-
June 4th, 2013, 18:26
Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
دوستان من که تا به حال با فری لنسر کار نکردم و اطلاعات لازم رو هم برای پروژه برداشتن ندارم..اما میخواستم بدونم اگه بعد از پس گرفتن دلار هاتون از فری لنسر دیگه به ایرانی ها اجازه ندن توش فعالیت کنن; اون وقت برای ساختن یک اکانت جدید چه مدارکی لازم دارید?ممنون میشم جواب بدید دوستان
-
-
June 4th, 2013 18:26
# ADS
-
June 4th, 2013, 23:47
عضو جدید
پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
سلام دوستان ، این ساپورت فریلنسر کلا از نظر شعور تعطیل هست .
هر سوئالی که ازشون میپرسی کلا جواب سر بالا میدن ، من از دیروز 5 تا ticket زدم و گفتم که اگه فریلنسر اکانت من رو ببنده ، چه بلایی سر پولهای من میاد ؟ و کلا خودشون رو به کوچه علی چپ میزنن
این هم متن آخرین تیکتی که زدم (hello again .
please listen to me Carefully , it is a simple question , if freelancer.com decide to close my account what happened for my money that now exist in my account ?)
اگر کسی به ذهنش میرسه که چی ازشون بپرسیم ، بگه لطفا ، حالم از اینا به هم میخوره ،
راستی کارفرمای ما 2 بار دیگه رفته بود دفتر فریلنسر و باز هم جواب سر بالا داده بود ، خود کارفرما از روش برخورد اینا تعجب کرده بود .
-
-
June 5th, 2013, 00:03
عضو جدید
مجدد از یک ایمیل جدید هم براشون این سوئال رو ارسال کردم و گفتم من دوست دارم تو سایت شما عضو بشم اما این سوئال برام پیش اومده ، ببینم جوابشون چیست ؟
-
-
June 5th, 2013, 00:41
عضو جدید
Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم

نوشته اصلی توسط
amosum
هر سوئالی که ازشون میپرسی کلا جواب سر بالا میدن ، من از دیروز 5 تا ticket زدم و گفتم که اگه فریلنسر اکانت من رو ببنده ، چه بلایی سر پولهای من میاد ؟ و کلا خودشون رو به کوچه علی چپ میزنن
این هم متن آخرین تیکتی که زدم (
hello again .
please listen to me Carefully , it is a simple question , if freelancer.com decide to close my account what happened for my money that now exist in my account ?)
اگر کسی به ذهنش میرسه که چی ازشون بپرسیم ، بگه لطفا ، حالم از اینا به هم میخوره ،
راستی کارفرمای ما 2 بار دیگه رفته بود دفتر فریلنسر و باز هم جواب سر بالا داده بود ، خود کارفرما از روش برخورد اینا تعجب کرده بود .
فریلنسر تبدیل به یک کلاهبردار بزرگ شده از فی های مختلف گرفته تا نرخ تبدیل ارز و مشکلات دیگه ، تو نت خیلیا از دستشون مینالن ، با گرفتن وکیل های حرفه ای هم نمیزارن شکایت کسی به جایی برسه.
من مشکلی نداشتم باهاشون اما از این به بعد دیگه اعتماد ندارم به اینا و کوچ میکنم به elance یا odesk
-
تعداد تشکر ها ازTehranshahr به دلیل پست مفید
-
June 5th, 2013, 00:43
عضو جدید
سلام جواب تیکت اومد هاهاهاهاهاها(Hi there,
Thank you for your response.
Your account cannot be closed as it is on limited status. Your account can only be closed once the issue is settled. We suggest that you complete all the requirements indicated in the Verification Center to lift the limitations on your account.
For your convenience, here is the link again:
https://www.freelancer.com/users/lim...ion_center.php
Should you have other concerns, please feel free to contact us.
)
-
-
June 5th, 2013, 00:43
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
amosum
این هم متن آخرین تیکتی که زدم (
hello again .
من دوتا خواهش از شما دارم، اینکه زیاد تیکت بزنیم و در این مورد سوال بپرسیم جز اینکه دیگه به تیکتها از ایران توجه نکنند فایده ی دیگه ای نداره چون مسئول رسیدگی به اکانتهای لیمیت شده یک دپارتمان دیگه هست و افرادی که تیکتها را جواب میدهند هیچ اطلاعی در این خصوص ندارند.
دومین خواهشم اینه که اگه شماره تماس درست از آنها دارین (یا شریکتون داره) به من بدهید چون این شماره تماسهایی که تو این فروم نوشته شده اند درست نیستند.
ممنون
-
-
June 5th, 2013, 00:45
عضو جدید
پاسخ : Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
و این هم جوابی هست که به ایمیل جدید زدن (توی این ایمیل خودم رو به عنوان یک کاربر جدید که تمایل به عضویت داره معرفی کرده بودم و گفته بودم که در صورت بسته شدن اکانت چه اتفاقی میفته)
هاهاهاهاهاهاههاهاهاههاهاه اهاهاهاههاهاهاهاهاههاهاها
(Hi there,
Thank you for contacting Freelancer.com Support.
To set your expectations, only funds earned from projects can be withdrawn. Deposited funds cannot be withdrawn; they can only be refunded to their original Payment Gateway.
If the account has a balance of more than $30 USD, the user will be advised to either withdraw or refund their funds before the deactivation of the account.
Please do not hesitate to contact us again if you have further queries.)
-
-
June 5th, 2013, 00:47
عضو جدید
حتما جهت شماره تماس میپرسم ، اما دفعه قبل گفته بودن که فقط با ایمیل جواب میدن .
-
-
June 5th, 2013, 01:00
عضو جدید
پاسخ : Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
دوستان این هم متن جدیدی که هم اکنون فرستادم .
(my friend your answers is very General and they are not good for me .i know that my account is limited and also i know that you limit all Iranian accounts , and also i sent my documents 5 days a go .
my question is very very very very clear , why you don't like answer ?!!!!
if freelancer.com decided to close , block or Boycott my account or any other Iranians account , what happens for our money that now exist in our account ?
please answer with Courage and honesty.
It is my right to know.
please please please answer clear i am very tired . )
ببینم جواب این رو چی میدن (حدود 2000$ تو حسابم گیر کرده)
-
-
June 5th, 2013, 09:32
من می گم بیایین یه وبلاگ درست کنید و این موضوع رو بحث کنید توش و یه نفر که اینگلیسیش خوبه بیاد همه چی رو بگه (مثلا بگه که ما مدارک فرستادیم اینا جواب نمی دن و اینا...) عنوانش رو هم بزارین مثلا freelancer is scam اینا....! بعد بچه ها و انوایی که seo شون خوبه بیان پخشش کنیم تو نت (تو سایتای خارجی) یکم که بالا اومد و سرو صدا کرد اینا خوشون می ترسن! دیدم ها تو سایتای خارجی! طرف بزرگ freelancer بود اومده تو کامنت ها گفته یوزتو بده ببینم!!
-