نوشته اصلی توسط
dreamdata
سلام به همه دوستان
تست میشه اسمشو گذاشت یا فداکاری یا تعیین تکلیف یا هر چی من با توجه به اینکه دو خط از دو کشور مختلف ( موبایل ) در دست دارم و در فریلنسر یکیشو ثبت کرده بودم - گفتم بزار ی بررسی کنیم بلکه نتیجش جواب سوالی شد برای خیلی از این دوستان که این روز ها احساس بدی دارن و میتونم بگم اعصابشون هم خرده . درکتون میکنم . من اون خط دیگه رو تو فریلنسر ثبت کردم - جالب بود به نظرم این تشخیص هویتی که الان میخوام بگم رو یادم نمیاد قبلا موقع ثبت خط تلفن داشتند . به هر حال خط رو تغییر دادم و بلافاصله بعدش به فرم تشخیص هویت رفت صفحه :
1. Government Issued Identification
Provide a scanned copy of a currently valid government issued ID, driver's license or passport which includes your photo, signature, name and date of birth.
خوب به هر حال منم پاسپورتم رو فرستادم اطلاعاتم رو هم به کشوری که این خط رو دارم ازش ست کردم ( البته من حساب بانکی دارم تو اون کشور که اگر ازم صورتحساب بانک هم بخوان میتونم بفرستم - به روز )
اما در کل پاسپورتم که ایرانی هست ( پی پل به اون برو و بیاش پاسپورت ایرانی رو اوکی میده و مشکلی نداره ) حالا ببینیم برخورد اینا چیه - با توجه به اینکه میتونم صورت حساب بانک کشور XXXXX رو بهشون بدم قاعدتا ممانعتی برای لیمیت شدن حسابم نیست - اصولا با رفتارشون مشخص میکنند چقدر شعور و فهم دارن - گر چه اگر منو لیمیت کنند شکایت هم میتونم بکنم چون من اطلاعاتم صحیح هست و مدارک مشخص میکنه که من علاوه بر ایران در اون کسور هم زندگی میکنم.
حالا دوستان درکل رفته برای بررسی مدارک - و طبق ایمیلشون که نوشته :
After you complete the steps we will verify your account within 2-3 business days.
اگر تا آخر هفته خط دومم ( که ادد کردم الان ) حالت وریفای نشد یا احیانا لیمیت شدم ( 270 دلار داشتم - بقیش کشیده بودم بیرون از پروفایل به پی پل خودم ) اطلاع میدم - اگر هم وریفای شد باز اطلاع میدم...
شاید بگید چرا این کارو کردم - علتش اینه که ی انسان نباید با ترس کار کنه یا زندگی کنه ( البته جدای از زندگی در ایران :دی ) اول و آخر باید خیالم راحت میشد که برنامه اینا چیه ! پست های شما برای من هم تا حدی نگران کننده بود ...
به هر حال موفق باشید - به امید آزادی در دنیا.