نظر شخصی من که کاملا احساسیه: به نظرم در حال حاضر تب بیت کوین بالا گرفته و به زودی همه سرد میشن. 5 سال دیگه هم معلوم میشه کلاه برداری بوده.
    ویرایش توسط kamkar : July 7th, 2013 در ساعت 20:16
    امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    38
    تشکر تشکر شده 
    92
    تشکر شده در
    71 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kamkar نمایش پست ها
    من تمام این لینک هایی که دادید رو بررسی کردم و باز هم به نظرم مشکوکه و نظرم نسبت بهش عوض نشده.
    هنوز هم میگم چون توسط هیچ نهادی نظارت نمیشه بهترین وسیله برای پول شوییه.
    به درد افرادی میخوره که میخوان از زیر مالیات دادن در برن.
    به درد معاملات غیرقانونی مثل خرید و فروش اسلحه و مواد مخدر میخوره.
    در حال حاضر، تعداد پذیرنده هاش فوق العاده کم هستند و عملا هیچ سایت معتبری توسط بیت کوین تبادلات مالی انجام نمیده.
    دور زدن تحریم ها!!
    مشکلات بالا باعث میشن مخالفت های بسیاری توسط کشورها و موسسات مالی و اعتباری به وجود بیاد، به دلیل ماهیت بیت کوین امکان تعطیل کردن این شیوه نیست، اما دیگه هیچ سایتی پذیرنده بیت کوین نمیشه و جایی نقدش نمیکنه.

شما بیت کوین به دست میارید و بعد به دلار یا هر واحد پولی دیگه exchange میکنید. یعنی در هر صورت وابسته به پول های ملی کشورها است.

یک سوال هم در ذهنم به وجود اومد که جواب هاش رو در جایی پیدا نکردم.
    برای ثروتمند شدن باید زحمت کشید، کار کرد و هرکی غیر از این میگه به زودی به خاک سیاه میشینه! برای استخراج بیت کوین چه زحمتی میکشید؟ من میگم، استفاده از سخت افزارهای قدرتمند برای حل مسائل پیچیده ریاضی
    چه مسائل ریاضی ای؟ این مسئله ها چی هستند؟ حل کردنشون به چه دردی میخوره؟ حالا این همه مسئله ریاضی حل بشه، کجا استفاده میشه؟ الکی که نیست.

حالا باز هم بگید از دنیا عقبی، یا ازش سر در نمیاری، برو مطالعه کن، شیوه جدید اقتصادی و از این حرفا که چند بار در این تاپیک تکرار شد.
    من آدمی هستم که از این چیزا سر در نمیارم و به نظرم مشکوکه، پایدار هم نمیمونه و به زودی بساطش جمع میشه. پس لطفا جواب سوال های منو بدید. آدرس ویکی پدیا و سایت اصلی یا سایت فارسی رو ندید.

این هم نظر شخصی من که کاملا احساسیه: به نظرم در حال حاضر تب بیت کوین بالا گرفته و به زودی همه سرد میشن. 5 سال دیگه هم معلوم میشه کلاه برداری بوده.
    باز هم میگم.من با ایشون موافقم.از اول زندگیمون همه به ما گفتن هیچکس غیر از پدر آدم به آدم هیچی مفتی نمیده و برای کار های دیگه هم باید کلی زحمت کشید و پول به دست آورد.این قانون طبیعته.هیچ کاری بدون زحمت به دست نمیاد. همون آقایی که استارتر فرمود فکر کنم 500 هزار دلار ضرر کرد خوب این بیانگر چی میتونه باشه؟
    در مقابل این 500 هزار دلار چی بدست آورد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط amin7x نمایش پست ها
    میدونم عکس گویا گر هیچ چیز نیست ولی کدوم آدمی میاد این همه خرج کنه واسه بیت کوین؟

برای این عکس هم بنده یه مثال براتون میزنم.هنوز هم که هنوزه ایران رتبه یک دنیا رو تو ثبت نام شرکت های هرمی داره با اینکه هر آدم بلا نسبت دوستان احمقی دیگه میدونه این شرکتا کارشون چیه اما بازم همه میرن و زندگیشونو میزارن و باز هم رتبه ی ایران رو تو 1 جهان ثابت نگه میدارن.دوستان اینم نظر کاملا احساسیه منه.و چیزی که در طول زندگی دیدم.اینه که بدون زحمت هیچی بدست نمیاد و این قضیه کاملا مشکوکه.
    باز هم آرزوی موفقیت برای همه دارم.
    فکر و پول خودتونه خودتون بهتر میدونید چیکارش کنید.البته من دست از این سیستم نمیکشم و حتما راجبش تحقیقاتمو کامل میکنم اما بازم میگم که مشکوکه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

سعی کنید سوالتون رو بپرسید فقط .

نه اینکه بگید کلاه بارداریه وقتی که بی بی سی و سی ان ان هر روز دارن صحبتش رو میکنن از سال ۲۰۰۸ هم تو دنیاست این مطلب .

ببینید شما طلا که میدونید دوست عزیز چیه ؟ جنس با ارزش باید دارای یک سری خصوصیت باشه ، مانند محدود بودن ، که تمامی اون خصوصیت ها رو بیت کوین داره .

ببینید اتفاقا شما اینرو باید بدونید که نظارت هر نهادی رو هرچی بیشتر به ضرر مردم هستش و آزادی رو از شما میگیره . مثل همین اتفاقی که چند سال پیش واسه اقتصاد دنیا افتاد ! مثل اینکه الان امریکا هرچقد میخواد بدون هیچ پشت وانه ای دلار چاپ میکنه . بیت کوین اصلا فلسفهش همینه که هیچ نهادی روش کنترلی نداشته باشه .

شما میخاین طلا استخراج کنید چجوری این کار رو میکنید ؟ خاک رو میکنید ! خوب این خاک کندن به چه دردی میخوره ؟ اینهم همونه دقیقا . البته این مساله ها در واقع با SHA256 کد شده اند که حل کردن اونها باس میشه که در دنیا به پیچیده تر شدن این کد کمک بشه و این به کمک علم ای تی میخوره .

این آموزش کامل توسط یک ریاضیدان بزرگ از دانشگاه کولرادو تهیه شده و تک تک سوالهارو در مورد بیت کوین و همه ارز های کریپتو جواب میده . اگه دوست دارد شکتون برطرف شه لطفا نگاه کنید .

https://www.udemy.com/bitcoin-or-how...d-love-crypto/

راستی یادم رفت ی چیزی رو بگم که هیچ کسی تو دنیا نمیتونه بیت کوین رو تعطیل کنه و یا ببنده . به جوملم دقت کنید گفتم هیچ نهادی و هیچ شخصی . بیت کوین اگه بخواد تموم شه یا بسته شه باید کل اینترنت خاموش شه .

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

چرا شما هی فکر میکنید مفتیه ؟ چونکه کارت گرافیک رو میگذاری که استخراج شه ؟

اصلا میدونید چقد ریزه کاری داره؟ میدونید چیه ؟

اخه چرا وقتی هیچ چیزی رو نمیدونید و اصلا تازه اومدید تو داستان هی نظر میدید ،
    چرا ما ایرانیا توهم توطه داریم ؟ چرا یخورده خودمون رو با علم پیش نمیبریم ؟

تمام دنیا ۷۰% از هاستینگ لینوکس استفاده میکنند ، ایرانیها ۹۰% از هاستینگ ویندوز . میدونید چرا ؟ چونکه
    یاد گرفتیم همه چی رو مجانی استفاده کنیم ، مثل ویژوال استدیو . مثل ویندوز . بعد حرف همچین چیزی میشه با وصف بر اینکه اصلا مفت نیست و یک علم هستش ، میگید ا مگه میشه آدم پول مفت در بیاره .

تمام ایران دارن پول مفت در میارن چی میگید بابا .

10. تعداد تشکر ها از hostplate به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

گفتم اگه واقعا دوست دارید که مشکلتون حل شه ، کل اون ویدئو ها رو نگاه کنید لطفا . اگه نه که لطف کنید دیگه تو این تاپیک بدون منبع حرفی نزنید .

عضو انجمن kamkar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    655
    تشکر شده در
    273 پست

راستی یادم رفت ی چیزی رو بگم که هیچ کسی تو دنیا نمیتونه بیت کوین رو تعطیل کنه و یا ببنده . به جوملم دقت کنید گفتم هیچ نهادی و هیچ شخصی . بیت کوین اگه بخواد تموم شه یا بسته شه باید کل اینترنت خاموش شه .
    یا این که هیچ پذیرنده ای نداشته باشه و کسی به پول نقد تبدیلش نکنه. خرید و فروشش هم ممنوع بشه.
    تعطیل نمیشه، بی ارزش میشه. دقیقا فرقش با طلا در همینه.
    امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)