نقل قول نوشته اصلی توسط kamkar نمایش پست ها
راه اندازی سایت با موضوعات مختلف یا با cms های مختلف یا اسکریپت های مختلف ربطی به کنترل پنل نداره.
حتی میشه بدون وجود هرگونه کنترل پنلی بر روی سرور سایت بالا اورد.

بحث بین دایرکت ادمین و سی پنل مثل استقلال و پرسپولیس نیست.
خیلی فنی میشه بررسی کرد و فهمید سی پنل بهتره، اما با توجه به شرایط ایران دایرکت ادمین جلوش قد علم کرده.

به نظرم مقاله ای که دادید مقاله جالبی نیست.
کلمه مزایا همیشه در کنار کلمه معایب میاد. نمیشه با گفتن چند مزیت ثابت کرد که این چیز بهترین هست و هیچ ایرادی نداره.

اینجا پاراگراف رو نگاه کنید:

همه این ها رو دایرکت ادمین داره.
اینها پایه ای ترین امکانات هر کنترلی پنلی در جهان هست.

به همچنین...

این جمله خیلی مسخره است. یک کنترل پنل به من نشون بدید که این امکانات رو نداشته باشه.

خیلی اسکریپت باحالیه، ولی به درد ایرانی ها نمیخوره. همه چی چپ به راست و انگلیسی هست. وقت مضاعفی برای فارسی کردن باید صرف بشه.
ببخشین راستش رو بگم خودم این لینک رو نخوندم چون اولاش تکراری بود ولی تنها لینکی بود که از گوگل پیدا کردم

از توجهتون ممنون

در مورد قسمت اول حرفتون هم میدونم که ربط نداره و cms در لایه ای بالاتر از کنترل پنل سایت قرار داره فقط میخواستم بدونم که در برخی موارد که ممکن مشکل ایجاد کنه توضیح بدین یعنی مثلا اون امکاناتی که در سی پنل گفتن در هنگام اضافه کردن یه قابلیت جدید به سایت بدرد میخوره

ولی من در کل از دایرکت ادمین خوشم اومده چون به چندتا هاستم که سر زدم دایرکت ادمینی بودن و در حال حاضر دایرکت ادمین در ایران در حال گسترشه و با این وجود استفاده از سی پنل اشتباهه چون یه روز مجبوری به دایرکت ادمین کوچ کنی (هنگام عوض کردن هاست در آینده)

در مورد پلسک و کلسکو نظرتون چیه؟