نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
صفحه 37 از 73 نخستنخست ... 2733343536373839404147 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 361 تا 370 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

عضو جدید majid-f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

دوستان یک نظرسنجی به تاپیک اضافه کردم. لطفا نظرتان را بگوئید. اولین بار بود که از این امکان استفاده می‌کردم و مثل اینکه محدودیت تعداد کاراکتر برای سوال هست و در نتیجه کلمه آخر سوال حذف شده. با این حال سوال هنوز مفهوم هست.
    سوال این بود:

آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق هستید؟

اگر ادمین محترم می‌توانند ایراد جمله را برطرف کنند ممنون میشوم کمک کنند.
    ایمیل: majid4466@gmail.com
    تلفن: ۰۹۳۶۹۲۳۴۰۴۲
    اسکایپ: majid.fouladpour

2. تعداد تشکر ها از majid-f به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

سلام ،

من دو هفته ای بود که این تاپیک رو دنبال می کردم اما چون سایت ثبت نام رو بسته بود نمیتونستم عضو بشم و در بحث شرکت کنم.

متاسفانه من هم با این سایت غیر پاسخگو به مشکل خوردم. مشکل اینجاست که همه برداشت هایی که درخواست میدم با هر مقدار ، کنسل میشه. پشتیبانی سایت هم که هیچ تعهد و مسئولیتی در قبال کاربران احساس نمی کنه و فقط به گفتن این جمله بسنده می کنه که ما موضوع رو با دپارتمان مربوطه در میون گذاشتیم و منتظر پاسخ اونها هستیم . اما الان بیش از دو هفته گذشته ولی هیچ پاسخی به من داده نشده. حتی گفته نشده که به چه دلیل درخواست برداشت کنسل میشه. البته من به هیچ وجه صحبت از ایران و ایرانی نکردم و فقط و فقط به عنوان یک کاربر سایت که پاسخگویی رو حق خودش میدونه خواستار توضیح موضوع شدم که همونطور که گفتم تا الان نتیجه ای نگرفتم.
    حتی برای حذف پرچم هم تیکت باز کردم که به دفعات بسته شده.
    به هر جهت من از تماس با پشتیبانی دست بر نمی دارم چون در حال حاضر این تنها کاری هست که از دستم بر میاد. از سایر دوستان هم این خواهش رو دارم که به طور مستمر خواستار پیگیری مشکلتون باشید و کوتاه نیایید. حتی اگه تیکت شما بارها و بارها بسته شده دوباره بازش کنید و ازشون بخواید که پاسخ قانع کننده ای بهتون بدن. امیدوارم که با پیگیری به نتیجه برسیم.

در مورد گرفتن وکیل هم بنده همه جوره هستم. هر تصمیم جمعی که اتخاذ شد روی من هم حساب کنید.

خیلی ها ممکنه مبلغ زیادی تو فری لنسر نداشته باشند یا براشون این موضوع مهم نباشه یا به عنوان یک کار جانبی یا تفریحی بهش نگاه کنند و علاقه ای نداشته باشن که وکیل کارشون رو پیگیری کنه. اما من داستانم فرق می کنه. مبلغ نسبتاً قابل توجهی تو حسابم هست و کار اصلیم هم همینه. یعنی منبع درآمد زندگیم چند سالی میشه که کار فری لنسینگه ، بنابر این مجبورم که برای رفع مشکل همه تلاشم رو به کار بگیرم.

معذرت میخوام اگه عرائضم طولانی شد. امیدوارم بتونیم با همفکری و پشتیبانی همدیگه سایت رو مجاب کنیم که هر چه سریع تر مشکل همه کاربرای ایران رو حل کنه.

5. تعداد تشکر ها ازkaraoke به دلیل پست مفید

عضو انجمن camelian77 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    934
    تشکر شده در
    622 پست

می تونید علیه فری لنسر class action lawsuit بکنید ولی معمولا وکیل با freelancer توافق می کنه که نفری ۵۰ دلار به شاکیان بدن و موضوع ختم بشه. :-)
    کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !

چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/
    ----------------------------------------------------------

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط camelian77 نمایش پست ها
    می تونید علیه فری لنسر class action lawsuit بکنید ولی معمولا وکیل با freelancer توافق می کنه که نفری ۵۰ دلار به شاکیان بدن و موضوع ختم بشه. :-)
    کدوم وکیل؟ نفری 50 دلار بگیریم؟! موضوع ختم بشه؟! چه طوری ختم بشه؟! انوقت نفری 50 دلار از فری لنسر بگیریم نفری چند دلار باید به وکیل بدیم؟!
    این پست جدی بود یا شوخی؟!

عضو جدید onlymaj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    45 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط camelian77 نمایش پست ها
    اگر موضوع ختم بشه و حسابهامون رو باز کنند ،‌ ما که از خدامون هست . اما به نظرم یک گیری هست تو کار !!!
    تو وبلاگ فریلنسر یک کامنت گذاشتم . نمی دونم خود مت بری نیگاه می کنه یا نه و اصلا اون رو تایید میکنه ؟
    اگر به زبون خوش کاری نکردند ، مسلما به زبون ناخوش بهشون می فهمونیم . نگران نباشید !

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    71
    تشکر شده در
    56 پست

پیش فرض Re: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط karaoke نمایش پست ها
    سلام ،

من دو هفته ای بود که این تاپیک رو دنبال می کردم اما چون سایت ثبت نام رو بسته بود نمیتونستم عضو بشم و در بحث شرکت کنم.

متاسفانه من هم با این سایت غیر پاسخگو به مشکل خوردم. مشکل اینجاست که همه برداشت هایی که درخواست میدم با هر مقدار ، کنسل میشه. پشتیبانی سایت هم که هیچ تعهد و مسئولیتی در قبال کاربران احساس نمی کنه و فقط به گفتن این جمله بسنده می کنه که ما موضوع رو با دپارتمان مربوطه در میون گذاشتیم و منتظر پاسخ اونها هستیم . اما الان بیش از دو هفته گذشته ولی هیچ پاسخی به من داده نشده. حتی گفته نشده که به چه دلیل درخواست برداشت کنسل میشه. البته من به هیچ وجه صحبت از ایران و ایرانی نکردم و فقط و فقط به عنوان یک کاربر سایت که پاسخگویی رو حق خودش میدونه خواستار توضیح موضوع شدم که همونطور که گفتم تا الان نتیجه ای نگرفتم.
    حتی برای حذف پرچم هم تیکت باز کردم که به دفعات بسته شده.
    به هر جهت من از تماس با پشتیبانی دست بر نمی دارم چون در حال حاضر این تنها کاری هست که از دستم بر میاد. از سایر دوستان هم این خواهش رو دارم که به طور مستمر خواستار پیگیری مشکلتون باشید و کوتاه نیایید. حتی اگه تیکت شما بارها و بارها بسته شده دوباره بازش کنید و ازشون بخواید که پاسخ قانع کننده ای بهتون بدن. امیدوارم که با پیگیری به نتیجه برسیم.

در مورد گرفتن وکیل هم بنده همه جوره هستم. هر تصمیم جمعی که اتخاذ شد روی من هم حساب کنید.

خیلی ها ممکنه مبلغ زیادی تو فری لنسر نداشته باشند یا براشون این موضوع مهم نباشه یا به عنوان یک کار جانبی یا تفریحی بهش نگاه کنند و علاقه ای نداشته باشن که وکیل کارشون رو پیگیری کنه. اما من داستانم فرق می کنه. مبلغ نسبتاً قابل توجهی تو حسابم هست و کار اصلیم هم همینه. یعنی منبع درآمد زندگیم چند سالی میشه که کار فری لنسینگه ، بنابر این مجبورم که برای رفع مشکل همه تلاشم رو به کار بگیرم.

معذرت میخوام اگه عرائضم طولانی شد. امیدوارم بتونیم با همفکری و پشتیبانی همدیگه سایت رو مجاب کنیم که هر چه سریع تر مشکل همه کاربرای ایران رو حل کنه.
    دوست عزیز و سایر دوستانی که کار اصلیتون ف ی لنسر هست یا درامد خوبی از فری لنسر دارید. اولا نباید مبلغ زیادی تو حساباتون نگه میداشتید ثانیا الان با هویت و مشخصات یک کشور دیگه کار کنید تا فری لنسر تکلیف حسابای قبلیتون رو مشخص کنه. خرجش یک سیم کارت و یک وی پی اس و یک قبض برق از یک کشوره دیگه...دیگه اینقدر منفعل با قضیه برخورد نکنید
    سلام
    من تازه عضو شدم

10. تعداد تشکر ها از easytrading به دلیل پست مفید

عضو انجمن camelian77 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    934
    تشکر شده در
    622 پست

کدوم وکیل؟ نفری 50 دلار بگیریم؟! موضوع ختم بشه؟! چه طوری ختم بشه؟! انوقت نفری 50 دلار از فری لنسر بگیریم نفری چند دلار باید به وکیل بدیم؟!
    این پست جدی بود یا شوخی؟!
    class action یعنی وکیلی به طرفیت از تعداد زیادی آدم ادعای خسارت می کنه -- https://en.wikipedia.org/wiki/Class_action
    کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !

چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/
    ----------------------------------------------------------

تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    45 پست

پیش فرض پاسخ : Re: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط easytrading نمایش پست ها
    دوست عزیز و سایر دوستانی که کار اصلیتون ف ی لنسر هست یا درامد خوبی از فری لنسر دارید. اولا نباید مبلغ زیادی تو حساباتون نگه میداشتید ثانیا الان با هویت و مشخصات یک کشور دیگه کار کنید تا فری لنسر تکلیف حسابای قبلیتون رو مشخص کنه. خرجش یک سیم کارت و یک وی پی اس و یک قبض برق از یک کشوره دیگه...دیگه اینقدر منفعل با قضیه برخورد نکنید
    قابل حل نیست . چون اکانت بنده و دوستای دیگه رو زده under review و نمی تونیم فعلا مدارک بفرستیم . پس این قضیه به نظرم منتفیه !

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    43
    تشکر شده در
    38 پست

پیش فرض پاسخ : Re: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط onlymaj نمایش پست ها
    قابل حل نیست . چون اکانت بنده و دوستای دیگه رو زده under review و نمی تونیم فعلا مدارک بفرستیم . پس این قضیه به نظرم منتفیه !
    منظور ایشون اینه که اکانت جدید با مشخصات جدید باز کنید. البته این به این معنیه که از صفر شروع کنی.

14. تعداد تشکر ها از karaoke به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    45 پست

منظور ایشون اینه که اکانت جدید با مشخصات جدید باز کنید. البته این به این معنیه که از صفر شروع کنی.
    همه ما به دنبال حل مشکل فعلی هستیم وگرنه که می دونیم چطور دوباره شروع کنیم !

16. تعداد تشکر ها از onlymaj به دلیل پست مفید

صفحه 37 از 73 نخستنخست ... 2733343536373839404147 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)