نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: سی پنل یا دایرکت ادمین؟

رأی دهندگان
75. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • سی پنل

45 60.00%
  • دایرکت ادمین

35 46.67%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 100

موضوع: سی پنل یا دایرکت ادمین؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    409
    تشکر شده در
    68 پست

پیش فرض پاسخ : سی پنل یا دایرکت ادمین؟

خوب دیگه نوبت من شود
    اول از همه سلام به همه دوستان و همکاران خودم
    دوم اینکه اسکلت سوخته خدا از گناهت بگذره ببین همه رو انداختی به جون هم خودتم شدی آتیش بیاره معرکه
    سوم اینکه نتیجه ای که من گرفتم اینه که به لحاظ فروش سی پنل اول هست چون کاربر پسند هست و مار با اون راحت تره
    اما از لحاظ فنی واقعا نمی دونم کدوم بهتره چون من نظر خیلیا رو شنیدم چه کسانی که چند ساله کارشون کانفیگ سرور هاست هست و چه هکرها
    حرف همه اون ها هم مثل این تاپیک پراکندگی زیادی داشت برخی میگفتند دایرکت و برخی سی پنل اما هنوز که هنوزه کسی پیدا نشده دلیل منطقی بیاره که کدوم امنیت بیشتری داره
    یکی از دوستان بهم گفت که اگه هر دوش را یه آدم کار بلد کانفیگ کنه امنیت جفتش خوبه پس از امنیت میگذریم البته ممنون میشم یکی بیاد و امنیت این دو پنل رو توضیح بده تا بفهمیم کدوم امنیتش بهتره
    به از لحاظ گرافیک کاربری آسان هم که سی پنل برتره
    از لحاظ مدیریت سی پنل برتره
    از لحاظ فروش سی پنل برتره
    از لحاظ سرعت و مصرف منابع دایرکت برتره
    از لحاظ انعطاف پذیری دایرکت برتره البته اینو شنیدم
    و اما میمونه تحریم و قیمت
    که خوب قیمت سی پنل چون تو بورستره گرون تره و خیلی امکانات بیشتری که داره مثل تلویزیون سامسونگ و سونی میمونه که سونی داره پوله مارکش رو میخوره
    و تحریم هم که انشاالله با رئیس جمهور شدن دکتر روحانی برداشته میشه اگر هم برداشته نشد چیز مهمی نیست به راحتی میشه تحریم رو دور زد و اینکه ضمانتی نیست که دایرکت هم تحریم نکنه
    پس بحث تحریم زیاد مهم نیست
    به گفته یکی از دوستان که میگفت شرکت نت افراز که یکی از برترین و معروفترین هاستینگ های ایران هست اگر اشتباه نکنم میگفت 8000تا یوزر داره همه دایرکت ادمین هستند اما همون دوستم میگفت همه این تلاش ها برای اینه که میخوان دایرکت رو بیارن تو بورس برای همینه که نشستن براش قالب فارسی نوشتن و ..... وگرنه جفتش یکی هست
    در آخر میتونم بگم که من دقیقا نمیتونم بگم کدوم بهتره اما من خودم بر این اصل تصمیم گیری کردم
    سایت اگر باگ داشته باشه هاست هر چقدر هم قدرتمند باشه آخر قابل نفوذ
    پس تصمیم گرفتم سی پنل بگیرم که فروش بیشتری داره و کاربر پسنده بعد یه مدت که کارم گرفت دایرکت هم اضافه کردم به خصوص برای هاست دانلود چون مصرف رم و سی پی یو کمتری نسبت به سی پنل داره
    و از آن طرف برای یک شرکت هاستینگ قوی بهتره که هر دو را داشته باشه و انتخاب را به عهده مشتری بذاره و در ضمن یک لایسنس لایف تایم دایرکت که گرون نیست همش 200 هزار تومن هست
    این نظره من بود خوشحال میشم دوستان انتقادی پیشنهادی چیزی داشتن مطرح کنن
    فقط خواهشا رو هوا حرف نزنید دلیل منطقی و تخصصی بیارین
    آخ یادم رفت یگم اسکلت سوخته عزیز شما تنها 72 ساعت وقت دارین با در دست داشتن مدارک شناسایی دادگستری شعبه قاره نصرت آباد واقع در کره یزد واقع در کهکشان ایران مراجه نمایید و از خود دفاع نمایید عدم حضور شما به منزله قبول جرم میباشد تحت پیگرد قانونی قرار خواهید گرفت
    جرم : برهم زدن نظم و آرامش عمومی انجمن ( به جون هم انداهتن دوستان wht) و به خطر انداختن منافع ملی و امکان ایجاد شورش ( ایرانی ها عقلشون به چشمشونه؟؟)
    اوووووف چقد فک زدم بای
    ویرایش توسط negin.server : June 20th, 2013 در ساعت 13:53

2. تعداد تشکر ها از negin.server به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)