-
June 2nd, 2013, 18:28
عضو جدید
پاسخ : مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم
فرض کنیم یک وکیل یا شرکت مشاوره حقوقی پیدا کردیم. اگر همه مون بیافتیم دنبالش بالاخره پیدا میکنیم.
وقتی پیدا کردیم سوال هامون چیه؟ خواسته مون چیه؟ چقدر حاضریم هزینه کنیم؟
به نظر من چند مسئله مبهم وجود داره که باید بپرسیم و جواب قطعی بگیریم:
۱. آیا شرکت های استرالیائی اجازه دارن با ساکنین ایران کار کنن؟
۲. آیا شرکت فریلنسر اصلا یک Reporting Body به AUSTRAC هست یا ادعای الزام رعایت قوانین ضدپولشوئی بهانهست؟
۳. حتی درصورتی که Reporting Body باشه، داره درست عمل میکنه؟ قانون در مورد این مبالغ جزئی که ما در میاریم و میخوایم برداشت کنیم هم ملزمشون کرده verification انجام بدن؟
۴. حتی اگر ملزم به انجام تائید هویت و نشانی باشن، آیا میتونن مدارکی رو که ما میفرستیم بخاطر فارسی بودن رد کنن؟
۵. اگر همه کارهاشون تا اینجا درست باشه، اگر ما نتونیم از سد verification شون بگذریم چی به سر موجودیمون میاد؟
اگر سوالی به نظر دوستان میرسه لطفا اضافه کنید.
چند نکته دیگه:
اگر تونستیم یک وکیل یا مشاور حقوقی پیدا کنیم، من حاضرم سهم خودم از هزینه ها رو بپردازم. شنیدم وکیل هائی هستن که فقط بشرط برنده شدن دعوا دستمزد میگیرن.
من از طریق وب سایت AussieLegal - Free Australian legal information, useful DIY legal kits and recommended law firm referral service یک درخواست اولیه برای Legal Aid فرستادم و منتظر جواب هستم. خبر و نتیجه ش رو اطلاع میدم.
-
تعداد تشکر ها ازmajid-f به دلیل پست مفید
-
June 2nd, 2013 18:28
# ADS
-
June 3rd, 2013, 02:22
عضو جدید
با سلام خدمت دوستان عزیز .
بعد از مطالعه صفحات مختلف این عنوان ، چند سوئال کلی برام پیش میاد .
1 - اگر کشور محل سکونت رو عوض کنیم آیا میشه اکانت رو از لیمیت خارج کرد ؟
2- از چند نفر آدرس جهت وریفای نخواستن ؟
......
حالا چند تجربه .
1 -با اکانت لیمیت نمیشه پول برای پروژه کریت یا ریلیز کنیم ، یعنی اگه اکنت درست نشه پول توش هم خراب میشه .
2 -این شرکت هنوز تسمیم اصلی خودش رو نگرفته ، برای همین ساپرتش این شکلی جواب میده .
3 -یکی از کارفرماهای ما رفته بود دفتر فری لنسر تو سیدنی ، اونجا هم بهش جواب درست نداده بودن .
4 -شاید وکیل بهترین راه حل باشه ، یا اینکه از ایران بریم ، اگه فریلنسر قبول کنه .
5 -وقت خودتون رو با ساپورتر فریلنسر از دست ندین .
-
تعداد تشکر ها از amosum به دلیل پست مفید
-
June 3rd, 2013, 02:34
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
amosum
با سلام خدمت دوستان عزیز .
بعد از مطالعه صفحات مختلف این عنوان ، چند سوئال کلی برام پیش میاد .
1 - اگر کشور محل سکونت رو عوض کنیم آیا میشه اکانت رو از لیمیت خارج کرد ؟
جواب:

نوشته اصلی توسط
majid-f
مادامیکه اکانت لیمیت است امکان تغییر کشور و تلفن وجود ندارد. -- edit_restrictions.png

نوشته اصلی توسط
amosum
3 -یکی از کارفرماهای ما رفته بود دفتر فری لنسر تو سیدنی ، اونجا هم بهش جواب درست نداده بودن .
میشه بیشتر توضیح بدین؟ کارفرمای شما چی گفته بود و اونا در جواب چی بهش گفتن؟
-
-
June 3rd, 2013, 03:43
عضو انجمن
سلام به همه دوستان
تست میشه اسمشو گذاشت یا فداکاری یا تعیین تکلیف یا هر چی من با توجه به اینکه دو خط از دو کشور مختلف ( موبایل ) در دست دارم و در فریلنسر یکیشو ثبت کرده بودم - گفتم بزار ی بررسی کنیم بلکه نتیجش جواب سوالی شد برای خیلی از این دوستان که این روز ها احساس بدی دارن و میتونم بگم اعصابشون هم خرده . درکتون میکنم . من اون خط دیگه رو تو فریلنسر ثبت کردم - جالب بود به نظرم این تشخیص هویتی که الان میخوام بگم رو یادم نمیاد قبلا موقع ثبت خط تلفن داشتند . به هر حال خط رو تغییر دادم و بلافاصله بعدش به فرم تشخیص هویت رفت صفحه :
1. Government Issued Identification
Provide a scanned copy of a currently valid government issued ID, driver's license or passport which includes your photo, signature, name and date of birth.
خوب به هر حال منم پاسپورتم رو فرستادم اطلاعاتم رو هم به کشوری که این خط رو دارم ازش ست کردم ( البته من حساب بانکی دارم تو اون کشور که اگر ازم صورتحساب بانک هم بخوان میتونم بفرستم - به روز )
اما در کل پاسپورتم که ایرانی هست ( پی پل به اون برو و بیاش پاسپورت ایرانی رو اوکی میده و مشکلی نداره ) حالا ببینیم برخورد اینا چیه - با توجه به اینکه میتونم صورت حساب بانک کشور XXXXX رو بهشون بدم قاعدتا ممانعتی برای لیمیت شدن حسابم نیست - اصولا با رفتارشون مشخص میکنند چقدر شعور و فهم دارن - گر چه اگر منو لیمیت کنند شکایت هم میتونم بکنم چون من اطلاعاتم صحیح هست و مدارک مشخص میکنه که من علاوه بر ایران در اون کسور هم زندگی میکنم.
حالا دوستان درکل رفته برای بررسی مدارک - و طبق ایمیلشون که نوشته :
After you complete the steps we will verify your account within 2-3 business days.
اگر تا آخر هفته خط دومم ( که ادد کردم الان ) حالت وریفای نشد یا احیانا لیمیت شدم ( 270 دلار داشتم - بقیش کشیده بودم بیرون از پروفایل به پی پل خودم ) اطلاع میدم - اگر هم وریفای شد باز اطلاع میدم...
شاید بگید چرا این کارو کردم - علتش اینه که ی انسان نباید با ترس کار کنه یا زندگی کنه ( البته جدای از زندگی در ایران :دی ) اول و آخر باید خیالم راحت میشد که برنامه اینا چیه ! پست های شما برای من هم تا حدی نگران کننده بود ...
به هر حال موفق باشید - به امید آزادی در دنیا.
-
تعداد تشکر ها ازdreamdata به دلیل پست مفید
-
June 3rd, 2013, 04:00
عضو جدید
عجب کاری کردی حسین جان. به جمع لیمیت شدگان خوش اومدی! امیدوارم مشکل همه مون ختم به خیر بشه.
ویرایش: با این پست شدم «عضو انجمن»! به فال نیک بگیریم و بگیم مشکلمون ختم به خیر میشه؟
ویرایش توسط majid-f : June 3rd, 2013 در ساعت 04:03
دلیل: اعلام پست صدم!
-
-
June 3rd, 2013, 04:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majid-f
عجب کاری کردی حسین جان. به جمع لیمیت شدگان خوش اومدی! امیدوارم مشکل همه مون ختم به خیر بشه.
بالاخره باید بفهمم مشکلشون با ایرانی بودنه ( که از نظر قوانین نباید اینطور باشه ) یا کلا برای همه این تشخیص هویت رو میفرستن یا فرستاده اند ( در کل چه امروز چه فردا - تکلیف باید مشخص شه ) - اضافه کنم که اکانتم لیمیت نشده ...
ویرایش توسط dreamdata : June 3rd, 2013 در ساعت 04:15
-
-
June 3rd, 2013, 04:18
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dreamdata
بالاخره باید بفهمم مشکلشون با ایرانی بودنه ( که از نظر قوانین نباید اینطور باشه ) یا کلا برای همه این تشخیص هویت رو میفرستن یا فرستاده اند ( در کل چه امروز چه فردا - تکلیف باید مشخص شه )
مشکلشون با ایرانی بودن ما هم هست و هم نیست. یعنی اینکه ایرانی نبودن تضمینی برای محدود نشدن اکانت نیست -- اما مثل اینکه ایرانی بودن دلیل کافی برای محدود شدن اکانت هست! یک چیزی توی مایه های «پول خوشبختی نمیاره، اما بی پولی حتما بدبختی میاره»!
-
-
June 3rd, 2013, 07:46
عضو جدید
قطعا ایرانی بودن باعث درخواست وریفای کردن و درنتیجه لیمیت شدن تا اعلام نتیجه خواهد شد.
@dreamdata بعد از اینکه مدارک از شما خواست ، درخواست widthraw کردید؟ چون با درخواست هست که لیمیت مشخص میشه.

نوشته اصلی توسط
amosum
کارفرمای شما چه چیزی گفته بود؟ و با چه مسئولی؟
-
-
June 3rd, 2013, 08:25
عضو جدید
Re: مشکل جدید برداشت در فریلنسر - ایرانیهای فریلنسر بیاین همفکری بکنیم

نوشته اصلی توسط
dreamdata
سلام به همه دوستان
تست میشه اسمشو گذاشت یا فداکاری یا تعیین تکلیف یا هر چی من با توجه به اینکه دو خط از دو کشور مختلف ( موبایل ) در دست دارم و در فریلنسر یکیشو ثبت کرده بودم - گفتم بزار ی بررسی کنیم بلکه نتیجش جواب سوالی شد برای خیلی از این دوستان که این روز ها احساس بدی دارن و میتونم بگم اعصابشون هم خرده . درکتون میکنم . من اون خط دیگه رو تو فریلنسر ثبت کردم - جالب بود به نظرم این تشخیص هویتی که الان میخوام بگم رو یادم نمیاد قبلا موقع ثبت خط تلفن داشتند . به هر حال خط رو تغییر دادم و بلافاصله بعدش به فرم تشخیص هویت رفت صفحه :
1. Government Issued Identification
Provide a scanned copy of a currently valid government issued ID, driver's license or passport which includes your photo, signature, name and date of birth.
خوب به هر حال منم پاسپورتم رو فرستادم اطلاعاتم رو هم به کشوری که این خط رو دارم ازش ست کردم ( البته من حساب بانکی دارم تو اون کشور که اگر ازم صورتحساب بانک هم بخوان میتونم بفرستم - به روز )
اما در کل پاسپورتم که ایرانی هست ( پی پل به اون برو و بیاش پاسپورت ایرانی رو اوکی میده و مشکلی نداره ) حالا ببینیم برخورد اینا چیه - با توجه به اینکه میتونم صورت حساب بانک کشور XXXXX رو بهشون بدم قاعدتا ممانعتی برای لیمیت شدن حسابم نیست - اصولا با رفتارشون مشخص میکنند چقدر شعور و فهم دارن - گر چه اگر منو لیمیت کنند شکایت هم میتونم بکنم چون من اطلاعاتم صحیح هست و مدارک مشخص میکنه که من علاوه بر ایران در اون کسور هم زندگی میکنم.
حالا دوستان درکل رفته برای بررسی مدارک - و طبق ایمیلشون که نوشته :
After you complete the steps we will verify your account within 2-3 business days.
اگر تا آخر هفته خط دومم ( که ادد کردم الان ) حالت وریفای نشد یا احیانا لیمیت شدم ( 270 دلار داشتم - بقیش کشیده بودم بیرون از پروفایل به پی پل خودم ) اطلاع میدم - اگر هم وریفای شد باز اطلاع میدم...
شاید بگید چرا این کارو کردم - علتش اینه که ی انسان نباید با ترس کار کنه یا زندگی کنه ( البته جدای از زندگی در ایران :دی ) اول و آخر باید خیالم راحت میشد که برنامه اینا چیه ! پست های شما برای من هم تا حدی نگران کننده بود ...
به هر حال موفق باشید - به امید آزادی در دنیا.
سلام
من هم دقیقا همین اشتباه رو مرتکب شدم و اکانتم رفته رو هوا فعلا.
کشور و آی پیم آلمان بود اومدم با تلفن مالزی وریفای کردم علاوه بر اینکه اکانتم کشورش پرید 1هفته بعد هم لیمیت شد! حالا هم که جوابگو نیستن.
-
-
June 3rd, 2013, 08:41
عضو جدید
بقیه بچه ها هم کشورشون با شماره موبایلی که داده بودند فرق میکرد؟! گویا مشکل از همینجا شروع شده!
-