از لینکی که Tehranshahr ارسال کرد، رفتم توی سایت زیر:
http://www.govahiname.ir
دوستانی که مدرک انگلیسی برای ارائه میخوان، فکر می کنم شرایطش خوبه (گواهینامه بین المللی). خیلی هم گرون نیست. 60 تومن فک کنم می گیرن. یه هفته هم طول میکشه برسه به دستتون.
بله
اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله
خیر
از لینکی که Tehranshahr ارسال کرد، رفتم توی سایت زیر:
http://www.govahiname.ir
دوستانی که مدرک انگلیسی برای ارائه میخوان، فکر می کنم شرایطش خوبه (گواهینامه بین المللی). خیلی هم گرون نیست. 60 تومن فک کنم می گیرن. یه هفته هم طول میکشه برسه به دستتون.
الان مشکل نوع مدارک نیست ، جوابی برای قسمت تائیده نمیاد
الان برای من بیشتر سه چهار روزه هنوز جوابی به بررسی مدارک داده نشده
مدرکتون انگلیسی بوده و باز هم مشکل داشتید؟
سلام دوستان.
پول داخل هر اکانت رو که مستقیم نمیشه منتقل کرد به اکانت دیگه (چون لیمیت شده)، و Withdraw هم نمیشه کرد چون لیمیت هست. میشه بعنوان دستمزد یک پروژه دادش به فریلنسر دیگری؟
فکر جالبیه! الان میرم تست کنم!
ویرایش: تستش خطرناک نیس؟ کسی مثل من که لیمیت شده برای یکی دیگه بفرسته، ممکنه اون یکی دیگه هم لیمیت بشه...
ویرایش توسط mst_ab : May 26th, 2013 در ساعت 20:22
مدرک ترجمه شده هست و هنوز جوابی ندادن ، ولی سری قبل ترجمه شناسنامه رو قبول کردن
این دفعه شناسنامه رو قبول نکردن در مرحله اول ، کارت ملی رو ترجمه و فرستادم که پنج روزی میشه که هنوز جوابش نیومده .
این رو امتحان نکردم، اما فکر نکنم اصلا اون شکلی هم بشه پول رو جا به جا کرد.
چیزی که من امتحان کردم و نشد این بود که سعی کردم پول رو به حساب کارفرما برگردونم. از ترنسفر استفاده کردم و دلیل رو هم (که بیش تر یک جمله جا نداره) عودت قسمتی از پرداختی سری اخر ذکر کردم. جا برای توضیح بیشتر نداشت وگرنه میخواستم عنوان کنم یک قسمت از کار بنا به مسائلی مونده برای بعد و برای همین میخوام مبلغ مربوط به اون قسمت رو عودت بدم فعلا. اما همونطور که گفتم فقط همون تک جمله اول رو جا داشت.
موقعی هم که دکمه ترنسفر رو زدم جواب این بود که اکانتت لیمیت هست و برای خروج پول از اکانت باید رفع لیمیتش کنی!
روی همین حساب فکر میکنم به احتمال خیلی زیاد از طریق پروژه هم نشه کاری کرد.
دوستانی که حساباشون لیمیت شده میشه به این سوالها جواب بدن:
- این اکانت شما بعد از اینکه درخواست برداشت دادین لیمیت شد؟
- چند روز بعد از درخواست؟
- کشورتون ایران هست تو freelancer?
- با ip ایران وصل میشید؟
- درخواست برداشتتون رو با ip ایران دادین؟
- اگه با ip خارجی وصل میشید، گاهی وقت ها شده با ip ایران برید؟
- ip که درخواست برداشت دادین با کشوری که تو freelancer زدین مطابقت داره؟
- بار اولی هست که می خوایین برداشت کنید؟
- مبلغ برداشتی چقدر هست؟
منظور از سوال های بالا اینه که به یک نتیجه برسم، اگه دوستان به این سوال ها پاسخ بدن میشه نتیجه گیریهایی کرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)