-
March 2nd, 2013, 14:14
فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سلام خدمت دوستان
افر جدیدی سرور های مجازی را برای شمادوستان توی این تاپیک قرار داده ایم
سرور های انگلیس ما دارای 192 گیگ رم و سی پی یو های 12 هسته ای هستند
سرورهای فرانسه ما دارای 64 گیگ رم و سی پی یو های 6 هسته ای هستند
و سرور های امریکای مادارای 64 گیگ رم و سی پی یو های 12 هسته ای هستند
این سرور از هارد های ساس برخوردار هست و افت سرعت به هیچ عنوان احساس نمیشود
ترافیک سرور ها نا محدود هست
افر های ما :
رم 4گیگ انگلیس با هارد 60 گیگ ماهانه 30000 تومان
رم 2گیگ انگلیس با هارد 60 گیگ 24000 تومان
رم 2گیگ فرانسه با هارد 60 گیگ ماهانه 25000 تومان
رم 1گیگ فرانسه با هارد 60 گیگ ماهانه 18000 تومان
رم 2گیگ امریکا با هارد 60 گیگ ماهانه 18000تومان
رم 1گیگ امریکا با هارد 60 گیگ ماهانه 16000 تومان
رم 512 امریکا باهارد 60 گیگ ماهانه 12000 تومان
برای دیدن موجودی و خرید سرویس ها از لینک زیر اقدام کنید
وی پی اس فارس - سبد خرید
شماره تماس : 09391574930
تماس یاهو: shayan.asgarpour@yahoo.com
لطفا در هنگام سفارش توی قسمت توضیحات بنویسید چه سیستم عاملی میخواهید
ساعت کاری ما ۱2 صبح تا ۱۲ بامداد هست
سوالی بود در خدمتم
لینک تاپیک قبلی: http://www.webhostingtalk.ir/f15/62273/
ویرایش توسط PENOIL : March 2nd, 2013 در ساعت 14:20
-
تعداد تشکر ها ازPENOIL به دلیل پست مفید
.K.H.A., AhriMAN_7211, alikhkh, amir.kik, amir.killer, amir_tara67, ariansafaei, arian_online, baranblog, etanol, expert, farshid2345678, forever1373, hack2hacker, HADNEZ-ICT, Hamid_s2022, heshi, hostarya, irandac, korosh-MD, LiGA, masoud-h, MR-Vazin, navid2zp, omid021, payamk, Room66, sirousb, techno2001, vira1368
-
March 2nd, 2013 14:14
# ADS
-
June 1st, 2013, 09:35
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
یوزر سعید
سرویست تحویل داده شده
سی پنل نصب شده فقط مونده انتقالش که گفتم انجام میدم
در ضمن یکبار دیگه هم پشت تلفن توهین کنید باهاتون برخورد میکنم
سرویستون کمتر از 24 ساعت تحویل داده شد
و وقتی میگم برات منتقل میکنم یعنی انجام میدم
این کاری هست که وضیفه من نیست ولی براتون انجام میشه
در ضمن کلا از خرید شما 48 ساعت نمیگزره 1هفته رو از کجا اوردید؟!!
پستتون گزارش شد
ویرایش توسط PENOIL : June 1st, 2013 در ساعت 09:46
-
-
June 1st, 2013, 09:45
عضو جدید
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
سلام
من که دیگه بی خیال این سرور شدم رفتم از جای دیگه خریدم که هم شرکت هستن هم تیکت بزنی دو دقیقه بعد جواب میدن
ولی اینجا ما 4 روزه منتظریم سرور جدید رو تحویل بگیریم ولی هیچ خبری نیست . سرور رو هم تازه تمدید کرده بودم نمیدونم میشه پولو پس گرفت یا نه ولی اخلاقیش اینه که پس بده چون یکی دو روز مونده به تموم شدن شارژ ماه قبلی تمدیدش کردم فرداشم خراب شد و از ماه بعدی حتی یه ثانیه هم استفاده نکردم
کیفیت سرور هم تا قبل از این اتفاقات خیلی خوب بود ولی کیفیت بدون پشتیبانی ارزشی نداره.الانم علاوه بر اینکه تمام اطلاعات سرورمون پرید ساعتها هم معطل و چشم انتظار بودیم شاید پولمونم از بین بره.جدای از اینا معلوم نیست اگه سرور رو بدن دو روز دیگه باز قطع نشه و برای درست شدنش باز 4-5 روزی معطل نشیم
خلاصه بگم درسته سرور ها ارزونه ولی به نظرم به این همه دردسرش نمی ارزه
-
-
June 1st, 2013, 09:48

نوشته اصلی توسط
heshi
سلام
من که دیگه بی خیال این سرور شدم رفتم از جای دیگه خریدم که هم شرکت هستن هم تیکت بزنی دو دقیقه بعد جواب میدن
ولی اینجا ما 4 روزه منتظریم سرور جدید رو تحویل بگیریم ولی هیچ خبری نیست . سرور رو هم تازه تمدید کرده بودم نمیدونم میشه پولو پس گرفت یا نه ولی اخلاقیش اینه که پس بده چون یکی دو روز مونده به تموم شدن شارژ ماه قبلی تمدیدش کردم فرداشم خراب شد و از ماه بعدی حتی یه ثانیه هم استفاده نکردم
کیفیت سرور هم تا قبل از این اتفاقات خیلی خوب بود ولی کیفیت بدون پشتیبانی ارزشی نداره.الانم علاوه بر اینکه تمام اطلاعات سرورمون پرید ساعتها هم معطل و چشم انتظار بودیم شاید پولمونم از بین بره.جدای از اینا معلوم نیست اگه سرور رو بدن دو روز دیگه باز قطع نشه و برای درست شدنش باز 4-5 روزی معطل نشیم
خلاصه بگم درسته سرور ها ارزونه ولی به نظرم به این همه دردسرش نمی ارزه
چندین بار گفتم مشتری هام رو توی فروش نمیشمناسم
به شما هم گفتم که عجله دارید اسمتون رو واسم پیغام خصوصی کنید ولی نکردید
امستون رو ارسال کنید سرویستون تحویل داده میشه و این چند روز قطعی هم اضافه میشه
-
-
June 1st, 2013, 09:53
عضو جدید
به من که چنین چیزی نگفتی شاید یکی دیگه بوده.فقط همینو میدونم که نزدیک دو روزه تو تیکت گفتی چه سیستم عاملی میخای منم جواب دادم از اون موقع هم هنوز تحویل ندادی
قبلا عجله داشتم ولی دیگه ندارم چون تحویل هم بدی استفاده ای ازش نمیکنم.اگه میخای پولو پس بده نمیخای هم که هیچی.ما تا جایی که باید صبر میکردیم صبر کردیم البته اگه نیای به منم بگی تازه 24 ساعته سرور خریدی چه جوری 5 روزه معطلی
-
تعداد تشکر ها از heshi به دلیل پست مفید
-
June 1st, 2013, 10:01

نوشته اصلی توسط
heshi
به من که چنین چیزی نگفتی شاید یکی دیگه بوده.فقط همینو میدونم که نزدیک دو روزه تو تیکت گفتی چه سیستم عاملی میخای منم جواب دادم از اون موقع هم هنوز تحویل ندادی
قبلا عجله داشتم ولی دیگه ندارم چون تحویل هم بدی استفاده ای ازش نمیکنم.اگه میخای پولو پس بده نمیخای هم که هیچی.ما تا جایی که باید صبر میکردیم صبر کردیم البته اگه نیای به منم بگی تازه 24 ساعته سرور خریدی چه جوری 5 روزه معطلی
5روز نیست و 3روز هست کلا قطع شده سرور
اسمتون رو واسم پیغام خصوصی کنید سریستون تحویل داده میشه
بهموقع اطلاع میدادید هم منتقل میشدید هم این مشکلات رو نداشتید
به هرحال اگر سرویستاون رو میخواهید اسمتون رو واسم پیغام خصوصی کنید
اگر هم نمخواهید که هیچ خودتون پیگیر نیستید
تا حالا شده یکبار تماس بگیرید یا اس ام اس بدید؟
با اینکه چنیدن بار گفتم اگر توی سایت جواب نمیدیم تماس بگیرید ولی بازم خیلی ها همین کار هم انجام نمیدند
برگشت وجه ندارم فقط میتونم بهتون سروی س تحویل بدم
-
-
June 1st, 2013, 10:11
عضو جدید
نمیدونم والا سرور من که از دوشنبه شب قطع شد
والا ما نفهمیدیم با کدوم ساز باید برقصیم اگه اینجا پیگیری کنیم کلی شاکی میشی میگی فقط از طریق سایت جواب میدم هرکی اینجا چیزی بگه 48 ساعت جوابشو نمیدم ما هم گفتیم چشم از سایت تیکت زدیم که اونم لطف کردی جواب ندادی بعدش میگی چرا اینجا چیزی نگفتی.تماس هم میگرفتم مطمئنم اتفاق خاصی نمیفتاد مثل اون بنده خداهای دیگه
-
تعداد تشکر ها ازheshi به دلیل پست مفید
-
June 1st, 2013, 10:14

نوشته اصلی توسط
heshi
نمیدونم والا سرور من که از دوشنبه شب قطع شد
والا ما نفهمیدیم با کدوم ساز باید برقصیم اگه اینجا پیگیری کنیم کلی شاکی میشی میگی فقط از طریق سایت جواب میدم هرکی اینجا چیزی بگه 48 ساعت جوابشو نمیدم ما هم گفتیم چشم از سایت تیکت زدیم که اونم لطف کردی جواب ندادی بعدش میگی چرا اینجا چیزی نگفتی.تماس هم میگرفتم مطمئنم اتفاق خاصی نمیفتاد مثل اون بنده خداهای دیگه
سرویس بنده خدا های دیگه تحویل داده شده که الان اینجا پست نمیدند دوست عزیز وگرنه مثل شما شاکی بودند
اوکی سرویستون رو گزاشتم نصب
تیکتتون پاییین بود ندیدم اقای سعییدی
بهتون 15روز اضافه میشه و 100 گیگ هم هارد رایگان میزنم تا راضی باشید
-
-
June 1st, 2013, 10:30
اوه مشکلی پیش امده !!
اقا یه رسیدگی کنید به این سایتتون می خوام سفارش بدم از اون ۴ گیگ ها نمی شه !!!
سی پنل رایگان هم داری ؟؟
-
-
June 1st, 2013, 10:32

نوشته اصلی توسط
rsp
اوه مشکلی پیش امده !!
اقا یه رسیدگی کنید به این سایتتون می خوام سفارش بدم از اون ۴ گیگ ها نمی شه !!!
سی پنل رایگان هم داری ؟؟
این سفارش در دسترس نیست زیرا موجودی نداریم پلن های دیگر رو سفارش بدید
براتون نصب میکنم و لایسنس تریال هست و 15 روزه
-
-
June 1st, 2013, 10:44
عضو جدید
سرور منم تحویل بدید
شماره تیکت 217648
-