نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
صفحه 38 از 73 نخستنخست ... 2834353637383940414248 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 371 تا 380 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

بله ، باید از هر ابزاری استفاده کنیم تا مشکل موجود حل بشه. همه راه های ممکن رو باید امتحان کنیم.

2. تعداد تشکر ها از karaoke به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید onlymaj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    45 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط karaoke نمایش پست ها
    بله ، باید از هر ابزاری استفاده کنیم تا مشکل موجود حل بشه. همه راه های ممکن رو باید امتحان کنیم.
    بنده دارم روی ddos کردن فریلنسر فک می کنم . نظر دوستان در این رابطه چیه ؟
    به نظر شما احتمال جواب دادنش چقدر هست ؟ منظورم اینه که بتونیم یه جواب قانع کننده بگیریم ؟

5. تعداد تشکر ها از onlymaj به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط onlymaj نمایش پست ها
    بنده دارم روی ddos کردن فریلنسر فک می کنم . نظر دوستان در این رابطه چیه ؟
    به نظر شما احتمال جواب دادنش چقدر هست ؟ منظورم اینه که بتونیم یه جواب قانع کننده بگیریم ؟
    به نظر من بی فایده هست چون سریع جلوشو میگیرن و در نهایت مشکل ما رو هم حل نمی کنه.
    از طرفی این کار باعث میشه که اگه رد پای ایرانی بر جا بمونه ، نسبت به کاربرای ایرانی بیش از پیش بدبین بشن.
    همون گرفتن وکیلی که بتونه کار رو تا رسیدن به نتیجه دنبال کنه یکی از بهترین راه های موجود در حال حاضر هست.

ای کاش حداقل یه شماره تلفنی از اینا داشتیم. ساپورتشون که کلاً تعطیله. انگار داری با روبوت حرف میرنی!!!

7. تعداد تشکر ها از karaoke به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    71
    تشکر شده در
    56 پست

پیش فرض Re: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

قابل حل نیست . چون اکانت بنده و دوستای دیگه رو زده under review و نمی تونیم فعلا مدارک بفرستیم . پس این قضیه به نظرم منتفیه !
    ببخشید دخالت میکنم من خودم فری لنسر عضو نیستم اما کارم جوریه که از دلارهای شما میخرم.الان هم از خدامه زودتر مشکلتون حل بشه...
    من میگم با مشخصات پدر یا مادر یا یکی از آشناهاتون +سیم کارت خارجی + یک قبض آب از اون کشور و یک وی پی اس کارتون راه میوفته...مگه این پیپال کار ها چطوری پیپال دارن?
    شما دوباره کارتون رو راه بندازید و پروژه بگیرید کار کنید این قضیه حساب های الانتون هم پیگیری کنید. مگه نمیشه?
    سلام
    من تازه عضو شدم

9. تعداد تشکر ها از easytrading به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    71
    تشکر شده در
    56 پست

پیش فرض Re: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

همه ما به دنبال حل مشکل فعلی هستیم وگرنه که می دونیم چطور دوباره شروع کنیم !
    داستان شما شده مثل داستان شکایت از رویال بانک که ورشکست کرد و پول هزاران ایرانی هم توش بود و بالا کشید. تو نت سرچ کنید میبینید تو انجمن applyabroad همین جوری ملت جمع شده بودن حتی چندتاییشون هم تا خود دفتر رویال بانک آذربایجان رفته بودن و تو دادگاه آذربایجان هم بودن اما نتیجه ای نداشت...اگه الان بخواین دست رو دست بذارید که فری لنسر چه موقع میخواد حساباتون رو برگردونه اشتباه کردین و فرصت امروز رو هم از دست دادین. الان با هویت جدید کار کنید بعد در کنارش قضیه حسابای الانتون هم پیگیری کنید
    سلام
    من تازه عضو شدم

11. تعداد تشکر ها از easytrading به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    58
    تشکر شده در
    49 پست

به نظر من بی فایده هست چون سریع جلوشو میگیرن و در نهایت مشکل ما رو هم حل نمی کنه.
    از طرفی این کار باعث میشه که اگه رد پای ایرانی بر جا بمونه ، نسبت به کاربرای ایرانی بیش از پیش بدبین بشن.
    همون گرفتن وکیلی که بتونه کار رو تا رسیدن به نتیجه دنبال کنه یکی از بهترین راه های موجود در حال حاضر هست.

ای کاش حداقل یه شماره تلفنی از اینا داشتیم. ساپورتشون که کلاً تعطیله. انگار داری با روبوت حرف میرنی!!!
    وکیل چه کاری میتونه بکنه وقتی ایران تحریم اقتصادیه، درنهایت یک هزینه اضافه خواهد بود... کلا چون ایران از نظر اقتصادی تحریم هست پس مشخصا همه حساب‌هایی که به فریلنسرتون هم متصل هست معلومه که برای خودتون نیست... اوناهم به همین دلیل لیمیت کردن مثل پی‌پال.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

13. تعداد تشکر ها از saeidza به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

پیش فرض پاسخ : Re: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط saeidza نمایش پست ها
    وکیل چه کاری میتونه بکنه وقتی ایران تحریم اقتصادیه، درنهایت یک هزینه اضافه خواهد بود... کلا چون ایران از نظر اقتصادی تحریم هست پس مشخصا همه حساب‌هایی که به فریلنسرتون هم متصل هست معلومه که برای خودتون نیست... اوناهم به همین دلیل لیمیت کردن مثل پی‌پال.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    شما راه بهتری سراغ داری؟

15. تعداد تشکر ها از karaoke به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

پیش فرض پاسخ : Re: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط easytrading نمایش پست ها
    ببخشید دخالت میکنم من خودم فری لنسر عضو نیستم اما کارم جوریه که از دلارهای شما میخرم.الان هم از خدامه زودتر مشکلتون حل بشه...
    من میگم با مشخصات پدر یا مادر یا یکی از آشناهاتون +سیم کارت خارجی + یک قبض آب از اون کشور و یک وی پی اس کارتون راه میوفته...مگه این پیپال کار ها چطوری پیپال دارن?
    شما دوباره کارتون رو راه بندازید و پروژه بگیرید کار کنید این قضیه حساب های الانتون هم پیگیری کنید. مگه نمیشه?
    کسی رو سراغ دارید که بتونه این مدارک رو جور کنه؟ فکر کنم برای آدرس مدرکی میخواد که نام شخص هم روش باشه. مثلاً قبض آب که گفتید باید اسم صاحب حساب روش نوشته شده باشه. البته مطمئن نیستم.

17. تعداد تشکر ها از karaoke به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    71
    تشکر شده در
    56 پست

کسی رو سراغ دارید که بتونه این مدارک رو جور کنه؟ فکر کنم برای آدرس مدرکی میخواد که نام شخص هم روش باشه. مثلاً قبض آب که گفتید باید اسم صاحب حساب روش نوشته شده باشه. البته مطمئن نیستم.
    تمام مدارک جور کردنا فقط فتوشاپه که تا الان من از چند نفر دیدم همگی فتوشاپ کرده بودن...همگی هم برای پیپال ارسال کرده بودن و پیپال هم اکانتشون رو از لیمیت در آورده بود...سیم کارت کشور های دیگه رو هم که به راحتی از تو نت میشه خرید...وی پی اس هم تو همین انجمن میفروشن.
    خواهشن دست رو دست نذارید و کارتون رو ادامه بدین. اگر امروز اکانتتون رو از لیمیت در بیارن هیچ تضمینی نیست که یک ماه بعد باز لیمیت نکنن...پس یک کدفعه برای همیشه هویتتون رو تغییر بدین و روی این کار کنید و درضمن بالای ۵۰۰ دلار هم تو حساباتون نگه ندارین بازم خسروان صلاح مملکت خویش دانند.
    سلام
    من تازه عضو شدم

19. تعداد تشکر ها ازeasytrading به دلیل پست مفید

عضو جدید majid-f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

سالها هست که تحت تحریم هستیم اما شناخت درستی از دامنه و حدود تحریم‌ها نداریم. من که منبعی در این زمینه ندیدم. مثلا همین موضوع رفع تحریم بانک ملت در انگلیس به حکم دادگاه عالی رو در نظر بگیرین. الان بانک ملت بعد از رفع تحریم میخواد از دولت انگلیس شکایت کنه و غرامت قابل توجهی هم بگیره.

این یعنی چی؟ چطور دادگاه عالی تشخیص میده یک بانک به اون بزرگی نباید شامل تحریم بشه اما حساب های پی پل اشخاص با گردش ناچیز (نسبت به مبادلات مالی یک بانک) به بهانه تحریم مسدود میشه؟

یعنی قانون تحریم از شرکت ها و بیزنس ها خواسته کلاه بیارن و اون ها سر میارن؟ کسی میتونه این پارادوکس رو توضیح بده؟ راهی هست که بفهمیم تحت تبعیض مضاعف و فراقانونی قرار داریم و اینکه میتونیم به غیر قانونی بودن این محدودیت ها اعتراض کنیم یا نه؟

در این شرایط بی اطلاعی من بنظرم لازمه که از مشورت و کمک یک وکیل استفاده کنیم.
    ایمیل: majid4466@gmail.com
    تلفن: ۰۹۳۶۹۲۳۴۰۴۲
    اسکایپ: majid.fouladpour

21. تعداد تشکر ها از majid-f به دلیل پست مفید

صفحه 38 از 73 نخستنخست ... 2834353637383940414248 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)