یعنی ما الان 12 روز 50 تومان دادیم سرور نداریم اگه دروغ می گم تا فاکتور و تیکت ها را هم با عکس بگذارم ؟!
در ضمن من دروغ می گم یا شما که می ری با یک اکانت دیگه میای از خودت تعریف می کنی دوستان توجه کنید این اقای langueclub همین امروز عضو شده و همین الان هم اولین پستشون را دادن و دارن از تحویل گرفتن سرویس حرف می زنن ایشون هم تشکر کرده یعنی ما صلا نفهمیدیم قضیه چیه![]()
عزیزم من همین یک اکانت رو دارم
توی یاهو مسیج همگانی دادم تا بیان بگند که سرویس تحویل گرفتند و دروغ شمارو رو کنند
از هرچی دوست دارید اسکن بزارید
اگر واقعا فکر میکنید مشکلی توی سرویس دهی من هست تاپیک انتقاد باز کنید چون اینجوری بهتر به جواب میرسید
شما هم دیشب درخواست ارتقا سرور دادی الان هم داره منتقل میشه روی سرور جدید از دیشب
http://upcity.ir/images2/85952825999943111730.jpg
نمیدونم دیگه این بچه بازی هاتون چی هست
پولتون رو خردم؟
سرتون رو کلاه گزاشتم؟
بهتون جواب ندادم؟
به خدا خسته شدم از این وضعیت بعضی یوزر ها کاری میکنند ادم دیگه اصلا حسی برای انجام کار نداشته باشه
شماهم به جای اینکه اینجا دروغ بگید و سعی کنید کار من رو زیر سوال ببرید کمی صبر کنید تا کارتون توی سایت انجام بشه
هم پولمون را خردین
هم سرمون کلاه گذاشتین
هم بهمون جواب ندادین
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اول که سرور 512 دادین به جای 1 گیگ
بعد از کلی جر و بحث با شما که این سرور هاتون مشکل داره گفتین انتقال می دم ( اولش که قبول نمی کردین مشکل داره ) 4 تا کاربر دیگه هم اعتراض کردن قبول کردین .
بعد قرار شد این کار را رایگان انجام بدید :
بعد گفتین 5 تومان بریزین به حساب نمی صرفه
بعد گفتین چرا تو wht اعتراض می کنی :
بعد از کلی دردسر هنوز که هنوز ه نفهمیدین من 2 تا سرورم مشکل داره یک دونش را دارین انتقال می دین روی سرو جدیدتون 50 بار بیشتر گفتم اقا جان ما 2 تا سرورمون مشکل داره الان باز فقط یک سرور را انتقال دادین .
زنگ می زینم اینقدر بی ادبانه با ادم حرف می زنید که من گفتم باشه خداحافظ
اگر هم تیکت بزنیم اینجوری جواب می دین
یعنی اولین بار هست پشتیبانی می گه وقت ندارم هیچ جا من همچین چیزی ندیدم !!!!
![]()
یوزر بیگ همونطور که توی پست های قبلی هم گفتم همیشه فرقی بیت کسی که توی سایت پیگیر میشه و کسی که توی انجا پیگیر هست میزارم
چون صبر رو حوصله داره و پیگیر کارش هست مثل شما نیست
سرور 512 هم اشتباه من بود و توضیح دادم که از تمپلت استفاده میکنیم و فراموش شده بود براتون 1گیگ منم و تیکت دادید حل شد
درتسه اگر اینجا پیگیری نمیخواستید و توی سایت پیگیر میشدید بهتون روی هر سرور بابت مشکل 15روز هم تایم میدادم همونطور که به خیلی ها دادم مثل یوزر مهدی که توی همین تاپیک هم هست 60 روز بابت خسارت به سرویسشون اضافه شد
این فاکتور هم به درخواست شما برای ارتقا به سرور 4گیگ بوده که از دیشب درحال انتقال هست
برای سرویس دیگرتون هم میخواهید فاکتور میشه بعد پرداخت انجام میشه
من هیچ وقت بی ادبانه صحبت نکردم که بخوام با شما صحبت کنم پشت تلفن فهش خردم ولی جای جواب فهش تلفن رو قطع کردم مثل همین امروز یوزر میلاد که پست هاش توی همین تاپیک هست
درخواست ساپورت تغییرات توی فاکتور ها داده بودید و من هم بهتون گفتم 3شنبه تیکت بدید برای این مشکل
با این پست هاتون به هیچ چیزی نمیرسید و تنها باید صبر کنید وتوی سایت تیکت بدید و مشکلتون حل بشه
ویرایش توسط PENOIL : June 1st, 2013 در ساعت 14:56
مثلا یکی از یوزر های من که فقط از سایت پیگیر هست و تماس میگیره و الان هم داره همین تاپیک رو مشاهده میکنه یوزر ali_parand21
مثل شما مشکل سرعت داره و 4-5 روز هم هست کارش طول کشیده
ولی تا الان یک پست ندادن و از راه درست پیگیر بو.دند
ممنونم واقعا ازشون کارشونرو همیشه زودتر از شما انجام میدم مطمعن باشید
اقا شایان بعد از 5 روز از انتقال سرور به احترام حرف تون در سایت من یک کلام در اینجا موضوعی رو باز نکردم و فقط از طریق پشتیبانی و تلفن مستقیم با خودتون صحبت کردم ولی تا الان از صحبت های شما که هر سری می گید تا 30 دقیقه سرور رو بهتون می دم ... چیز دیگه ای ازتون در نیومد به خدا خسته شدم اقای محترم من روی حرف شما دارم به چند نفر دیگه قول می دم هر سری هم دروغ تحویل می دید هر سری هم تیکت زدم به باهانه مختلف یا گفتید پسورد سرور چیه که بنده در تیکت مربوط در قسمت مربوط به پسورد براتون زده بودم و یا عنوان می کنید کلا مشکل چی بوده به هر حال من از قید اطلاعات گذشتم چرا که شما بخواید 30 گیگ اطلاعات رو جابه جا بکنید اینقدر طول کشید به راستی خیلی خوب کار مشتری رو راه می ندازید فقط خواستم بگم این کارتون به هر عنوان درست نیست مشتری رو بازیچه خودتون نکنید فقط حرف نزنید عمل کنید بدرود
همین توی پست بالا داشتم از شما تشکر میکردم
http://upcity.ir/images2/54018596655184058634.jpg
سرورتون روی نصب هست
7روز هم بابت این مشکلات بعد انتقال روش اضافه میشه
آره خب، الان عضو شدم.
اما همونطور که آقا شایان گفت، تو یاهو send to all داده بودن.
اگه هم شکی هست، آی دی یاهوم:
forever.sadra
ضمنا؛ اینم عکس تیکت هایی که ما دادیم که دیگه نگین دروغه؛ به تاریخ و ساعت هم میونین دقت کنین:
http://up.vbiran.ir/uploads/137008370039718_0fars.jpg
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)