نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید majid-f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    113
    تشکر شده در
    71 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط serverfire نمایش پست ها
    یک مسئله هم که هست ، الان کشور ما در مرحله حساسی هست و دنیا منتظره به بینه چه اتفاقی می افته میشه دوباره مثل 88 و یا مثلا اوضاع وخیم بشه تو کشور ( سفارت چیزی تسخیر کنیم :دی ) یا حتی بدتر . و احتمالا فرلنسر هم میخواد وسواس به خرج بده که یه موقع پول منتقل نکرده باشه برای تروریسم مثلا .
    برای چی این حرف رو میزنم چیزی از روی چیزی که شنیدم ، کشور ایران ، روسیه و کره شمالی تو لیست سیاه ویزا کار و تحصیل هستن ( جدیدا این اتفاق افتاده و خیلی از کشور ویزا ها ایران رو ریجکت می کنن )

احتمال زیاد حداکثر تا یک ماه دیگه اگر اوضاع کشور عادی بشه ، اوضاع فریلنسر هم برای ایرانی ها عادی میشه .
    فکر نکنم کسی اونجا نشسته باشه در حال رصد کردن اوضاع ایران باشه.

دوستانی هم که میفرمایند با آی پی ایران برای برداشت نباید وصل شد این دو مسئله رو چطور توجیه میکنن:

۱. حدود ۵۶ نفر (من جمله خود من) اصلا رسما توی اکانتشون اعلام کردن ایرانی و ساکن ایران هستن و اکانتشون هم بازه. وقتی کسی میگه من توی ایرانم دیگه چه احتیاجی به مچ گیری با آی پی هست؟
    ۲. استرالیا مثل آمریکا و انحادیه اروپا شرکت ها و سازمان های استرالیائی رو از مراوده مالی با شهروندان ایران منع نکرده -- اینکه بعدا این کار رو بکنه یا نه یک موضوع دیگه ست. برای همین هم فری لنسر حرفش این نیست که توی ایران هستی یا نیستی، بلکه میگه ثابت کن همون شخصی هستی که ادعا میکنی و همونجا ساکنی که توی اکانتت ثبت کردی.

پس این مشکلات علتش جیه؟
    والا هرچی فکر می کنم توضیح قانع کننده‌ای به نظرم نمی رسه. فقط این توضیح نیم بند رو غیر محتمل نمی دونم:

طبق قانون مبارزه با پولشوئی و تامین مالی تروریسم، سازمان متولی نظارت بر اجرای تمهیدات اسمش austrac هست. همین سازمان تعیین می کنه کدوم شرکت ها باید رویه اجرائی برای قانون مربوطه داشته باشن و چه گزارشی باید ارائه کنن.

احتمال داره نزدیک زمان ارائه گزارش باشن و بخوان نشون بدن اقداماتی انجام دادن.
    ویرایش توسط majid-f : May 27th, 2013 در ساعت 10:36
    ایمیل: majid4466@gmail.com
    تلفن: ۰۹۳۶۹۲۳۴۰۴۲
    اسکایپ: majid.fouladpour

2. تعداد تشکر ها ازmajid-f به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)