-
March 2nd, 2013, 14:14
فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سلام خدمت دوستان
افر جدیدی سرور های مجازی را برای شمادوستان توی این تاپیک قرار داده ایم
سرور های انگلیس ما دارای 192 گیگ رم و سی پی یو های 12 هسته ای هستند
سرورهای فرانسه ما دارای 64 گیگ رم و سی پی یو های 6 هسته ای هستند
و سرور های امریکای مادارای 64 گیگ رم و سی پی یو های 12 هسته ای هستند
این سرور از هارد های ساس برخوردار هست و افت سرعت به هیچ عنوان احساس نمیشود
ترافیک سرور ها نا محدود هست
افر های ما :
رم 4گیگ انگلیس با هارد 60 گیگ ماهانه 30000 تومان
رم 2گیگ انگلیس با هارد 60 گیگ 24000 تومان
رم 2گیگ فرانسه با هارد 60 گیگ ماهانه 25000 تومان
رم 1گیگ فرانسه با هارد 60 گیگ ماهانه 18000 تومان
رم 2گیگ امریکا با هارد 60 گیگ ماهانه 18000تومان
رم 1گیگ امریکا با هارد 60 گیگ ماهانه 16000 تومان
رم 512 امریکا باهارد 60 گیگ ماهانه 12000 تومان
برای دیدن موجودی و خرید سرویس ها از لینک زیر اقدام کنید
وی پی اس فارس - سبد خرید
شماره تماس : 09391574930
تماس یاهو: shayan.asgarpour@yahoo.com
لطفا در هنگام سفارش توی قسمت توضیحات بنویسید چه سیستم عاملی میخواهید
ساعت کاری ما ۱2 صبح تا ۱۲ بامداد هست
سوالی بود در خدمتم
لینک تاپیک قبلی: http://www.webhostingtalk.ir/f15/62273/
ویرایش توسط PENOIL : March 2nd, 2013 در ساعت 14:20
-
تعداد تشکر ها ازPENOIL به دلیل پست مفید
.K.H.A., AhriMAN_7211, alikhkh, amir.kik, amir.killer, amir_tara67, ariansafaei, arian_online, baranblog, etanol, expert, farshid2345678, forever1373, hack2hacker, HADNEZ-ICT, Hamid_s2022, heshi, hostarya, irandac, korosh-MD, LiGA, masoud-h, MR-Vazin, navid2zp, omid021, payamk, Room66, sirousb, techno2001, vira1368
-
March 2nd, 2013 14:14
# ADS
-
June 1st, 2013, 14:02
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان

نوشته اصلی توسط
dj-big
شما که سرویسی از ایشون ندارین جای حمایت الکی اینجا نیست . هیچ کدام از سرور های جایگزین را هم تحویل ندادن . کارشون را هم شما در جایگاهی نیستین که بگین به نحو احسن انجام داده یا نه مشتری هاشون باید بگن که از این 170 صفحه مشخصه اون تاپیک شکایت هم مال اسپمر هایی مثل شما هست که بالای 100 پست دارن .
شما که از چیزی خبیرب ندارید دروغ نگید یعنی چی سرویس های جایگزین تحویل داده نشده؟>
لطفا دروغ نگید درحال که هیچ خبری ندارید
-
-
June 1st, 2013, 14:12
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
ولا من تیکت زدم زنگ زدم اس ام اس دادم ! به نتیجه نرسیدم !
-
-
June 1st, 2013, 14:13
-
تعداد تشکر ها از langueclub به دلیل پست مفید
-
June 1st, 2013, 14:15

نوشته اصلی توسط
milad2013
ولا من تیکت زدم زنگ زدم اس ام اس دادم ! به نتیجه نرسیدم !
0921
فقط اس امس دیروز دادید " انجام شد؟ " چی انجام شد؟
-
-
June 1st, 2013, 14:17
-
-
June 1st, 2013, 14:20

نوشته اصلی توسط
milad2013
انتقال دیگه ...!!
خوب وقتی انجوری اس ام اس میدید من نمیدونم چه مشکلی دارید و اسمتون چی هست
توی سایت دارم مشکلتون رو حلمیکنم بعد رفع مشکل تیکت جواب داده میشه
-
-
June 1st, 2013, 14:21

نوشته اصلی توسط
langueclub
واسه من که صبح قطع شد؛ غروب سرور جدید دستم بود! :/
هاست دانلود هم داشتم، اونم تحویل داده شد. تازه، برای جبران مافات، چند گیگ اضافه هم دادن

نوشته اصلی توسط
PENOIL
شما که از چیزی خبیرب ندارید دروغ نگید یعنی چی سرویس های جایگزین تحویل داده نشده؟>
لطفا دروغ نگید درحال که هیچ خبری ندارید
یعنی ما الان 12 روز 50 تومان دادیم سرور نداریم اگه دروغ می گم تا فاکتور و تیکت ها را هم با عکس بگذارم ؟!
در ضمن من دروغ می گم یا شما که می ری با یک اکانت دیگه میای از خودت تعریف می کنی دوستان توجه کنید این اقای langueclub همین امروز عضو شده و همین الان هم اولین پستشون را دادن و دارن از تحویل گرفتن سرویس حرف می زنن ایشون هم تشکر کرده یعنی ما صلا نفهمیدیم قضیه چیه
-
-
June 1st, 2013, 14:29

نوشته اصلی توسط
dj-big
یعنی ما الان 12 روز 50 تومان دادیم سرور نداریم اگه دروغ می گم تا فاکتور و تیکت ها را هم با عکس بگذارم ؟!
در ضمن من دروغ می گم یا شما که می ری با یک اکانت دیگه میای از خودت تعریف می کنی دوستان توجه کنید این اقای langueclub همین امروز عضو شده و همین الان هم اولین پستشون را دادن و دارن از تحویل گرفتن سرویس حرف می زنن ایشون هم تشکر کرده یعنی ما صلا نفهمیدیم قضیه چیه

عزیزم من همین یک اکانت رو دارم
توی یاهو مسیج همگانی دادم تا بیان بگند که سرویس تحویل گرفتند و دروغ شمارو رو کنند
از هرچی دوست دارید اسکن بزارید
اگر واقعا فکر میکنید مشکلی توی سرویس دهی من هست تاپیک انتقاد باز کنید چون اینجوری بهتر به جواب میرسید
شما هم دیشب درخواست ارتقا سرور دادی الان هم داره منتقل میشه روی سرور جدید از دیشب
http://upcity.ir/images2/85952825999943111730.jpg
نمیدونم دیگه این بچه بازی هاتون چی هست
پولتون رو خردم؟
سرتون رو کلاه گزاشتم؟
بهتون جواب ندادم؟
به خدا خسته شدم از این وضعیت بعضی یوزر ها کاری میکنند ادم دیگه اصلا حسی برای انجام کار نداشته باشه
شماهم به جای اینکه اینجا دروغ بگید و سعی کنید کار من رو زیر سوال ببرید کمی صبر کنید تا کارتون توی سایت انجام بشه
-
-
June 1st, 2013, 14:42
آقا چرا این همه ادم ناراحت دورو برت اند ؟
(اکانت ساختم و مسیج هم اینجا دادم ولی مثل اینکه جواب گو نیستید)
فکر کنم مجبورم دوباره تجدید نظر کنم ...
-
-
June 1st, 2013, 14:43

نوشته اصلی توسط
PENOIL
عزیزم من همین یک اکانت رو دارم
توی یاهو مسیج همگانی دادم تا بیان بگند که سرویس تحویل گرفتند و دروغ شمارو رو کنند
از هرچی دوست دارید اسکن بزارید
اگر واقعا فکر میکنید مشکلی توی سرویس دهی من هست تاپیک انتقاد باز کنید چون اینجوری بهتر به جواب میرسید
شما هم دیشب درخواست ارتقا سرور دادی الان هم داره منتقل میشه روی سرور جدید از دیشب
http://upcity.ir/images2/85952825999943111730.jpg
نمیدونم دیگه این بچه بازی هاتون چی هست
پولتون رو خردم؟
سرتون رو کلاه گزاشتم؟
بهتون جواب ندادم؟
به خدا خسته شدم از این وضعیت بعضی یوزر ها کاری میکنند ادم دیگه اصلا حسی برای انجام کار نداشته باشه
شماهم به جای اینکه اینجا دروغ بگید و سعی کنید کار من رو زیر سوال ببرید کمی صبر کنید تا کارتون توی سایت انجام بشه
هم پولمون را خردین
هم سرمون کلاه گذاشتین
هم بهمون جواب ندادین
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اول که سرور 512 دادین به جای 1 گیگ
بعد از کلی جر و بحث با شما که این سرور هاتون مشکل داره گفتین انتقال می دم ( اولش که قبول نمی کردین مشکل داره ) 4 تا کاربر دیگه هم اعتراض کردن قبول کردین .
بعد قرار شد این کار را رایگان انجام بدید :

بعد گفتین 5 تومان بریزین به حساب نمی صرفه

بعد گفتین چرا تو wht اعتراض می کنی :

بعد از کلی دردسر هنوز که هنوز ه نفهمیدین من 2 تا سرورم مشکل داره یک دونش را دارین انتقال می دین روی سرو جدیدتون 50 بار بیشتر گفتم اقا جان ما 2 تا سرورمون مشکل داره الان باز فقط یک سرور را انتقال دادین .
زنگ می زینم اینقدر بی ادبانه با ادم حرف می زنید که من گفتم باشه خداحافظ
اگر هم تیکت بزنیم اینجوری جواب می دین
یعنی اولین بار هست پشتیبانی می گه وقت ندارم هیچ جا من همچین چیزی ندیدم !!!!
-