----------
بله
اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله
خیر
----------
ویرایش توسط Tehranshahr : June 5th, 2013 در ساعت 12:38
سلام این هم آخرین متنی که ایمیل کردم .
my friend every time you tell me that my account is under review , your review time is about 48 hour in maximum as you told in your verifying page , i know that you have problem with Iranian because one of my friend that now leaving in England sent his document for you and you review his document in leas than 15 hours . also for the first time that i sent my document for you the review time was about 20 hours , i know that my document is valid and complete and now you have problem with all Iranian account because you blocked all Iranians account , if you want review only my account you should not block all Iranian account it is impossible that all of the Iranian have problem for verifying .but i don't know why you are not clear with me please be Courage and honesty with me .
any way if i like to look at this problem with positive view you should tell me a maximum time for verifying ID .
else if relay you have problem with my governments i can leave my country and go to another country if it cause that you do not have to limit my account.
سلام دوستان
من تازه کارم و پول زیادی تو سایت ندارم و پول دو پروژه ام رو با کارفرماها صحبت کردم که مستقیم بریزن به حسابم. ولی بخاطر کمک به دوستان با دکتر ریاضی که وکیل با سابقه ای هستن در هلند و من براشون کار کردم صحبت کردم راجع به پیگیری کار از طریق ایشون و اینکه چقدر هزینه خواهد داشت. این جواب ایشونه :
حداقل خرج بهرحال از از طریق من
ممکن است
اگر لازم باشد من خودم با وکیلی در ویلز کار خواهم کرد
من قصدم همیشه کمک است به مردم است نه پرکردن جیب
در ضمن من در این امور تخصص خاص دارم
اخیراً یک میلیون یورو پولی را که از بانک ملی اومده بود آزادکردم
امروز هم حکم بهره آن صادر شد
یک کار باور نکردی هم از ایشون دیدم، من بهش پیشنهاد دادم از ad words استفاده کنه برای سایتش، بعد از چند وقت بهم ایمیل زد و گفت گوگل کلی پول از حسابش کم کرده. بعد از چند وقت دیگه که باهاش صحبت کردم گفت تمام پولشو پس گرفته از گوگل.
حالا اگر دوستان مایل هستین این کار رو انجام بدین، من با ایشون هماهنگ کنم شما ها هم همه بچه ها رو پیدا کنید و یک نماینده مشخص کنید تا با ایشون صحبت کنه.
لطفا یه تیکت دیگه بزن بگو کلا اکانت همه ما رو ببندند!!
با این حرفهایی که توی این تیکت زدی دستی دستی ایرانیها رو محکوم کردی
نباید قبل از این که اونها حرفی بزنند خودمون رو محکوم کنیم یا برای اونها ذهنیتی ایجاد کنیم
بهتره صبر کنیم تا ببینیم چی می شه
فقط دوستان تلاش کنند هر مدرکی به ذهنشون می رسه از جزئیات اکانتشون بسازند تا اگر اکانت همه ما رو بستند با دست پر اعتبارشون کاملا زیر سوال ببریم
اکانت ها رو موقع درخواست پول لیمیت میکنن یا کلا ایرانی هارو لیمیت کردن ؟
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
دوستان سلام
من هم کاربر فریلنسر هستم (یا بودم)
قبلا یه بار اکانتم لیمیت شده بود که رفع کردم (تو مدت لیمیت طی جستجو هایی که داشتم به نتایج خوبی دست پیدا کردم)
تو یه بازه زمانی 10 روزه کشورم رو به ایران تغییر دادم (به دلایلی)
بعد از اون همیشه با آی پی انگلیس و مدارک شخص انگلیسی کار کردم
تا هفته پیش که با آی پی آلمان وارد شدم (اشتباها) و درخواست برداشت دادم.
فرداش با دوستم که ساکن لندن هست و از مدارک و تلفنش استفاده کردم تماس گرفته میشه و راجع به برداشت میپرسن و اونم تایید میکنه.
همه چیز آروم بود تا روز بعد که دیدم اکانتم دوباره لیمیت شده...
همونجا مدارک رو ثبت کردم و منتظر شدم تا الان که روز چهارم هست.
همه میدونیم که ساپورت جواب نمیده، یه عده ی فیلیپینی از همه جا بیخبر نشستن پشت کامپیوتر با ماهی چندرغاز حقوق...
تلفن هم که ندارن!
تنها راهی که کارساز و عملی بود اعتراض و آبروریزی بود!
از اونجایی که فریلنسر اکانت خیلی هارو (غیر ایرانی ها) لیمیت کرده و پول ها بلاک شده، خیلی ها اعتراض های کارساز کردن و به نتیجه رسیدن و البته فری لنسر هم بیکار ننشسته و با استخدام SEO های، نتایج بد رو از گوگل میاره پایین...
خلاصه آقا سرتون رو بدرد نیارم، تنها وبسایتی که در مبارزه با کلاهبرداری اینجور شرکت ها یدی داره و دیدم فری لنسر ازش ترس داره RealScam.com - Is it, or isn't it? You Decide. هست.
درخواست من از شما اینه به عنوان آخرین راه (چون معتقدم هیچ راه دیپلماتیکی برای رفع این مشکل وجود نداره ) برید به همین وبسایت عضو بشید.
توی این مطلب پست بذارید و مشکلتون رو بگید: Freelancer.com withholds my money
لطفا ترجیحا دوستانی که انگلیسی بهتری میدونن اقدام کنن.
میتونید یه تاپیک جدید هم بسازید، من رو با اسم alizap میتونید پیدا کنید اونجا
خلاصه که شخصی هست توی اون فروم (scratchycat) که بسیار پیگیر و شریفِ، خیلی سخت کوتاه میاد!
من ازش راهنمایی گرفتم و حتی بعد از رفع مشکلم از خودم بیشتر پیگیر کارم بود!
آقا متحد شیم، همت کنیم ببینیم چی میشه! بیاین وکیل رو در اولویت دوم بذاریم، این سهل تره...
ممنون که خوندید
علیرضا
در ضمن بچه ها امضا کردن این پتیشن خالی از لطف نیست. چه اکانت هامون برگرده چه نه، رفتار فریلنسر و کارمنداش منطقی نیست و نیاز به اصلاح داره...
http://www.change.org/en-IN/petition...freelancer-com
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)