من هرچی میگردم آموزش عوض کردن عکس پس ضمینه فریر رو پیدا نمیکنم یعنی 1 مرد پیدا نمیشه به ما کامل توضیح بده ثواب داره ها :|
من هرچی میگردم آموزش عوض کردن عکس پس ضمینه فریر رو پیدا نمیکنم یعنی 1 مرد پیدا نمیشه به ما کامل توضیح بده ثواب داره ها :|
ویرایش توسط Ringmoon : May 27th, 2013 در ساعت 14:33
دوست عزیز چند ده بار تو تاپیک با چند روش توضیح داده شده///ببینید به پوشه template رفته و فایل footer.tpl رو ویرایش کنید و بعد از کد
این کد رو قرار بدین و جای adress aks آدرس عکس رو بزنیدکد:<div class="cleaner"></div>
این یک پلاگین هست..ولی رایگان نیست من میتونم با هزینه براتون راه اندازی کنمکد:<style type="text/css"> body { background-image: url('adress aks'); background-repeat: repeat-x & repeat-y } </style>
دوست عزیز کجا آپلود میکنید///این فریر که برای فروش فایل نیست/برای فروش رمز و پسورد و فایل تکست هست//جایی برا آپلود نداره//شما بد متوجه شدین....
دمت گرم کارم راه افتاد ، فقط من 1 مشکل دیگه هم دارم اگه این یکی هم یکی کامل توضیح بده ممنون میشم
من میخوام به جز فیلد ایمیل و شماره تماس مشتری ها بتونن 2 تا فیلد دیگه هم پر کنن و برا من بفرستن اگه کسی بلده چجوری میتونم فیلد اضافه کنم یاد بده کارم لنگه
آخه دیدم آپلود فایل داره منم گفتم حتما میشهدوست عزیز کجا آپلود میکنید///این فریر که برای فروش فایل نیست/برای فروش رمز و پسورد و فایل تکست هست//جایی برا آپلود نداره//شما بد متوجه شدین....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)