راه اندازی سایت با موضوعات مختلف یا با cms های مختلف یا اسکریپت های مختلف ربطی به کنترل پنل نداره.
حتی میشه بدون وجود هرگونه کنترل پنلی بر روی سرور سایت بالا اورد.
بحث بین دایرکت ادمین و سی پنل مثل استقلال و پرسپولیس نیست.
خیلی فنی میشه بررسی کرد و فهمید سی پنل بهتره، اما با توجه به شرایط ایران دایرکت ادمین جلوش قد علم کرده.
به نظرم مقاله ای که دادید مقاله جالبی نیست.
کلمه مزایا همیشه در کنار کلمه معایب میاد. نمیشه با گفتن چند مزیت ثابت کرد که این چیز بهترین هست و هیچ ایرادی نداره.
اینجا پاراگراف رو نگاه کنید:
همه این ها رو دایرکت ادمین داره.* از طریق سی پنل، کاربر می تواند کاربران بیشتری را اضافه کند و رمز عبور کاربران وب سایت را مدیریت کند، دومین و ساب دومین به هاستینگ پلن اضافه کند، ایمیل اکانت ها را مدیریت کند، اپلیکیشن پاسخدهی خودکار را نصب و فعال کند، وب سایت را از ورود اسپم یا آدرس های ip مضر محافظت کند و در کل بدین ترتیب سایت را ایمن کند.
اینها پایه ای ترین امکانات هر کنترلی پنلی در جهان هست.
به همچنین...* سی پنل دارای امکانات و اپلیکیشن های خوب دیگری نیز می باشد مثلا مدیریت کردن پایگاه داده با استفاده از سی پنل بسیار آسان است. در ویزارد (wizard) مربوط به پایگاه داده mysql و phpmyadmin کاربر می تواند با نحوه مدیریت فعالیت های پیچیده ای مانند ساخت دیتابیس، مدیریت کردن کاربران و رمز عبورهای جدید، تنظیم دیتابیس sql برای هماهنگی با دومین و ساب دومین های مختلف و گرفتن بکاپ آشنا شود. در اینجا همچنین کاربر می تواند کنترل دیتابیس را از راه دور با استفاده از remote mysql برعهده بگیرد.
این جمله خیلی مسخره است. یک کنترل پنل به من نشون بدید که این امکانات رو نداشته باشه.* کاربر به راحتی می تواند میزان پهنای باند و فضای دیسک استفاده شده را بفهمد و حتی می تواند اپلیکیشن اف تی پی را نصب کرده و از طریق سی پنل آن را مدیریت کند
خیلی اسکریپت باحالیه، ولی به درد ایرانی ها نمیخوره. همه چی چپ به راست و انگلیسی هست. وقت مضاعفی برای فارسی کردن باید صرف بشه.* بهترین امکانی که در کنار تمام این امکانات، سی پنل در اختیار کاربر قرار می دهد وب اپلیکیشن امکان استفاده از fantastico deluxe است.