نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با گرفتن وکیل برای پیگیری وضعیت و ادعای خسارت موافق

رأی دهندگان
64. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

9 14.06%
  • اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله

44 68.75%
  • خیر

11 17.19%
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 724

موضوع: مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید mst_ab آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    56 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل جدید برداشت در فری‌لنسر - ایرانی‌های فری‌لنسر بیاین همفکری بکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط majid-f نمایش پست ها
    یک مشکل اینه که به صداقت حرفای ساپورت نمیشه اعتماد کرد. Browser Issue!!! واقعا بعضی از بهانه هاشون واقعا بچه گانه ست.

حالا دو احتمال هست:
    ۱. واقعا با این همه زلم زیمبو که هی به سایت اضافه میکنن یک باگ یک جائي بوجود اومده و بعضی وقتها پیش میاد (بخاطر تایم آوت شدن یک رشته عملیات مثلا، یا یک کوری که با بعضی مقادیر سطرهای لازم رو سلکت میکنه و با بعضی نه).

۲. اینها همه ش بهانهست و خودشون تعدادی از درخواست ها رو کنسل میکنن تا پرداختی اون سری شون رو کاهش بدن و بعد هم خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ.

در مورد دوم این هم ممکنه که بخش مالی عمدا پرداخت ها رو کنسل میکنه اما پشتیبانی رده پایین خبر نداره.
    مشکل که دیگه الآن مشخص شد، اکانت افرادی که با آی پی ایران به فری لنسر متصل شدن، لیمیت شده و به دلیل لیمیت شدن دیگه نمی تونن درخواست واریز ثبت کنن.

نقل قول نوشته اصلی توسط mjef نمایش پست ها
    همونطور که گفتم مشکل من با تماس با پشتیبانی حل شد و امروز یه مبلغی ریختم به حسابم. درخواست برای بررسی در روز پنجشنبه یا جمعه ثبت شده بود ولی همونطوری که پشتیبانی به من وعده داده بود امروز درخواستم انجام شد. یعنی به صورت دستی این کار رو برای من کردن.
    پیشنهادی که من برای شما دارم اینه که مدارکتون رو همونطوری که گفته بدین. این روش تایید هویت فقط مختص ایرانیها نیست و برای خیلیای دیگه هم اتفاق افتاده (برای من هنوز پیش نیومده) که اگه یه سرچ بزنید متوجه میشین. قاعدتا این کار برای شما هیچ ضرری نداره. هیچ دلیلی هم برای جعل مدرک ایرانی وجود نداره! بدترین اتفاقی که با ارائه مدرک ممکنه بیفته اینه که حساب شما کلا بلاک بشه. خب از این که الان هست که بدتر نمیشه ولی ممکنه بهتر بشه!
    شما به دلیل اینکه کشور و مدارکت مال تایلند هست تونستی یه راه پیدا کنی، وگر نه من اگر "کنه (!)" هم بشم چون حسابم لیمیت شده، راهی به جایی نمی برم. قوانین برای ما ایرانی ها سفت و سخته. حتماً باید مدارک رو ارسال کنم. پیشنهادت به نظر خوبه، ولی من یه احساس خیلی بدی دارم نسبت به این موضوع، شاید اگر یه سایت ایرانی بود این کار رو می کردم، ولی چون یه سایت استرالیایی هست، برام واقعاً مشکله... :|
    ویرایش توسط mst_ab : May 22nd, 2013 در ساعت 00:03 دلیل: اضافه کردن مطلب

2. تعداد تشکر ها از mst_ab به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)