نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    16 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

ممنون بابت جوابی که دادین

اما شرایط من و قبلاً چه برداشتایی داشتم:
    من حسابم رو از اول از آمریکا باز کردم آخرین بار هم حدود 5 ماه پیش برداشت داشتم و اکثراً هم از ip های آلمان؛ آمریکا و گاهی ایران (2 3 بار بیشتر نشده اونم فراموش کردم) و اکانتم لیمیت نشده، من اول حدس می زدم که این لیمیت جدیداً تو freelancer ایجاد شده، اما بعداً که تحقبق کردم دیدم نه اون زمانی که من برداشت داشتم هم وجود داشته...
    اما یک مورد جالب که اون موقع برام پیش اومد این بود:

من یک حساب paypal کسی برام باز کرده بود، درخواست برداشت دادم (حدود 500 دلار) و به حساب paypal خودم واریز شد، اما بعد از حدود 1 هفته حسابم لیمیت شد و تنها راهی که برام باز موند ریفاند به واریز کننده پول بود، من هم با ساپورت freelancer تماس گرفتم و گفتم که از ایرانم!! و paypal لیمیتم کرده میشه پیپال برگشت بزنه به شما و شما برگردونید به حسابم، اونا هم مرام گذاشتن و برگشت رو قبول کردن!! و دوباره 2 روز بعد درخواست برداشت دادم به حساب یه نفر دیگه!!! البته من کاربر premuim هستم اونجا و ماهی 50 دلار میدم بهشون!! شاید به این خاطر مرام گذاشتن! :D

من چند تا چیز به ذهنم میرسه

- قبلا (6 ماه پیش) با ایران مشکل نداشته الان جدیداً داره
    - برای استفاده معمولی میتونید از ip ایران استفاده کنید اما درخواست حتما باید با خارجی باشه!
    - ip ی که درخواست میدین باید با کشوری که تو freelancer زدین یکی باشه (و ایران نباشه)

من هم ترسیدم درخواست برداشت بدم و فعلا دست نگه داشتم اما این هفته میخوام دخواست بدم ببینم چی میگن!! مشکل اینجاست که من فقط تلفن رو وریفای کردم! و اگه بخوان آدرس رو وریفای کنم نمیتونم! :D

2. تعداد تشکر ها ازrezanew به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)