سلام
ی سوال چرا بعضی از سایت ها با کلیک روی محصولشون به صفحه ای میرن که فقط باید ایمیل رو وارد کنن من که هر چی گشتم این اسکریپت پیدا نکردم
مثل این سایت
ParsAlfa / پــارس آلفــا
سلام
ی سوال چرا بعضی از سایت ها با کلیک روی محصولشون به صفحه ای میرن که فقط باید ایمیل رو وارد کنن من که هر چی گشتم این اسکریپت پیدا نکردم
مثل این سایت
ParsAlfa / پــارس آلفــا
من هرچی میگردم آموزش عوض کردن عکس پس ضمینه فریر رو پیدا نمیکنم یعنی 1 مرد پیدا نمیشه به ما کامل توضیح بده ثواب داره ها :|
ویرایش توسط Ringmoon : May 27th, 2013 در ساعت 14:33
دوست عزیز چند ده بار تو تاپیک با چند روش توضیح داده شده///ببینید به پوشه template رفته و فایل footer.tpl رو ویرایش کنید و بعد از کد
این کد رو قرار بدین و جای adress aks آدرس عکس رو بزنیدکد:<div class="cleaner"></div>
این یک پلاگین هست..ولی رایگان نیست من میتونم با هزینه براتون راه اندازی کنمکد:<style type="text/css"> body { background-image: url('adress aks'); background-repeat: repeat-x & repeat-y } </style>
دوست عزیز کجا آپلود میکنید///این فریر که برای فروش فایل نیست/برای فروش رمز و پسورد و فایل تکست هست//جایی برا آپلود نداره//شما بد متوجه شدین....
دمت گرم کارم راه افتاد ، فقط من 1 مشکل دیگه هم دارم اگه این یکی هم یکی کامل توضیح بده ممنون میشم
من میخوام به جز فیلد ایمیل و شماره تماس مشتری ها بتونن 2 تا فیلد دیگه هم پر کنن و برا من بفرستن اگه کسی بلده چجوری میتونم فیلد اضافه کنم یاد بده کارم لنگه
آخه دیدم آپلود فایل داره منم گفتم حتما میشهدوست عزیز کجا آپلود میکنید///این فریر که برای فروش فایل نیست/برای فروش رمز و پسورد و فایل تکست هست//جایی برا آپلود نداره//شما بد متوجه شدین....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)