نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
صفحه 27 از 73 نخستنخست ... 1723242526272829303137 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 261 تا 270 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

عضو جدید majid-f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط bestdeveloper نمایش پست ها
    بقیه بچه ها هم کشورشون با شماره موبایلی که داده بودند فرق میکرد؟! گویا مشکل از همینجا شروع شده!
    نه من کشور ایران و شماره ایرانسل زده بودم. همین شماره امضا رو.
    ایمیل: majid4466@gmail.com
    تلفن: ۰۹۳۶۹۲۳۴۰۴۲
    اسکایپ: majid.fouladpour

2. # ADS

عضو انجمن dreamdata آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    862
    تشکر شده در
    523 پست

پیش فرض پاسخ : Re: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط tehranshahr نمایش پست ها
    سلام
    من هم دقیقا همین اشتباه رو مرتکب شدم و اکانتم رفته رو هوا فعلا.
    کشور و آی پیم آلمان بود اومدم با تلفن مالزی وریفای کردم علاوه بر اینکه اکانتم کشورش پرید 1هفته بعد هم لیمیت شد! حالا هم که جوابگو نیستن.
    سلام - آخه وقتی من بیلینگ آدرس معتبر از کشور x و y دارم چرا باید لیمیت شه ؟ حالا به هر حال عرض کردم من عادت ندارم با ترس و استرس کار کنم ( همچنین عرض کردم سوای از زندگی در ایران که اجباریه ) باید تکلیفمون مشخص شه. اتفاقا عملا خودمو انداختم جلو ازم هر مدارکی بخوان بفرستم ببینم دردشون چیه /
    شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
    فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا

تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    862
    تشکر شده در
    523 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

بقیه بچه ها هم کشورشون با شماره موبایلی که داده بودند فرق میکرد؟! گویا مشکل از همینجا شروع شده!
    کشور من با شماره موبایل یکی بود و هست ( حتی الان هم که عوض کردم شماره رو و رو حالت پندینگ هست ( برای بررسی ) باز کشور و شماره مچ هست )
    اکانتم لیمیت نیست .
    شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور

عضو جدید mst_ab آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    56 پست

شماره موبایل، کشور و آی پی من از ایران بوده و لیمیت شدم. تنها اشکال کار من این بوده که گاهی با آی پی آمریکا درخواست ها رو ثبت می کردم، و گاهی هم به دلیل اینکه پراکسیفایر باز بوده و یکی از صفحات فری لنسر هم باز بوده، اتصال با فری لنسر با آی پی آمریکا انجام شده.
    توجه دارین که اگر شما هیچ کاری با صفحه فری لنسر نداشته باشید، هر چند مدت یه درخواست از طریق صفحه به سایت فرستاده میشه تا وضعیت آنلاین بودن شما مشخص بشه، و در زمانی که از پر.اکسی استفاده می کنید، این درخواست با آی پی پر.اکسی فرستاده میشه.

من به غیر از این مورد بی توجهی، همه چیز رو واقعی داده بودم.

عضو جدید serverfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mst_ab نمایش پست ها
    شماره موبایل، کشور و آی پی من از ایران بوده و لیمیت شدم. تنها اشکال کار من این بوده که گاهی با آی پی آمریکا درخواست ها رو ثبت می کردم، و گاهی هم به دلیل اینکه پراکسیفایر باز بوده و یکی از صفحات فری لنسر هم باز بوده، اتصال با فری لنسر با آی پی آمریکا انجام شده.
    توجه دارین که اگر شما هیچ کاری با صفحه فری لنسر نداشته باشید، هر چند مدت یه درخواست از طریق صفحه به سایت فرستاده میشه تا وضعیت آنلاین بودن شما مشخص بشه، و در زمانی که از پر.اکسی استفاده می کنید، این درخواست با آی پی پر.اکسی فرستاده میشه.

من به غیر از این مورد بی توجهی، همه چیز رو واقعی داده بودم.
    مشکل از این نیست وگرنه میگفتن چرا با ای پی های متفاوت وصل میشی

تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    862
    تشکر شده در
    523 پست

پاسپ و ر ت آی . آر - مدارک کشور XXXXX - وریفای انجام شد - کمتر از 15 ساعت
    چند تا نتیجه میشه گرفت :
    1) من شماره تماسم با کشورم در فری... یکیه اما با پاسپ و ر ت م یکی نیست اما وریفای شد.
    2) من اکانتم لیمیت نبود و خودم رو انداختم وسط ببینم اگر در آینده قراره گیری بدن از الان تکلیفم مشخص باشه + الان کار راحت تر باشه ( چون لیمیت نبودم و موضوع لج بازی باهام در میون نبود و خیلی هم سریع اوکی کردن )
    3) هیچ ربطی به آی پی واقعا نداره - اسکن رو با ی آی پی دیگه - و لاگین رو با ی آی پی دیگه ( از یک کشور البته ) انجام دادم - به هر حال حسین فداکار شدم تو این داستان :دی
    4) هیچ ربطی به اینکه آی پیتون و کشوری که انتخاب کرده اید نداره - کشور من چیز دیگست - آی پی 2-3 جای مختلف استفاده شده بود حتی ایران :دی

Your identity has been successfully verified.
    Thank you for helping to keep Freelancer.com safe and secure.

پس میشه گفت اگر شما مدارکی فرستادید و هنوز تایید نشده یا لج کردند یا نمیخوان باز کنند یا منتظر دستورات جدید هستند یا هر چیزی تو این مایه ها.
    فکر کنم دوستانی که صداقت داشتن و اطلاعاتشون رو از ایران زده بودن بیشتر تو دردسر افتادن . البته عرض کردم مدارک منم واقعی هستش و از کشورهای دیگه شماره تماس و ادرس معتبر شرکت دارم .

انشالله مشکل همه حل شه

8. تعداد تشکر ها ازdreamdata به دلیل پست مفید

عضو جدید amosum آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

سلام دوستان عزیز ،
    کار فرمای ما رفته بود تو دفتر فریلنسر تو سیدنی و به اون گفته بودند که مدارک ما در حال بررسی هست و باید صبر کنیم (کلا جواب سر بالا میدن)

10. تعداد تشکر ها ازamosum به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amosum نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز ،
    کار فرمای ما رفته بود تو دفتر فریلنسر تو سیدنی و به اون گفته بودند که مدارک ما در حال بررسی هست و باید صبر کنیم (کلا جواب سر بالا میدن)
    وقتی اینطوری پیگیری بشه می فهمم که کاربرای های ایران مهم هستن ، من پیشنهاد می کنم از کافرماهاون بخوایم تیکت بزنن و بگن چرا از لیمیت در نمیارن مارو ، اینطوری فکر میکنم سریعتر مشکل حل بشه

12. تعداد تشکر ها از serverfire به دلیل پست مفید

عضو جدید bestdeveloper آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    8 پست

دوستان این شماره تماسها اشتباه هستند!! هیچکدام شماره تلفنی که درست باشه ندارید؟

تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    55
    تشکر شده در
    47 پست

دوستان این شماره تماسها اشتباه هستند!! هیچکدام شماره تلفنی که درست باشه ندارید؟
    بله من هم زنگ زدم اشتباه هستش ، دوستان شماره دیگه ای نیست ؟

صفحه 27 از 73 نخستنخست ... 1723242526272829303137 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)