عرض سلام به دوستان
من هم دقیقاً به همین مشکل برخوردم، دو هفته پیش 300 تا خروجی گرفتم، بعد از اون دیگه خروجی هام رو کنسل کرد و بعد 2 روز هم اکانتم رو لیمیت کرد.
من کشورم رو ایران انتخاب کرده بودم برای همچین روزی که اگه مدارک بخوان بتونم صادقانه بدم بهشون،
همین کار رو هم کردم، اسکن پاسپورت و کپی قبض تلفن رو برای وریفای کردن آدرس و اون عکس و کد کذا رو دادم بهشون.
جالبه بدونید که اون قبض تلفن ایرانی تونست آدرسم رو وریفای کنه ولی بقیه مدارکم الان حدود 10 روزه که در دسته بررسیه.
بیشتر از 10 بار توی این مدت با ساپورت دارم مکالمه میکنم و هیچ جواب منطقی ارائه نمیدن و فقط میگن باید دپارتمان مربوطه جواب بده و صبر کنید.
با گشت و گذار هام توی نت به چندید مورد مشابه برخورد کردم که همه اونها هم یه جوری پولهاشون رو فریلنسر خورده بود... مثلاً :
www.scam.com/showthread.php?t=135356
کلاً چیزی که من متوجه شدم این شرکت تا جایی که بتونه و بدونه که کاربراش نمیتونند مزاحمتی براشون ایجاد کنند سعی میکنه که با همچین کارایی پول هاشون رو بلوکه کنه به نفع خودش.
الان من حدود 600 دلار توی فریلنسر دارم که به همین سرنوشت دچار شده.
بعید هم میدونم دیگه این اکانت از لیمیت در بیاد. شاید بهترین راه این باشه که از یه کشوری که اینا ازشون میترسند یه اکانت وریفای شده درست کنیم تا بشه با اطمینان بیشتری به کار کردن ادامه داد.
ولی باید از اول حسابه یه پاسپورت، شماره تلفن و یه قبض با آدرس رو بکنیم.